Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Gerci pardon sahur yapıp birde ezanı beklicektik dimi. Eşimde ben olmadan uyumuyo nasıl şeyse dün yaptık sahuru sen git yat diyorum ezana var daha. Oturmuş kafası gidiyo yine gitmiyo. Sabah kılsan olmazmı diyo. Gittim çocuğum gibi uyuttum onu öyle kalktım geri :KK70: :KK70:
Kaç yıllık evlisin benimkide öyleydi şimdi fosur fosur uyuyor hatun uyumuyor çünkü 😂

Gerci pardon sahur yapıp birde ezanı beklicektik dimi. Eşimde ben olmadan uyumuyo nasıl şeyse dün yaptık sahuru sen git yat diyorum ezana var daha. Oturmuş kafası gidiyo yine gitmiyo. Sabah kılsan olmazmı diyo. Gittim çocuğum gibi uyuttum onu öyle kalktım geri :KK70: :KK70:
ilk zaman öyle oluyor 9.yıldayız bazen kim gitti kim yatti farketmiyoruz bile :KK70:

Eline sağlık parmaklarını yer artık eşin 🤗 emzirirken dayanman zor hem kalkmanın çok sevabı varmış ne kadarlık bebeğin Allah bağışlasın 😊
Teşekkür ederim ☺️
9 aylık 🤩 Bir de 2 abimiz var gün işinde tüm enerjimi tüketiyorlar. Bende sahurda Allah ne verdiyse yiyorum güç olsun diye :kk77:

ilk zaman öyle oluyor 9.yıldayız bazen kim gitti kim yatti farketmiyoruz bile :KK70:
Biz de 9 yıllık evliyiz eşim pek umursamaz ama bende aynı anda yatmak taraftarıyım. Tabi çocuk olunca bazen saatler tutmuyor bugün olduğu gibi eşim çocukları uyuturken onlarla uyuyakaldı bende yatayım bari :KK15:

Hahaaajjj cicim ayları daha :63: ol bir 5 senelik öte git hatun der 😂😂
Ayy o kadar senelik olalım istiyorum yıllanmak istiyorum ama 😂
Ay öyle olsak ama iyi birazda yaa bazen onun oluyo benim olmuyo uykum😂 geçenlerde bişeye kıZdım hiç demeden gittim yattımda. Baktım sonra kızdığımı bile bilmiyo ama surat 5 karış neden yattığımı söylememişim cünkü :KK70: :KK70:

Biz de 9 yıllık evliyiz eşim pek umursamaz ama bende aynı anda yatmak taraftarıyım. Tabi çocuk olunca bazen saatler tutmuyor bugün olduğu gibi eşim çocukları uyuturken onlarla uyuyakaldı bende yatayım bari :KK15:
Ay ben dokuz yılda adam yatakta mi yokmu farketmem bile 😂😂😂

Ayy o kadar senelik olalım istiyorum yıllanmak istiyorum ama 😂

Ay öyle olsak ama iyi birazda yaa bazen onun oluyo benim olmuyo uykum😂 geçenlerde bişeye kıZdım hiç demeden gittim yattımda. Baktım sonra kızdığımı bile bilmiyo ama surat 5 karış neden yattığımı söylememişim cünkü :KK70: :KK70:
Çocuk varmı canım yoksa normal tavırları çocuk olana kadar böyle oluyor bu modeller sonra baba olunca büyüyorlar 😂😂

Çocuktan sonra evlilik çok farklı canım eşim nefes aldirmazdi sevgi pıtırcıgi kendisi o bile artık tamam öncelik kızımın diyor 😂
Ahahah ee ama senin içinde aynı şey olmuştur kesin. Çocuk olunca biraz daha geri plana düşülebileceğini tahmin edebiliyorum 😂😂

X