- 28 Haziran 2011
- 61.391
- 154.334
- 898
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #3.621
BekliyomEki Görüntüle 2908379
Minnosprenses
ASSOSyal
Catlak-kurabiye
coconatt
D DuT agaci
Morrmeneksee
cevizli tarcinli kek
Wilma11 bb
i p e k ve
clara
DEMRE
Magnifiaque
Cemoos
M MaviMabellee
F frenzy80
@Zeynebim2020
Meybuz
K kizkizakiz
PiXiEE
Masallardiyarii
Cookiie
C Capanin Gururu Teyom
Kelebegimmmxxxx
@Kkimodelii
mavikelebek34
H halleyy
Simurgp
Madammor
Namaz Vakti Canlar
Bende okundu okunacakBekliyom
Allah kabul etsinEki Görüntüle 2908379
Minnosprenses
ASSOSyal
Catlak-kurabiye
coconatt
D DuT agaci
Morrmeneksee
cevizli tarcinli kek
Wilma11 bb
i p e k ve
clara
DEMRE
Magnifiaque
Cemoos
M MaviMabellee
F frenzy80
@Zeynebim2020
Meybuz
K kizkizakiz
PiXiEE
Masallardiyarii
Cookiie
C Capanin Gururu Teyom
Kelebegimmmxxxx
@Kkimodelii
mavikelebek34
H halleyy
Simurgp
Madammor
Namaz Vakti Canlar
Amin kuzummm ...tabiki her zaman.. etiketliycem inşaallah iznin olursa bundan sonraAllah kabul etsinDualarınizda banada yer verin insallah
Merhaba arkadaşlar.Ramazan ayı boyunca kıldığım namazı ramazan sonunda ,adet dönemlerinde bırakıyorum .takrar başlıyorum tekrar bırakıyorum, sabahı kılıyorsam öğlen kilamiyorum ramazan harici 5 vakit kılabidigim bir düzen oturtamadim.. benim gibi kılmak isteyip düzen olusturamamış arkadaş arkadaşlar arıyorum birbirimizin kılmasina vesile oluruz inşallah
İnşaAllah tez vakitte hepsini huzur içinde kılmanız nasip olur.Dua et ve iste Rabbimiz çok güzel yardım ediyor yeter ki kapısını çalalımMerhaba arkadaşlar.Ramazan ayı boyunca kıldığım namazı ramazan sonunda ,adet dönemlerinde bırakıyorum .takrar başlıyorum tekrar bırakıyorum, sabahı kılıyorsam öğlen kilamiyorum ramazan harici 5 vakit kılabidigim bir düzen oturtamadim.. benim gibi kılmak isteyip düzen olusturamamış arkadaş arkadaşlar arıyorum birbirimizin kılmasina vesile oluruz inşallah
Allah razı olsunAmin kuzummm ...tabiki her zaman.. etiketliycem inşaallah iznin olursa bundan sonra
Bikac sehre yolculuk yaptik hem gezdik hem dostlarimizi gorduk.Hergun nereye böyle yolculuk.
Basiniz sagolsun cok uzuldum.Günün raporu
Sabah
Öğlen
İkindi
Akşam
Yatsı
Bugun oğlumun mezarına gitmeden yasin süresi okudum
Amene resulu okudum
Çok şükür elhamdulillah
ŞükürİnşaAllah tez vakitte hepsini huzur içinde kılmanız nasip olur.Dua et ve iste Rabbimiz çok güzel yardım ediyor yeter ki kapısını çalalım
Çok şükür ,Ramazan dan bu yana önce Rabb'imin sonra burada edindiğim dostlarım sayesinde, 5 vakit kılıyorum hamdolsunİnşaAllah tez vakitte hepsini huzur içinde kılmanız nasip olur.Dua et ve iste Rabbimiz çok güzel yardım ediyor yeter ki kapısını çalalım
Biz hala yanıyoruz bir soğuk aşığı olarak yerinizde olmayı çok isterdimBen bugun alarmda kurdum ama kalkamadim,geceeve gec girdik sonra kizim uyandi onu bayagi uyutmaya calis derdini cozmeye calis, sonra bir ara usumekten uyandim. Buralar sogudu hele geceler daha soguk.
Sayılı gün çabuk geçiyor kuzuİkindi akşam yatsıyı bekliyorum
Yarın da işbaşı tatil bitti
ElhamdülillahŞükür
Çok şükür ,Ramazan dan bu yana önce Rabb'imin sonra burada edindiğim dostlarım sayesinde, 5 vakit kılıyorum hamdolsun
Sizide eklemek isterim izninin olursa güzel sohbetlerimiz olur inşaallahElhamdülillah
Kıldım çok şükür namazımıMinnosprenses
ASSOSyal
Catlak-kurabiye
coconatt
Morrmeneksee
cevizli tarcinli kek
Wilma11 bb
i p e k ve
clara
DEMRE
Magnifiaque
Cemoos
M MaviMabellee
F frenzy80
@Zeynebim2020
Meybuz
K kizkizakiz
PiXiEE
Masallardiyarii
Cookiie
C Capanin Gururu Teyom
Kelebegimmmxxxx
@Kkimodelii
mavikelebek34
H halleyy
Simurgp
Madammor
Hannaz
NAMAZ Vakti Canlar
Eki Görüntüle 2908541
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?