Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Varmı formülünüz masallah etiketleriz tabiki♥️🤗
Formülüm şu diyebilirim.. Namaza hep başlayıp devam ettiremiyordum.. Sebebi araya 5 - 6 gün adetimin girmesi oluyordu genelde...
Adet bitimi abdest alır almaz o an hangi namaz vaktiyse onu kılmaya başladım. Sonra gerisi geliyor.. Benim namazlarımı düzene sokmamda bu etkili oldu..
İnşAllah daha güzel daha düzenli kılmayı Rabbim hepimize nasip etsin.. 💞 Kıldığımız namazlarda kabul olsun inşallah..

Formülüm şu diyebilirim.. Namaza hep başlayıp devam ettiremiyordum.. Sebebi araya 5 - 6 gün adetimin girmesi oluyordu genelde...
Adet bitimi abdest alır almaz o an hangi namaz vaktiyse onu kılmaya başladım. Sonra gerisi geliyor.. Benim namazlarımı düzene sokmamda bu etkili oldu..
İnşAllah daha güzel daha düzenli kılmayı Rabbim hepimize nasip etsin.. 💞 Kıldığımız namazlarda kabul olsun inşallah..
Benimde zorlandığım adet sonrası inşaallah bundan sonra muhaffak eylesin ibadetlerimizi buradaki tavsiyeleri açık okuyacağım kendime getirmesi için 💓

Bu topiği açmakla iyi etmişsiniz.. Kim açtı bilmiyorum da. Bu topikte namazlarınızı oturtun. Daha sonrasında kaza namazı ve nafile namazlar için bir topik daha açarız.. Hep beraber olunca teşvik olur diye düşünüyorum..
En büyük isteğim 5 vakit namazımı kılabilmek bu topigin çok faydası var . Allah'ım daim ettirsin.. kaza namazlarimiz içinde açarız inşallah 💓

Cookiie Cookiie

Magnifiaque Magnifiaque

Carinanebulasi Carinanebulasi

cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek

MssPARE MssPARE

M MaviMabellee

Niloyatospikk Niloyatospikk

Z Zerre

Aktif Lora Aktif Lora

Hifaa Hifaa

Minnosprenses Minnosprenses

memurhanim memurhanim

NilMeSeKer NilMeSeKer

H hanimpazari

Drderdimderin Drderdimderin

Keira- Keira-

clara clara

i p e k i p e k

Migrenben Migrenben

Amazing family Amazing family

Derdi çok bu yalan dünyanın Ya Rab! isyan edenlerden eyleme bizi. Ezeli, ebedi bir dünya sanıp Seni bilmezlerden eyleme bizi. Aldanıp dünyanın süslü haline yoldan sapanlardan eyleme bizi Toprağın altına girdiğimiz zaman hesap veremeyenlerden eyleme bizi. (Amin)

Migrenben Migrenben

i p e k i p e k

clara clara

Keira- Keira-

H hanimpazari

NilMeSeKer NilMeSeKer

memurhanim memurhanim

Hifaa Hifaa

Aktif Lora Aktif Lora

M MaviMabellee

Z Zerre

MssPARE MssPARE

Carinanebulasi Carinanebulasi Magnifiaque Magnifiaque Cookiie Cookiie . Derdi çok bu yalan dünyanın Ya Rab! isyan edenlerden eyleme bizi. Ezeli, ebedi bir dünya sanıp Seni bilmezlerden eyleme bizi. Aldanıp dünyanın süslü haline yoldan sapanlardan eyleme bizi Toprağın altına girdiğimiz zaman hesap veremeyenlerden eyleme bizi. (Amin)

Migrenben Migrenben

i p e k i p e k

clara clara

Keira- Keira-

H hanimpazari

NilMeSeKer NilMeSeKer

memurhanim memurhanim

Hifaa Hifaa

Aktif Lora Aktif Lora

M MaviMabellee

Z Zerre

MssPARE MssPARE

Carinanebulasi Carinanebulasi Magnifiaque Magnifiaque Cookiie Cookiie . Derdi çok bu yalan dünyanın Ya Rab! isyan edenlerden eyleme bizi. Ezeli, ebedi bir dünya sanıp Seni bilmezlerden eyleme bizi. Aldanıp dünyanın süslü haline yoldan sapanlardan eyleme bizi Toprağın altına girdiğimiz zaman hesap veremeyenlerden eyleme bizi. (Amin)
Ben bir hafta izinliyim 😑

X