- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #3.661
Namazimi kildimEki Görüntüle 2909051
Minnosprenses
ASSOSyal
Catlak-kurabiye
coconatt
Morrmeneksee
cevizli tarcinli kek
Wilma11 bb
i p e k ve
clara
DEMRE
Magnifiaque
Cemoos
M MaviMabellee
F frenzy80
@Zeynebim2020
Meybuz
K kizkizakiz
PiXiEE
Masallardiyarii
Cookiie
C Capanin Gururu Teyom
Kelebegimmmxxxx
@Kkimodelii
mavikelebek
H halleyy
Simurgp
Madammor
Hannaz
Namaz vakti Canlar
Allah kabul olsun canım ne orucu 19 gün borç mu Rabb'im kolaylaştırsin inşallah.Namazimi kildim19 gun oruc tutmam gerek insallah basliycam
Allah kabul etsin kuzu son görev kaldı yatsiyida kıldım mi tamamdır şükürKıldım şükür namazımı
Yok borc degil ben niyet ettim dilegim olsun 30 gun tutcam diye 11 gun tuttum 19 kaldi baslayamiyorumAllah kabul olsun canım ne orucu 19 gün borç mu Rabb'im kolaylaştırsin inşallah.
Niyetin olmuş sankiYok borc degil ben niyet ettim dilegim olsun 30 gun tutcam diye 11 gun tuttum 19 kaldi baslayamiyorum
Oldu hamdolsun siz siz olun oruca niyet etmeyinNiyetin olmuş sankitutman lazım Bismillah de başla kuzu
Nefse çok zor geliyor digilmi oysa eskiden peygamberler sahabeler bir gün oruç tutut bir gün dinlenirlermis biz neyimize güveniyorsak bu kadarOldu hamdolsun siz siz olun oruca niyet etmeyinpersembe basliyorum Allah’in izniyle insallah tutarim biter
Kıldım çok şükür namazımıEki Görüntüle 2909080
Minnosprenses
ASSOSyal
Catlak-kurabiye
coconatt
Morrmeneksee
cevizli tarcinli kek
Wilma11 bb
i p e k ve
clara
DEMRE
Magnifiaque
Cemoos
M MaviMabellee
F frenzy80
@Zeynebim2020
Meybuz
K kizkizakiz
PiXiEE
Masallardiyarii
Cookiie
C Capanin Gururu Teyom
Kelebegimmmxxxx
@Kkimodelii
mavikelebek
H halleyy
Simurgp
Madammor
Hannaz
Namaz vakti Canlar
Aynen orucda cok onemli ama iste nefsimiz bizi geciyorNefse çok zor geliyor digilmi oysa eskiden peygamberler sahabeler bir gün oruç tutut bir gün dinlenirlermis biz neyimize güveniyorsak bu kadar
Her ibadet çok önemli canım ve bire 10 sevap var düşünebiliyormusun 1 sevap isliyorsun 10 sevap yazılıyor herşeyde kolaylık vermiş Rabb'im biz zorlaştırıyoruzAynen orucda cok onemli ama iste nefsimiz bizi geciyor
Hoşgeldin öncelikle canım... bende aynı hataları yapıyordum, KV gidiyorum misal bütün gün namazlarım kaçıyordu. bununla ilgili namazın önemi ni anlatan videolar izlemeni tavsiye ederim .. burayı takip et yarın kaza namazları ile paylaşim yapacağım hep birlikte kılarız inşaallahKızlar Bende yeni katıldım aranıza.Namazlarımı çoğunlukla kılıyorum ama arada sabah namazlari kaçıyor MalesefVe işteyken veya bir yere gezmeye gittiğimde bazen zor geliyor başörtüyü çıkar tekrar yap vs. Nefsime Yenik düşüyorum.Karar verdim artık daha dikkat edeceğim birde evde olduğum zamanlarda vakit namazlarını ardından kaza namazlarını kılacağım , inşallah yapabilirim
Vallah hicbirsey yapamiyorum duzenli Allah affetsinHer ibadet çok önemli canım ve bire 10 sevap var düşünebiliyormusun 1 sevap isliyorsun 10 sevap yazılıyor herşeyde kolaylık vermiş Rabb'im biz zorlaştırıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?