• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Benim sabah eksik maalesef.😔😟
Geç uyuyorsun benim gibi sanırım ondan uyanamiyorsun canım bu duayı okuyup yatmayı dene ...

Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla. O'nu ne uyuklama tutar ne de uyku! Allah'ım, gözümü uyanık kıl, kalbimi nurlandır, benden çok uyumayı ve gaflet ağırlığını gider!"

Screenshot_20210901-052823~2.jpeg

Hayırlı Sabahlar Canlar 🤗
Minnosprenses Minnosprenses
ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye.
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
coconatt coconatt
Morrmeneksee Morrmeneksee
cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek
Wilma11 Wilma11 bb
i p e k i p e k ve
clara clara
DEMRE DEMRE
Magnifiaque Magnifiaque
Cemoos Cemoos
M MaviMabellee
F frenzy80
@Zeynebim2020
Meybuz Meybuz
K kizkizakiz
PiXiEE PiXiEE
Masallardiyarii Masallardiyarii
Cookiie Cookiie
C Capanin Gururu Teyom
Kelebegimmmxxxx Kelebegimmmxxxx
@Kkimodelii
mavikelebek34 mavikelebek34
PlutonMerkez PlutonMerkez
Simurgp Simurgp
Madammor Madammor
Hannaz Hannaz
Cilekkokusuu Cilekkokusuu

Sabah namazına uyanamıyorum ben😢😢

günaydın

ben akşam yatmadan önce genelde abdestli yatmaya çalışırım ve dua eder yatar sonrasaında 3 adet kevser süresini okurum sabah ezanı okunmaya başladı an gözlerimi açarım hemen olmaz ama sen niyetini tut zamanla alışırsın

Sabah namazına uyanamıyorum ben😢😢
Eskiden bende öyleydim canım namazla ilgili hadisleri dinlemeye çalış ,sabah namazının önemi ni anlatan videolar... Telefonunu birde uzağa bırak ve sevimsiz bir alarm kur yüksek sesli 😁 onu kapatmaya kalkınca evin içinde cinladigi için ses ,otomatik olarak uyanıyorsun ..ben bunları yaparak çözdüm ..inşaallah sanada yardımcı olur 🤗

Gece 12:30 ta yattım sabah 5te zor kalktım
Çok şükür kıldım
Yeniden yatağa yattım 6:30 kalktım
Hala uykum var 😴😴😴
Çalışıyorsun kuzu vücudun yoruluyor ..hem çalışıp hem 5 vakit namazlarını kiliyorsun ev iş çocuk , takdir ediyorum seni. Maşallah... evde otururken bize nefsimize zor geliyor bazen .. Rabb'im kolaylaştırsin işlerini çok güzel sevaplar kazanıyorsun inşaallah Allah katında...🤗

Çalışıyorsun kuzu vücudun yoruluyor ..hem çalışıp hem 5 vakit namazlarını kiliyorsun ev iş çocuk , takdir ediyorum seni. Maşallah... evde otururken bize nefsimize zor geliyor bazen .. Rabb'im kolaylaştırsin işlerini çok güzel sevaplar kazanıyorsun inşaallah Allah katında...🤗
Çok teşekkür ederim çok şükür elhamdulillah 🤲🙏🥰

Bugun kızım okula başlayacak bunun için öğlen bi saat izin aldım ilk gün ilk heyecan ilk mutluluk bir başkadir ❤️

Back