Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Benim sabah eksik maalesef.
Geç uyuyorsun benim gibi sanırım ondan uyanamiyorsun canım bu duayı okuyup yatmayı dene ...

Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla. O'nu ne uyuklama tutar ne de uyku! Allah'ım, gözümü uyanık kıl, kalbimi nurlandır, benden çok uyumayı ve gaflet ağırlığını gider!"

Sabah namazına uyanamıyorum ben

günaydın

ben akşam yatmadan önce genelde abdestli yatmaya çalışırım ve dua eder yatar sonrasaında 3 adet kevser süresini okurum sabah ezanı okunmaya başladı an gözlerimi açarım hemen olmaz ama sen niyetini tut zamanla alışırsın

Sabah namazına uyanamıyorum ben
Eskiden bende öyleydim canım namazla ilgili hadisleri dinlemeye çalış ,sabah namazının önemi ni anlatan videolar... Telefonunu birde uzağa bırak ve sevimsiz bir alarm kur yüksek sesli onu kapatmaya kalkınca evin içinde cinladigi için ses ,otomatik olarak uyanıyorsun ..ben bunları yaparak çözdüm ..inşaallah sanada yardımcı olur

Gece 12:30 ta yattım sabah 5te zor kalktım
Çok şükür kıldım
Yeniden yatağa yattım 6:30 kalktım
Hala uykum var
Çalışıyorsun kuzu vücudun yoruluyor ..hem çalışıp hem 5 vakit namazlarını kiliyorsun ev iş çocuk , takdir ediyorum seni. Maşallah... evde otururken bize nefsimize zor geliyor bazen .. Rabb'im kolaylaştırsin işlerini çok güzel sevaplar kazanıyorsun inşaallah Allah katında...

Çok teşekkür ederim çok şükür elhamdulillah

Bugun kızım okula başlayacak bunun için öğlen bi saat izin aldım ilk gün ilk heyecan ilk mutluluk bir başkadir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…