Namaria Günlükleri

Ablacim kitap yaz okuyalim ya ne guzel yollar gosteriyorsun masallah sana
kitap yazmayı daha önce de çevremden diyenler oldu birebir konuştuğum insanlardan ama ben başarmadan , hayatımı- bedenimi istediğim yere getirmeden , işte kanıtı benim demeden kitap yazmak iki yüzlülük gibime geliyor gülüm
hani şu çok bilinen kişisel gelişimciler var ya nette tv de boyuna süslü laflar edenler hayatlarına baktığın da başarısız ilişliler boşanmalar görüşülmeyen çocuklar v.s. olunca benim onlara güvenim kalmıyor
ama aklım da gerçekten başarırsam ve öğrendiklerim başkalarına sunacak kadar yeterli dersem(şu an belki çırak belki çırak kalfa arasıyım bence) kitap yazmaya niyetim var

Anladim ablacim nasil kendini iyi hissedeceksen o zaman olsun tabi ki su an yazsan ben alir okurum hic sonuca basarmismiya bakmam
Su an bile baskalarina sunacak deneyimin ziyadesiyle mevcut bence

Anladim ablacim nasil kendini iyi hissedeceksen o zaman olsun tabi ki su an yazsan ben alir okurum hic sonuca basarmismiya bakmam
Su an bile baskalarina sunacak deneyimin ziyadesiyle mevcut bence
allah razı olsun gülüm
sence mevcut bence öğrenecek daha çoook şey var :)
enerjiyi ve kuantum alanını kullanarak 2 dk yada yarım saatte omirilik bozuklarından kırığa kistlere kadar iyileştirebilen insanların tekniklerine sardım bu ara öğrenecek çoook şey vaarrrr

Ogrenmenin sonu yok abla insanin ilgi alani olmazsa kaybolup gidiyor
ben de ne guzel tefsir okumaya baslamistim biraz sekteye ugradi bu ara insallah tekrar baslayacagim

Oyyyy canımın içiiiiii
İlk hedefe çok az kalmış, takımda da söyledim hep, gerçekten istikrarlı gidiyorsun, başarılısın
Diyetisyenle neden yollarını ayırdın, yenisini düşünüyor musun ?
Beni sorarsan hala 80 kiloyum :))) ne olacak bu halim bilmiyorum, işe başlayalı bir hafta oldu pek takılamadım foruma ama hepinizi çok özledim:))))

Namaria canimcim hayırlı olsun topigin azminin sonu hayırlı ve senin için çok güzel sonuçlar getirsin InsaAllah yazdiklarini okuyunca dedim ki Allah iyi kullarini mutlaka bir seyle imtihan ediyor bu imtihandan hayırla geçmeyi nasip eylesin Allah im sağlık her şeyin başı üç senedir bende bir kronik hastalıkla mücadele verdim seni çok iyi anlıyorum Rabbim hepimize kalıcı şifalar versin insaAllah Amin ❤

hayırlı olsun işiniz ❤

Allah razı olsun canım benim inşallah Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı ömürler nasib etsin.Çok duygulandım mesajını okuyunca imtihan dünyasındayız sonumuz akıbetimiz güzel olsun inşallah
Evet canım dua gruplarımızda hep beraber dua ettik ne mücadeleler verdin biliyorum Rabbim sana da daimi sıhhat ve hayırlı istediğin işi tez zamanda nasib etsin canım benim.

canım benim seni çok özledim ben de. bana verdiğin buzluğa yemek atma fikirleri ve diğer tavsiyelerini yapıyorum anıyorum seni
diyetisyen bana yakın takip olmasına ragmen cok vakit ayıramadı canım ben arkasından koşuyordum küçük bebeği var onu da anlıyorum ama benim amacım da kilo vermek ve az buz da ücret ödemiyordum. Takip olmayınca anlamı yok canım o yüzden bıraktım. bir süre kendim deneyeceğim ihtiyaç duyarsam bulurum canım instagrama dyt yazınca zibilyon hesap çıkıyor :)))
olur canım 80 de takıldım diye düşünme hatta bir iki hafta tartılma ama sıkı devam et bi bakıcan aaa 78ler gelmiş bilinçaltı şaşıracak :))
işin nasıl canım memnun musun?

İş evime çok yakın o yüzden eksilerini görmemeye çalışıyorum, adapte olmaya çalışıyorum
Diyet modundan çıktım bu aralar, yeni bir program yapmam gerek işe göre, mesai uzun öğlen ve akşam yemeği arasında çok acıkıyorum ve akşam fazla kaçırıyorum haliyle, ara öğün düzenlemesi yapmam lazım.
Diyetisyen işine ara verme bence, ciddi motivasyon oluyor, ben pişman oldum geçen yıl bıraktığıma, gidip tartılacağım diye diyeti asamıyorsun :)))

Zaten canim mantiken diyet yapmiyoruz saglikli yasam diyelim
İs yerine götursen yanina findik ceviz meyve falan aksama cok acikmazsin aslinda.
Canim su an biraz kendi basima deneyim baktim cok degisim yok oyle baslicam zaten online görüşüyorduk eskisiyle bu sefer yuz yuze olabilir.
Gerci mantik hepsinde ayni ben de oturtturdum sayilir ihtiyac duymam gibi geliyor canim bakalim

Canım diyetisyenle bir müddet çalıştın az çok anlamışsındır. Ne yiyeceğini.ben de gittim diyetisyene bana toplu bir liste vermişti kalorilere göre yemen gereken miktarlar diye. Istersen o listeyi sana atabilirim.

Umut_2019 canim bimden yulaf ve sekersiz cikolatayi aldim sutle beraber ara ogun yaptim simdi tadi güzelmis cok sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…