Namaria Günlükleri

Günaydın akşam saat 8 de yemek yediğim için kahvaltı yapmak istemedi canım. Öğlen iş yerinde yiyecegim ben de. Sade kahve içtim sadece

Haydi kahveye buyrun :)

Eklentiler

• IMG_20201012_112928.jpg
    92,5 KB · Görüntüleme: 27
Canım sayfan hayırlı olsun doğru karar vermişin Bende ayda bir tartılacağım aynı stres bendede oluyor

Canım sayfan hayırlı olsun doğru karar vermişin Bende ayda bir tartılacağım aynı stres bendede oluyor
Çok sagol canim ben de yarismadayim su an cuma gruplari bu hafta mezun olup bir sure tartilmayacagim bir ay cok mantikli.
Saglikli beslenme spor devam edip bir ay sonra ciksak tartiya beyin bilincalti hep sasiracak neler oldu nasi kilolar gitmis diye

12 Ekim

07.50
2 dilim beyaz peynir
1 domates
3 ceviz
1 dilim tam buğd. ekmeği
2 dilim pastırma

12.20
2 dilim bonfile (120 gr civarı)
bir kase salata
1 dilim tam bugd. ekmeği

15.30
1 şişe kefir (250 ml)
11 fındık

18.00
7 yk ıspanak
1 kase yogurt
1 dilim tam bugd. ekmepi

21.00
2 yk yulaf 1 caybardagı sut 2 ceviz 9 kuru üzüm karışımı (bağırsaklar için)

su:2 lt
spor: 45 dk full body egzersizi
15 dk eliptik

Ayy ne güzel spor yapıyorsun ben spor salonlarına gidemedim bu süreçte ama 45 dakika yürüyüş yaptım. Bir de canım üzüm yerine kuru kayısı ye bence glisemik indeksi daha düşük üzüm daha şekerli bir meyve.

Ya o kadar hamur işine düşkünüm ki anlatamam. Ispanak görünce aklıma ıspanaklı börek geliyor. Bir yemek görünce hemen yanına pilav yakistiriyorum. . Salatayı zorla yiyorum. Ögün olarak salata yiyenlere imreniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…