Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Kızlar Bende yeni katıldım aranıza.Namazlarımı çoğunlukla kılıyorum ama arada sabah namazlari kaçıyor Malesef Ve işteyken veya bir yere gezmeye gittiğimde bazen zor geliyor başörtüyü çıkar tekrar yap vs. Nefsime Yenik düşüyorum.Karar verdim artık daha dikkat edeceğim birde evde olduğum zamanlarda vakit namazlarını ardından kaza namazlarını kılacağım , inşallah yapabilirim

Hoşgeldin öncelikle canım... bende aynı hataları yapıyordum, KV gidiyorum misal bütün gün namazlarım kaçıyordu. bununla ilgili namazın önemi ni anlatan videolar izlemeni tavsiye ederim .. burayı takip et yarın kaza namazları ile paylaşim yapacağım hep birlikte kılarız inşaallah

Her ibadet çok önemli canım ve bire 10 sevap var düşünebiliyormusun 1 sevap isliyorsun 10 sevap yazılıyor herşeyde kolaylık vermiş Rabb'im biz zorlaştırıyoruz
Vallah hicbirsey yapamiyorum duzenli Allah affetsin insallah daha cok baglanalim namazimiza kuranimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…