Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Kız noldu AnlAmadım link şeklinde cıktı hep. Benim notlardan kopyalama yapmadı. Bir kaç kez uğraştım yok. Sonra herkesi tek tek etiketledim. Anam bi baktım ezan okunuyor
Bir kere kopyala yapınca sürekli notlarına gitmene gerek yok canım..kopyalanin üstüne bas yapıştır herseferinde

Hayırlı akşamlar allah kabul etsin oruclarimizi

Etiket nasıl oluyor bilsem herkesi etiket yapican

Yatsi namazi yaklasti kizlar

Yatsi namazi yaklaştı
Kizlar

Bir kere kopyala yapınca sürekli notlarına gitmene gerek yok canım..kopyalanin üstüne bas yapıştır herseferinde
Nasıl canım yapıştırma çıkmıyo ama bikere kopyalayınca mesela yarın o kopyaladıpım cıkmıyo. Bak yine olmadı

Yatsi namazi yaklaştı
Kizlar
Ay allah razı olsun canım. Bu akşam benim etiketler bi sorunlu cıkıyo

Nasıl canım yapıştırma çıkmıyo ama bikere kopyalayınca mesela yarın o kopyaladıpım cıkmıyo. Bak yine olmadı

Ay allah razı olsun canım. Bu akşam benim etiketler bi sorunlu cıkıyo
Ben sana anlatırım kuzum mesajla yarin hatırlat bana MssPARE Cookiie ben bir kere yapınca yapıştırma çıkıyor başka şey yapıştırmayinca canım

Boşluğa düşüyorsun çünkü..ne güzel yaradan seni ibadetinden vazgectikten sonra dünyaya daldırıp kendini unutturmuyor..bu durumu lehine çeviririp hemen namaza başlarsan tekrar çok güzel olur canım
Evet ama canım bu durum güzel olduğu kadar da biraz can sıkıcıda olabiliyor. Mesela son 1 2 yıldır pek birşeye hevesim kalmadı. Eskiden daha yaşam dolu cıvıl cıvıldım. Şimdi ise diyorum bi rüya kadar kısa geçecek hayat planlara dalma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…