- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
Bide haftasonu ya belki ondan dır canım eşler evde falanGündüzleri çok boş kk kimse yok bu ara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bide haftasonu ya belki ondan dır canım eşler evde falanGündüzleri çok boş kk kimse yok bu ara
Daha bizim sahura 3.5 saat var yarin son tatilim gunesi gorup uyumayi planliyorumCookiie
Magnifiaque
Carinanebulasi
cevizli tarcinli kek
MssPARE
M MaviMabellee
Niloyatospikk
Z Zerre
Aktif Lora
Hifaa
Minnosprenses
memurhanim
NilMeSeKer
H hanimpazari
Drderdimderin
Keira-
clara
i p e k
Migrenben
Amazing family
Kimler sahuru uyumadan bekliyor sohbet edelim birlikte bekleyelim
Yalnizmizin cnm kimse yokmu yanında benim kız var vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorumbekliyorum ama çok varya erken yiyip yatsam namaza uyanamiyorum bidaha hergün böyle
Nasıl oluyor o 3.5 saat nere orası yurt dışımi canımDaha bizim sahura 3.5 saat var yarin son tatilim gunesi gorup uyumayi planliyorum
cocuklar uyudu benimde. esim erken yiyip yatıyor tek kalıyorum kötü oluyo tek amaYalnizmizin cnm kimse yokmu yanında benim kız var vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum
Aynen cnm kimse yoktu öğle etiketini yaptığımdaBide haftasonu ya belki ondan dır canım eşler evde falan
Yatsılar kılındımı kızlarr?
benim bu saate kaldı hemencik kılıyımda bu günü kapatayım
Kahve __Kokusu
@Cemoos Magnifiaque
Carinanebulasi
cevizli tarcinli kek
MssPARE M MaviMabellee @Ayca_06
Niloyatospikk Z Zerre
Aktif Lora Hifaa [Bende ayniyim ya birazdan hazirlarim yeriz buyuk ihtimal bas agrisindan duramiyorumbekliyorum ama çok varya erken yiyip yatsam namaza uyanamiyorum bidaha hergün böyle
Benimki de öyle. bu erkekler neden bu kadar uykucu yaa gözü yarı açık yiyip tekrar yatıyor hemencocuklar uyudu benimde. esim erken yiyip yatıyor tek kalıyorum kötü oluyo tek ama
gercekten öyle ya. birde ben uyuyup uyaninca asla yiyemem bunlar uyurkende yiyoBenimki de öyle. bu erkekler neden bu kadar uykucu yaa gözü yarı açık yiyip tekrar yatıyor hemen
Hepsi kolanlanmis gibi aynı model bende en az bir saat ayrılmam lazım budefa sahur geç kalıyor yatmiyorumgercekten öyle ya. birde ben uyuyup uyaninca asla yiyemem bunlar uyurkende yiyo
Menüler aynı ne böreği yattın benimki tava uyanabiliyorsan sorun olmaz ben yatarsam hayatta kalkmamBen şimdi yatağa girdim kızlar:)
Evde herkes uyuyor. Bende boreğin pişmesini bekledim. Sahura kadar uyumayınca kotu oluyorum
Gerci pardon sahur yapıp birde ezanı beklicektik dimi. Eşimde ben olmadan uyumuyo nasıl şeyse dün yaptık sahuru sen git yat diyorum ezana var daha. Oturmuş kafası gidiyo yine gitmiyo. Sabah kılsan olmazmı diyo. Gittim çocuğum gibi uyuttum onu öyle kalktım geriBende bekliyyorum 3e doğru yer yatarım haftasonları bekliyorumda haftaiçi beklemiyorum. Çoğu akiamda kalıyorum sahur yapamadan
Benimlesin sabaha kadar o zamanBende bekliyyorum 3e doğru yer yatarım haftasonları bekliyorumda haftaiçi beklemiyorum. Çoğu akiamda kalıyorum sahur yapamadan
Bosnak böreği yaptım canim eşimin isteği üzerine:)Menüler aynı ne böreği yattın benimki tava uyanabiliyorsan sorun olmaz ben yatarsam hayatta kalkmam