Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Kız noldu AnlAmadım link şeklinde cıktı hep. Benim notlardan kopyalama yapmadı. Bir kaç kez uğraştım yok. Sonra herkesi tek tek etiketledim. Anam bi baktım ezan okunuyor :KK70: :KK70:
Bir kere kopyala yapınca sürekli notlarına gitmene gerek yok canım..kopyalanin üstüne bas yapıştır herseferinde 😄

Hayırlı akşamlar allah kabul etsin oruclarimizi

Etiket nasıl oluyor bilsem herkesi etiket yapican

Yatsi namazi yaklasti kizlar

Yatsi namazi yaklaştı
Kizlar

B1F32CBB-8C8A-4BBF-9F3D-1F3E5842CF30.jpeg

Yatsı vakti...
Geciktirmeden kılalım canlarım 🤗

Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu
sevgitek sevgitek sevgitek sevgitek
[IMG alt="Bidar Sultan"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/1035/1035806.jpg?1618969963[/IMG] Bidar Sultan
Amazing family Amazing family Amazing family Amazing family
Keira- Keira- Keira- Keira-
Migrenben Migrenben Migrenben Migrenben
[IMG alt="renksizgokkusagi"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/499/499844.jpg?1616960630[/IMG] renksizgokkusagi
Niloyatospikk Niloyatospikk Niloyatospikk Niloyatospikk
Z Zerre Z Zerre
Drderdimderin Drderdimderin Drderdimderin Drderdimderin
clara clara clara clara
NilMeSeKer NilMeSeKer NilMeSeKer NilMeSeKer
memurhanim memurhanim memurhanim memurhanim
Minnosprenses Minnosprenses Minnosprenses Minnosprenses
Magnifiaque Magnifiaque Magnifiaque Magnifiaque
Hifaa Hifaa Hifaa Hifaa
Cemoos Cemoos Cemoos Cemoos
Carinanebulasi Carinanebulasi Carinanebulasi Carinanebulasi
Ayca_06 Ayca_06 Ayca_06 Ayca_06
cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek
MssPARE MssPARE MssPARE MssPARE
M MaviMabellee M MaviMabellee
i p e k i p e k i p e k i p e k

Bir kere kopyala yapınca sürekli notlarına gitmene gerek yok canım..kopyalanin üstüne bas yapıştır herseferinde 😄
Nasıl canım yapıştırma çıkmıyo ama bikere kopyalayınca mesela yarın o kopyaladıpım cıkmıyo. Bak yine olmadı 🙄🙄

Yatsi namazi yaklaştı
Kizlar
Ay allah razı olsun canım. Bu akşam benim etiketler bi sorunlu cıkıyo 😂😂

Nasıl canım yapıştırma çıkmıyo ama bikere kopyalayınca mesela yarın o kopyaladıpım cıkmıyo. Bak yine olmadı 🙄🙄

Ay allah razı olsun canım. Bu akşam benim etiketler bi sorunlu cıkıyo 😂😂
Ben sana anlatırım kuzum mesajla yarin hatırlat bana MssPARE MssPARE 😘 Cookiie Cookiie ben bir kere yapınca yapıştırma çıkıyor başka şey yapıştırmayinca canım

Boşluğa düşüyorsun çünkü..ne güzel yaradan seni ibadetinden vazgectikten sonra dünyaya daldırıp kendini unutturmuyor..bu durumu lehine çeviririp hemen namaza başlarsan tekrar çok güzel olur canım ♥️
Evet ama canım bu durum güzel olduğu kadar da biraz can sıkıcıda olabiliyor. Mesela son 1 2 yıldır pek birşeye hevesim kalmadı. Eskiden daha yaşam dolu cıvıl cıvıldım. Şimdi ise diyorum bi rüya kadar kısa geçecek hayat planlara dalma

X