- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
Oo sen daha bi 30 dha beklemek çok zor olurdu şuan banaOd biseymi bizım daha 30 dakika var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oo sen daha bi 30 dha beklemek çok zor olurdu şuan banaOd biseymi bizım daha 30 dakika var
Ni ara geldin kactınHayırlı sanırlar akşam uyumuş kalmışım sabah erken kalkınca allahtan namazi kilmistim
Hadi sahura güm tek tek gum tek
Uyanin milletttt
Ben seviyorum cnm kanal d de hoca var onu dinliyorumOo sen daha bi 30 dha beklemek çok zor olurdu şuan bana
Bende foxdakini dinliyodum da kapattım. Orayada hergün başka hoca geliyo. Geçen sene çok beğennişyim o yüzden bu senede ona daldım direkBen seviyorum cnm kanal d de hoca var onu dinliyorum
Dediğim kanaldaki sabit güzel bir anlatımı var canım tavsiye ederim sıkmadan anlatıyorBende foxdakini dinliyodum da kapattım. Orayada hergün başka hoca geliyo. Geçen sene çok beğennişyim o yüzden bu senede ona daldım direk
Yarında onu dinlerim kuzum bizim okunmak üzere ben kılıp yatarım. İyi geceler diliyorum canım kabul olsun ibadetlerimizDediğim kanaldaki sabit güzel bir anlatımı var canım tavsiye ederim sıkmadan anlatıyor
bizleri sabah namazı kaçırılmayan evlerde yasat Allah'ım..
Allah kabul etsin canım iyi uykularıYarında onu dinlerim kuzum bizim okunmak üzere ben kılıp yatarım. İyi geceler diliyorum canım kabul olsun ibadetlerimiz
Formülüm şu diyebilirim.. Namaza hep başlayıp devam ettiremiyordum.. Sebebi araya 5 - 6 gün adetimin girmesi oluyordu genelde...Varmı formülünüz masallah etiketleriz tabiki
Allah kabul etsin bu topigi açmam için ilham veren, güzel kalp li kadın
Gündüz ve gece melekleri yer değiştirirmis sabah vakti ..sadece sabah namazında hepsi şahit olurmuş kulun kıldığı namazaSabah namazı huzurdur.
Benimde zorlandığım adet sonrası inşaallah bundan sonra muhaffak eylesin ibadetlerimizi buradaki tavsiyeleri açık okuyacağım kendime getirmesi içinFormülüm şu diyebilirim.. Namaza hep başlayıp devam ettiremiyordum.. Sebebi araya 5 - 6 gün adetimin girmesi oluyordu genelde...
Adet bitimi abdest alır almaz o an hangi namaz vaktiyse onu kılmaya başladım. Sonra gerisi geliyor.. Benim namazlarımı düzene sokmamda bu etkili oldu..
İnşAllah daha güzel daha düzenli kılmayı Rabbim hepimize nasip etsin.. Kıldığımız namazlarda kabul olsun inşallah..
En büyük isteğim 5 vakit namazımı kılabilmek bu topigin çok faydası var . Allah'ım daim ettirsin.. kaza namazlarimiz içinde açarız inşallahBu topiği açmakla iyi etmişsiniz.. Kim açtı bilmiyorum da. Bu topikte namazlarınızı oturtun. Daha sonrasında kaza namazı ve nafile namazlar için bir topik daha açarız.. Hep beraber olunca teşvik olur diye düşünüyorum..
Cookiie
Magnifiaque
Carinanebulasi
cevizli tarcinli kek
MssPARE
M MaviMabellee
Niloyatospikk
Z Zerre
Aktif Lora
Hifaa
Minnosprenses
memurhanim
NilMeSeKer
H hanimpazari
Drderdimderin
Keira-
clara
i p e k
Migrenben
Amazing family
Derdi çok bu yalan dünyanın Ya Rab! isyan edenlerden eyleme bizi. Ezeli, ebedi bir dünya sanıp Seni bilmezlerden eyleme bizi. Aldanıp dünyanın süslü haline yoldan sapanlardan eyleme bizi Toprağın altına girdiğimiz zaman hesap veremeyenlerden eyleme bizi. (Amin)
Ben bir hafta izinliyimAmazing family
Migrenben
i p e k
clara
Keira-
Drderdimderin
H hanimpazari
NilMeSeKer
memurhanim
Minnosprenses
Hifaa
Aktif Lora
Niloyatospikk
M MaviMabellee
Z Zerre
MssPARE
cevizli tarcinli kek
Carinanebulasi Magnifiaque Cookiie . Derdi çok bu yalan dünyanın Ya Rab! isyan edenlerden eyleme bizi. Ezeli, ebedi bir dünya sanıp Seni bilmezlerden eyleme bizi. Aldanıp dünyanın süslü haline yoldan sapanlardan eyleme bizi Toprağın altına girdiğimiz zaman hesap veremeyenlerden eyleme bizi. (Amin)