Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

kızlar ben de inanılmaz istiyorum beş vakit kılmak ama devamlı bi üşengeçlik devamlı bi canım istemiyo halleri nolur yardım edin yok mu istetecek bir yol
Olmazmi canım.. hemen istek geldiği anda abdest al o anki vakit namazını kıl şöyle düşün hasta olduğumuzda bile canımız istemese yemek yiyoruz, güçlü olmak için. neden bize rızık veren can kan veren en güzel şekilde yaradan Rabbimiz için 5 vakit namaz zor gelsin.. bismillah de kalk hadi ilkindin namazını kıl şükret rabbine kulun en güzel hitap şeklidir namaz rabbine. beş vakit Rabbini anmak ♥️

Screenshot_20210426-131900~2.jpeg

Namaz vakti Canlar 📿🛐🕌

Cookiie Cookiie Cemoos Cemoos Magnifiaque Magnifiaque Carinanebulasi Carinanebulasi cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek MssPARE MssPARE M MaviMabellee Ayca_06 Ayca_06 Niloyatospikk Niloyatospikk Z Zerre Aktif Lora Aktif Lora Hifaa Hifaa Minnosprenses Minnosprenses memurhanim memurhanim NilMeSeKer NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Drderdimderin Keira- Keira- clara clara @buralardut Amazing family Amazing family @Bidar Sultan i p e k i p e k sevgitek sevgitek deneyselyazar deneyselyazar

Allah daim etsin, sevabınızı arttırsın.
Okunan sure, dua, tesbihlerin Türkçesini öğrenip ezberleyip namazda, okuma sırasında Türkçe anlamlarını düşünerek odaklanmaya çalışıyorum ben.
Ayy valla daha dün aklıma geldi bu da benim 😅 acaba anlamlarını öğrensem daha iyi odaklanabilir miyim demiştim 😊 teşekkürler 😊

Hayır olsun canım Allah daim etsin namazlarını 🤗 aklına gelen düşünceler şeytandan seni yıldırma ya çalışıyor.. için deki ses kabul olmaz kılma diyor dimi ? Aynı şeyleri herkez yaşıyor hemen hemen namazda 10 sene önceki konu aklıma geliyor urassam hatirlayamam 😊 bunun şeytandan geldiğini seni yıldırma ya çalıştığını bilerek kıl namazlarını canım
Haklısın. Duymamaya çalışmak en iyisi

Merhaba arkadaşlar.Ramazan ayı boyunca kıldığım namazı ramazan sonunda ,adet dönemlerinde bırakıyorum .takrar başlıyorum tekrar bırakıyorum, sabahı kılıyorsam öğlen kilamiyorum ramazan harici 5 vakit kılabidigim bir düzen oturtamadim.. benim gibi kılmak isteyip düzen olusturamamış arkadaş arkadaşlar arıyorum birbirimizin kılmasina vesile oluruz inşallah 😊
Bilinçaltında böyle düşündüğünüz için kalkamiyorsunuz gece yatarken sabah namazina uyanmaya uyarlarsaniz beyninizi uyanacaksinizdir çünkü bende de böyle olmuştu şükür şimdi 5 vakit kalabiliyorum 😊

Son düzenleme:

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋

Ey iman edenler, rüku edin, secde edin, rabbinize kulluk edin ve hayır işleyin ki kurtuluşa eresiniz.
(Hac suresi, 77)

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋

Akşam ezanı vakti kızlar,
Hayırlı iftarlar diliyorum herkese şimdiden Allah kabul etsin :KK68:
Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu
sevgitek sevgitek
@Bidar Sultan
Amazing family Amazing family
Keira- Keira-
Migrenben Migrenben
athena athena
Niloyatospikk Niloyatospikk