- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.096
- 36
inşallah canım ne güzel olur yaAyy INŞAALLAH gelirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım ne güzel olur yaAyy INŞAALLAH gelirim.
Afiyet bal seker olsun canimAyy ben bu gün yine 2 öğün yedim. Iş yerinde nohut vardı. Mecbur yedim. Eve gelince de mercimek çorbası ve patlıcanlı salata yedim. Bir de minik dilim organik petek bali yedim şifa niyetine ikramdı
Ohh afiyet sifa olsun canim. Ben de 3 gundur spora gidiyordum bugun evde az dinleniyim dedim oglen komsum yesil domatesli pirasali bir yemek yapmis dikkat ettigimi biliyor saglikli diye getirmis ondan yedim yogur ve bir dilim ekmekleSelamlar herkese bu gün biraz vaktim vardı kendime kahvaltı ısmarladım. Mıhlama yedim yanında da eknek bandım. Ama sonrasında hiç bir şey yemedim. Akşam da sadece çorba ve salata yedim.
Canım Hatay mutfağı da güzel. Kahvaltıya falan gidiyor muydun eskidenEki Görüntüle 2704935
Bugun spora gitmedim ama bos da durmadim 70 dk civari hafif yoga yaptim
Aslinda yorucu bir gundu ogleden sonra is icin bir ilceye gittim eve geldim halim yoktu gene de dedim kafam dagilsin
canım misafir falan gelince belki giderdimCanım Hatay mutfağı da güzel. Kahvaltıya falan gidiyor muydun eskiden
Günlüğün hayirli olsun sana uğur getirsin AlmilacimGünaydın sevgili günlük
geçen cuma 101.8
bu cuma 100.6
fark: 1.2
yüzde: 1.18
Amin ablacim senin de günlüğün hayirli ugurlu olsun cok mutlu oldum yazmanaGünlüğün hayirli olsun sana uğur getirsin Almilacim
Yine masallahin var süper gidiyorsun
Sagolasin bitanemAmin ablacim senin de günlüğün hayirli ugurlu olsun cok mutlu oldum yazmana
Bir ara durmuştu ama motivasyonumu toparladim cok sukur ☺
Senin nasil abla sonuclar 100 altini gördün mü
vaaav süper sonuç ablacım solladın geçtin beni maşallah daim olsunSagolasin bitanem
Ikimiz icinde hayirli olacak eminim :)))
Bende gecen hafta bikac gün düşmüştüm ama toparladim
Cok şükür bugün 9 lara giriş yaptim
98.3 çıktım
Haftaya sende 3 lü rakamlara veda ediceksin insallah