Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Haydi ikindi namazına hanımlar.. 🌺 66F8C569-95EC-4C69-8D8B-C1967A0D3CBD.jpeg

Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu

i p e k i p e k

sevgitek sevgitek

@Bidar Sultan

Amazing family Amazing family

Keira- Keira-

@buralardutluugdu

athena athena

Niloyatospikk Niloyatospikk

Z Zerre

Drderdimderin Drderdimderin

clara clara

NilMeSeKer NilMeSeKer

memurhanim memurhanim

Minnosprenses Minnosprenses

Magnifiaque Magnifiaque

Hifaa Hifaa

Cemoos Cemoos

Carinanebulasi Carinanebulasi

Ayca_06 Ayca_06

cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek

MssPARE MssPARE

M MaviMabellee

"Allah’ım! Sana teslim olan bir kalp, doğru sözlü bir dil ve dosdoğru bir ahlâk istiyorum. Bildiğin günahlarımı bağışlamanı istiyorum. Bildiğin her türlü hayırdan istiyorum. Bildiğin bütün şerlerden sana sığınıyorum. Şüphesiz Sen gaybları en iyi bilensin." Amin.

Guzel konu olmuş kizlar zor oturtan birisi olarak size şu tavsiyede bulunabilirim aslinda namazi zorlaştiran abdest. Şunu aliskanlik haline getirin mesela lavabodan cikmadan abdest alın insan diyor ki hazir abdest var kilayim 😉 zaten el yikiyouz onumuzde yaz yikayip cikin inanin olacak inşallah bide dua lazim bol bol dua edelim inşallah kilmak isteyen herkese nasip etsin Rabbim

Guzel konu olmuş kizlar zor oturtan birisi olarak size şu tavsiyede bulunabilirim aslinda namazi zorlaştiran abdest. Şunu aliskanlik haline getirin mesela lavabodan cikmadan abdest alın insan diyor ki hazir abdest var kilayim 😉 zaten el yikiyouz onumuzde yaz yikayip cikin inanin olacak inşallah bide dua lazim bol bol dua edelim inşallah kilmak isteyen herkese nasip etsin Rabbim
Çok mantıklı bende böyle yapayım ins 🤩

X