• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Screenshot_20210831-211249~2.jpeg

Minnosprenses Minnosprenses
ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye.
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
coconatt coconatt
Morrmeneksee Morrmeneksee
cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek
Wilma11 Wilma11 bb
i p e k i p e k ve
clara clara
DEMRE DEMRE
Magnifiaque Magnifiaque
Cemoos Cemoos
M MaviMabellee
F frenzy80
@Zeynebim2020
Meybuz Meybuz
K kizkizakiz
PiXiEE PiXiEE
Masallardiyarii Masallardiyarii
Cookiie Cookiie
C Capanin Gururu Teyom
Kelebegimmmxxxx Kelebegimmmxxxx
@Kkimodelii
mavikelebek mavikelebek
H halleyy
Simurgp Simurgp
Madammor Madammor
Hannaz Hannaz

Namaz vakti Canlar 📢🕋🛐📿

Kızlar Bende yeni katıldım aranıza.Namazlarımı çoğunlukla kılıyorum ama arada sabah namazlari kaçıyor Malesef 🙄Ve işteyken veya bir yere gezmeye gittiğimde bazen zor geliyor başörtüyü çıkar tekrar yap vs. Nefsime Yenik düşüyorum.Karar verdim artık daha dikkat edeceğim birde evde olduğum zamanlarda vakit namazlarını ardından kaza namazlarını kılacağım , inşallah yapabilirim ❤️

Kızlar Bende yeni katıldım aranıza.Namazlarımı çoğunlukla kılıyorum ama arada sabah namazlari kaçıyor Malesef 🙄Ve işteyken veya bir yere gezmeye gittiğimde bazen zor geliyor başörtüyü çıkar tekrar yap vs. Nefsime Yenik düşüyorum.Karar verdim artık daha dikkat edeceğim birde evde olduğum zamanlarda vakit namazlarını ardından kaza namazlarını kılacağım , inşallah yapabilirim ❤️
Hoşgeldin öncelikle canım... bende aynı hataları yapıyordum, KV gidiyorum misal bütün gün namazlarım kaçıyordu. bununla ilgili namazın önemi ni anlatan videolar izlemeni tavsiye ederim .. burayı takip et yarın kaza namazları ile paylaşim yapacağım hep birlikte kılarız inşaallah ♥️

Her ibadet çok önemli canım ve bire 10 sevap var düşünebiliyormusun 1 sevap isliyorsun 10 sevap yazılıyor herşeyde kolaylık vermiş Rabb'im biz zorlaştırıyoruz 😏
Vallah hicbirsey yapamiyorum duzenli Allah affetsin 🥲insallah daha cok baglanalim namazimiza kuranimiza

Back