çok sağol canım evde bos bos oturacağıma gideyim diyorum hem kimse yok akşam hem de kafam dagılıyor bugün baya bi tek takıldım sonra 1 kişi geldi :)))Ayy ne güzel spor yapıyorsun ben spor salonlarına gidemedim bu süreçte ama 45 dakika yürüyüş yaptım. Bir de canım üzüm yerine kuru kayısı ye bence glisemik indeksi daha düşük üzüm daha şekerli bir meyve.
kıyamam ya ben de börek poğaca hamurişi tuzlu her türlü karbonhidrata bayılırım :)Ya o kadar hamur işine düşkünüm ki anlatamam. Ispanak görünce aklıma ıspanaklı börek geliyor. Bir yemek görünce hemen yanına pilav yakistiriyorum.. Salatayı zorla yiyorum. Ögün olarak salata yiyenlere imreniyorum.
Canım bende yarışma grubundayım ama taşınma işim olduğu için katılamıcağımı belirtim bir süreliğine zaten bizim grup aktif değilÇok sagol canim ben de yarismadayim su an cuma gruplari bu hafta mezun olup bir sure tartilmayacagim bir ay cok mantikli.
Saglikli beslenme spor devam edip bir ay sonra ciksak tartiya beyin bilincalti hep sasiracak neler oldu nasi kilolar gitmis diye
aynen canım 90 kilo üzeri grubunu ben de bıraktım hepsine birden yetişemiyorum. baska gruptayım ordan mezuniyet alcam inşallah canımCanım bende yarışma grubundayım ama taşınma işim olduğu için katılamıcağımı belirtim bir süreliğine zaten bizim grup aktif değil
İnşallah Can'ım 90 dan ayrıldım şimdide 13 gruptayım yeni girdim ama aktif değil Konya'ya daha taşınmadık iç mimara verdik o ne zaman tamam derse eşyaları aldık onun yapması gereken işleri varaynen canım 90 kilo üzeri grubunu ben de bıraktım hepsine birden yetişemiyorum. baska gruptayım ordan mezuniyet alcam inşallah canım
taşındınız mı canım?
ben karamanda büyüdüm canım babam karamanlı ben de yarı oralı sayılırımİnşallah Can'ım 90 dan ayrıldım şimdide 13 gruptayım yeni girdim ama aktif değil Konya'ya daha taşınmadık iç mimara verdik o ne zaman tamam derse eşyaları aldık onun yapması gereken işleri var
ben karamanda büyüdüm canım babam karamanlı ben de yarı oralı sayılırım
liseyi de konyada yatılı okudum çok iyi bilirim oraları her sene karamana gidiyorum babamı ziyarete :)
konyanın nereslinde canım
Karaman'ı gördüm Yeni ev meramda canım aslında yakınmışız
çok teşekkür ediyorum Allah razı olsunÇok sevindim adınıza, sağlıkla gitsin kilolar inşallah
inşallah canım ben de Hataya beklerim burda çalışıyorum :)Amin canım Allah razı olsun Konya gelirseniz beklerim
Boşanma davam var ve uzuyor. 2 ayda bir Konyaya geliyorum.Amin canım Allah razı olsun Konya gelirseniz beklerim
bir an önce biter de kurtulursun canım inşallahBoşanma davam var ve uzuyor. 2 ayda bir Konyaya geliyorum.
INŞAALLAHbir an önce biter de kurtulursun canım inşallah
ablam 8 sene görev yaptı orda canım şimdi tayın aldılar doğ görevi ,ç,n :) ara ara gittim imkanları çok inşallah gelirsem yazarım canımCanlar ben de Ankaradayım her zaman beklerim. Sizi gezdiririm.
Ayy INŞAALLAH gelirim.ablam 8 sene görev yaptı orda canım şimdi tayın aldılar doğ görevi ,ç,n :) ara ara gittim imkanları çok inşallah gelirsem yazarım canım
ben de hataydayım canım gezmeye gel inşallah bigün gezerik yemekler yerik