- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 40.001
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
Güzel olmuş iki kere yüklemissin nazarlık olsun canımAy bu etiketlere noldu kızlar yaa geldimi size
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel olmuş iki kere yüklemissin nazarlık olsun canımAy bu etiketlere noldu kızlar yaa geldimi size
Kız noldu AnlAmadım link şeklinde cıktı hep. Benim notlardan kopyalama yapmadı. Bir kaç kez uğraştım yok. Sonra herkesi tek tek etiketledim. Anam bi baktım ezan okunuyorGüzel olmuş iki kere yüklemissin nazarlık olsun canım
Bir kere kopyala yapınca sürekli notlarına gitmene gerek yok canım..kopyalanin üstüne bas yapıştır herseferindeKız noldu AnlAmadım link şeklinde cıktı hep. Benim notlardan kopyalama yapmadı. Bir kaç kez uğraştım yok. Sonra herkesi tek tek etiketledim. Anam bi baktım ezan okunuyor
Nasıl canım yapıştırma çıkmıyo ama bikere kopyalayınca mesela yarın o kopyaladıpım cıkmıyo. Bak yine olmadıBir kere kopyala yapınca sürekli notlarına gitmene gerek yok canım..kopyalanin üstüne bas yapıştır herseferinde
Ay allah razı olsun canım. Bu akşam benim etiketler bi sorunlu cıkıyoHayırlı akşamlar allah kabul etsin oruclarimizi
Etiket nasıl oluyor bilsem herkesi etiket yapican
Yatsi namazi yaklaştı
Kizlar
Ben sana anlatırım kuzum mesajla yarin hatırlat bana MssPARE Cookiie ben bir kere yapınca yapıştırma çıkıyor başka şey yapıştırmayinca canımNasıl canım yapıştırma çıkmıyo ama bikere kopyalayınca mesela yarın o kopyaladıpım cıkmıyo. Bak yine olmadı
Ay allah razı olsun canım. Bu akşam benim etiketler bi sorunlu cıkıyo
Yatsı kılındı Allah kabul etsinEki Görüntüle 2835021
Yatsı vakti...
Geciktirmeden kılalım canlarım
Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu
sevgitek sevgitek
[IMG alt="Bidar Sultan"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/1035/1035806.jpg?1618969963[/IMG] Bidar Sultan
Amazing family Amazing family
Keira- Keira-
Migrenben Migrenben
[IMG alt="renksizgokkusagi"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/499/499844.jpg?1616960630[/IMG] renksizgokkusagi
Niloyatospikk Niloyatospikk
Z Zerre Z Zerre
Drderdimderin Drderdimderin
clara clara
NilMeSeKer NilMeSeKer
memurhanim memurhanim
Minnosprenses Minnosprenses
Magnifiaque Magnifiaque
Hifaa Hifaa
Cemoos Cemoos
Carinanebulasi Carinanebulasi
Ayca_06 Ayca_06
cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek
MssPARE MssPARE
M MaviMabellee M MaviMabellee
i p e k i p e k
Helal
Allah kabul etsin canım5 vakit namazlarımı kıldım,şimdi de kuran okuyacağım
Kahvemi ictim kahve bacı, yatacağım ben.
Evet ama canım bu durum güzel olduğu kadar da biraz can sıkıcıda olabiliyor. Mesela son 1 2 yıldır pek birşeye hevesim kalmadı. Eskiden daha yaşam dolu cıvıl cıvıldım. Şimdi ise diyorum bi rüya kadar kısa geçecek hayat planlara dalmaBoşluğa düşüyorsun çünkü..ne güzel yaradan seni ibadetinden vazgectikten sonra dünyaya daldırıp kendini unutturmuyor..bu durumu lehine çeviririp hemen namaza başlarsan tekrar çok güzel olur canım