- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.995
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #3.681
Harikasın canım5 vakit namaz tamam çok şükür elhamdulillah
Helallllllll sana ne güzel yapmışsın canım.. Allah kabul etsinEki Görüntüle 2909160
Uzun zaman oruç tuttum kizlar Allahın izniyle hamileyken tutamadiklarim dahil tuttum bu seneden 4gün kaza orucum kaldı insallah en kisa sürede onlarıda tutacağım.
Geç uyuyorsun benim gibi sanırım ondan uyanamiyorsun canım bu duayı okuyup yatmayı dene ...Benim sabah eksik maalesef.
Uyandiran allaha şükür kahvemEki Görüntüle 2909190
Hayırlı Sabahlar Canlar
Minnosprenses
ASSOSyal
Catlak-kurabiye
coconatt
Morrmeneksee
cevizli tarcinli kek
Wilma11 bb
i p e k ve
clara
DEMRE
Magnifiaque
Cemoos
M MaviMabellee
F frenzy80
@Zeynebim2020
Meybuz
K kizkizakiz
PiXiEE
Masallardiyarii
Cookiie
C Capanin Gururu Teyom
Kelebegimmmxxxx
@Kkimodelii
mavikelebek34
PlutonMerkez
Simurgp
Madammor
Hannaz
Cilekkokusuu
Sabah namazına uyanamıyorum benUyandiran allaha şükür kahvem
Minnosprenses
ASSOSyal
Catlak-kurabiye
coconatt
Morrmeneksee
cevizli tarcinli kek
Wilma11 bb
i p e k ve
clara
DEMRE
Magnifiaque
Cemoos
M MaviMabellee
F frenzy80
@Zeynebim2020
Meybuz
K kizkizakiz
PiXiEE
Masallardiyarii
Cookiie
C Capanin Gururu Teyom
Kelebegimmmxxxx
@Kkimodelii
@mavikelebek
@halleyy
Simurgp
Madammor
Hannaz
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı.
Hadi bir yoklama alalım kimler 5 te 5 yaptı bugün
Üzülmeyin güneş yükselince kılın sizde bende gece uykusuz kalınca sersem gibi oluyorum.bazen kalkamıyorum mesela bu sabah...telafi ederiz rabbim kabul etsin inşallahSabah namazına uyanamıyorum ben
Sabah namazına uyanamıyorum ben
Gece niyet ederek yatmaya çalış canım, birde onu deneSabah namazına uyanamıyorum ben
Insallahhh aminnnnnnGece niyet ederek yatmaya çalış canım, birde onu dene
Eskiden bende öyleydim canım namazla ilgili hadisleri dinlemeye çalış ,sabah namazının önemi ni anlatan videolar... Telefonunu birde uzağa bırak ve sevimsiz bir alarm kur yüksek sesliSabah namazına uyanamıyorum ben
Daim olsun inşaallahgünaydın
dün bütün vakit namazlarımı kıldım çok şükür
bugunde güne sabah namazımla başaldım
Günaydin canımGünaydın
Çalışıyorsun kuzu vücudun yoruluyor ..hem çalışıp hem 5 vakit namazlarını kiliyorsun ev iş çocuk , takdir ediyorum seni. Maşallah... evde otururken bize nefsimize zor geliyor bazen .. Rabb'im kolaylaştırsin işlerini çok güzel sevaplar kazanıyorsun inşaallah Allah katında...Gece 12:30 ta yattım sabah 5te zor kalktım
Çok şükür kıldım
Yeniden yatağa yattım 6:30 kalktım
Hala uykum var
Çok teşekkür ederim çok şükür elhamdulillahÇalışıyorsun kuzu vücudun yoruluyor ..hem çalışıp hem 5 vakit namazlarını kiliyorsun ev iş çocuk , takdir ediyorum seni. Maşallah... evde otururken bize nefsimize zor geliyor bazen .. Rabb'im kolaylaştırsin işlerini çok güzel sevaplar kazanıyorsun inşaallah Allah katında...
Bugun kızım okula başlayacak bunun için öğlen bi saat izin aldım ilk gün ilk heyecan ilk mutluluk bir başkadirÇalışıyorsun kuzu vücudun yoruluyor ..hem çalışıp hem 5 vakit namazlarını kiliyorsun ev iş çocuk , takdir ediyorum seni. Maşallah... evde otururken bize nefsimize zor geliyor bazen .. Rabb'im kolaylaştırsin işlerini çok güzel sevaplar kazanıyorsun inşaallah Allah katında...
Maşallah güzel geçsin inşaallah..ben çok korkmuştum ilk gün hiç unutmam o günü çokta ağlamıştımBugun kızım okula başlayacak bunun için öğlen bi saat izin aldım ilk gün ilk heyecan ilk mutluluk bir başkadir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?