• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Merhaba arkadaşlar.Ramazan ayı boyunca kıldığım namazı ramazan sonunda ,adet dönemlerinde bırakıyorum .takrar başlıyorum tekrar bırakıyorum, sabahı kılıyorsam öğlen kilamiyorum ramazan harici 5 vakit kılabidigim bir düzen oturtamadim.. benim gibi kılmak isteyip düzen olusturamamış arkadaş arkadaşlar arıyorum birbirimizin kılmasina vesile oluruz inşallah 😊

Merhaba arkadaşlar.Ramazan ayı boyunca kıldığım namazı ramazan sonunda ,adet dönemlerinde bırakıyorum .takrar başlıyorum tekrar bırakıyorum, sabahı kılıyorsam öğlen kilamiyorum ramazan harici 5 vakit kılabidigim bir düzen oturtamadim.. benim gibi kılmak isteyip düzen olusturamamış arkadaş arkadaşlar arıyorum birbirimizin kılmasina vesile oluruz inşallah 😊
İnşaAllah tez vakitte hepsini huzur içinde kılmanız nasip olur.Dua et ve iste Rabbimiz çok güzel yardım ediyor yeter ki kapısını çalalım ☺️

İnşaAllah tez vakitte hepsini huzur içinde kılmanız nasip olur.Dua et ve iste Rabbimiz çok güzel yardım ediyor yeter ki kapısını çalalım ☺️
Şükür
Çok şükür ,Ramazan dan bu yana önce Rabb'imin sonra burada edindiğim dostlarım sayesinde, 5 vakit kılıyorum hamdolsun 🤗

Ben bugun alarmda kurdum ama kalkamadim,geceeve gec girdik sonra kizim uyandi onu bayagi uyutmaya calis derdini cozmeye calis, sonra bir ara usumekten uyandim. Buralar sogudu hele geceler daha soguk.
Biz hala yanıyoruz bir soğuk aşığı olarak yerinizde olmayı çok isterdim 🤗 insan bazen oluyor kalkmıyor malesef tekrarlanmaz inşaallah ♥️

Minnosprenses Minnosprenses
ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye.
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
coconatt coconatt
Morrmeneksee Morrmeneksee
cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek
Wilma11 Wilma11 bb
i p e k i p e k ve
clara clara
DEMRE DEMRE
Magnifiaque Magnifiaque
Cemoos Cemoos
M MaviMabellee
F frenzy80