- 21 Aralık 2016
- 8.899
- 40.952
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #3.641
Aksami kildim yatsi da vakit yeni girdi ama usuyorum uyuyacagim gece uyanip kilarim.Minnosprenses
ASSOSyal
Catlak-kurabiye
coconatt
Morrmeneksee
cevizli tarcinli kek
Wilma11 bb
i p e k ve
clara
DEMRE
Magnifiaque
Cemoos
M MaviMabellee
F frenzy80
@Zeynebim2020
Meybuz
K kizkizakiz
PiXiEE
Masallardiyarii
Cookiie
C Capanin Gururu Teyom
Kelebegimmmxxxx
@Kkimodelii
mavikelebek34
H halleyy
Simurgp
Madammor
Hannaz
NAMAZ Vakti Canlar
Eki Görüntüle 2908541
Mahşer günü, güneşin iyice yaklaşmasıyla kan-ter içinde kalan insanlık, sıkıntı ve dehşet içinde bir an evvel bu atmosferden kurtulmaya çalışacak “Aman ne olur şefaat edecek birini bulalım.” diyerek insanlığın babası Hz. Âdem’e koşacak. Hz. Âdem, kendisinin böyle bir hususiyetinin olmadığını söyleyerek insanları Hz. Nuh’a gönderecek; Hz. Nuh, Hz. Musa’ya; Hz. Musa’da Hz. İsa’ya gönderecek. Hz. İsa da buAllah'ım, Peygamberimiz'e sav Vesile cennetini lütfet, O'nu Makam-ı Mahmud'a eriştir. Bize de Firdevs cennetini nasib et, Peygamberimiz'le kevser ırmağının başında su içmeyi nasib et. Âmîn.
Allah kabul etsin canım benimde şükürGünaydın
5 vakit tamam çok şükür elhamdulillah
Teşekkürler canımGünaydın kızlar
Belki bilmeyenlerimiz vardır . Ben de bunu eklemek istiyorum .
Öğle ve yatsı namazlarının son sünneti, iki rekât olarak kılınabileceği gibi dört rekât olarak da kılınabilir. Nitekim Hz. Peygamberin (s.a.s.) öğle namazının son sünnetini dört rekât kıldığı ve tavsiye ettiğine dair rivayetler bulunduğu gibi (Ebû Dâvûd, Tatavvu’, 7; Tirmizî, Salât, 205), iki rekât kıldığı ve tavsiye ettiğine dair rivayetler de mevcuttur (Buhârî, Teheccüd, 29, 34; Ebû Dâvûd, Tatavvu’, 1). Ancak iki rekât kılındığına yönelik rivayetler daha kuvvetli ve meşhur olduğundan tercih edilmiş ve genel olarak uygulama bu yönde yerleşmiştir.
Allah kabul etsin . Rabbim sekerat anında yardımcımız olsun . Sorgu sualde bizlere merhamet etsin , her iki dünyada da utandırmasın yolundan şaşırtmasın .
Sevgilerimle
Allah razı olsun AblamGünaydın kızlar
Belki bilmeyenlerimiz vardır . Ben de bunu eklemek istiyorum .
Öğle ve yatsı namazlarının son sünneti, iki rekât olarak kılınabileceği gibi dört rekât olarak da kılınabilir. Nitekim Hz. Peygamberin (s.a.s.) öğle namazının son sünnetini dört rekât kıldığı ve tavsiye ettiğine dair rivayetler bulunduğu gibi (Ebû Dâvûd, Tatavvu’, 7; Tirmizî, Salât, 205), iki rekât kıldığı ve tavsiye ettiğine dair rivayetler de mevcuttur (Buhârî, Teheccüd, 29, 34; Ebû Dâvûd, Tatavvu’, 1). Ancak iki rekât kılındığına yönelik rivayetler daha kuvvetli ve meşhur olduğundan tercih edilmiş ve genel olarak uygulama bu yönde yerleşmiştir.
Allah kabul etsin . Rabbim sekerat anında yardımcımız olsun . Sorgu sualde bizlere merhamet etsin , her iki dünyada da utandırmasın yolundan şaşırtmasın .
Sevgilerimle
Neden olmadı ?nerelerde hata yaptık,, günü verimli mi kullanamadık acaba zeynebcimGunaydin , hayirli sabhlar
Dun istedigim gibi olmadi bugun yeni bir gun yeni bir firsat , tövbe edip tekrardan bismillah.
Neden olmadı ?nerelerde hata yaptık,, günü verimli mi kullanamadık acaba. zeynebcimGunaydin , hayirli sabhlar
Dun istedigim gibi olmadi bugun yeni bir gun yeni bir firsat , tövbe edip tekrardan bismillah.
Kıldım şükür namazımıEki Görüntüle 2909051
Minnosprenses
ASSOSyal
Catlak-kurabiye
coconatt
Morrmeneksee
cevizli tarcinli kek
Wilma11 bb
i p e k ve
clara
DEMRE
Magnifiaque
Cemoos
M MaviMabellee
F frenzy80
@Zeynebim2020
Meybuz
K kizkizakiz
PiXiEE
Masallardiyarii
Cookiie
C Capanin Gururu Teyom
Kelebegimmmxxxx
@Kkimodelii
mavikelebek
H halleyy
Simurgp
Madammor
Hannaz
Namaz vakti Canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?