Namaria Günlükleri

Yanı şu durumda diyabet değilsen her şey daha kolay. Benim kız kardeşim doktor erkek kardesimde diyabet tip 2 var. Onun için biz baya dikkat ediyoruz.
Allah sifa versin canim ya insallah kardesin de kurtulur sagligina kavusur.
Ben geçen sene de 18 kilo vermistim canim insulin 65ten 45 lere dustu kilo verince.
Su an gitmem lazim aslinda doktora bilmek icin ama pandemiden dolayi istemiyorum hastaneye gitmeyi.

Canim zaten cayima kahveme atmam ben arada bir yiyorum yani tatlı falan onları cıkartıcam meyveye çok düşkün değilim arada bir hünnap yiyorum. O çok iyi geliyor diyabete. Hünnap bulabilirsin aslında şimdi tam zamanı kurutulmuş olarak aktarlarda var
Hunnap severim canim aldim yedim bu sene de ben de meyve cok aramam canim ama tatli isteği olursa yiyorum 💞

Bana da ilham oldu sayfan ben de yeniden başlıyorum sağlıklı yaşamaya. Şekeri tamamen cikartiyirum bu günden itibaren.
harikasın gülümmmmm tam destek yanındayım şekeri bırakınca enerjin bile artacak sabahları daha iyi uyanacaksın gazan şimdiden mübarek olsunnnn :KK24:

Tatli istegi icin çiğ badem tavsiye ederim. Tarçınlı süt. Ev yapimi yoğurt ve yulaf. Bir de bu üçü bir arada kahveyi falan hayatından cikardin mi daha çabuk gider kilolar.
Aynen canim cig badem vazgecilmezim tarcin kaynatiyorum arada yogurt da severim ama yulafi sevemedim canim denedim ama

Canim zaten cayima kahveme atmam ben arada bir yiyorum yani tatlı falan onları cıkartıcam meyveye çok düşkün değilim arada bir hünnap yiyorum. O çok iyi geliyor diyabete. Hünnap bulabilirsin aslında şimdi tam zamanı kurutulmuş olarak aktarlarda var
ayy sen zaten çayda kahvede şeker kullanmıyorsun çok iyi , gülüm canın çok çekerse nefsinle savaşıp enerjini boşa harcamak yerine en sağlıklı olabilecek tercihi yaparsın hazır yerine evde yapılan tatlı gibi yada sütlü olanı tercih etmek gibi
benim yöntemim yasak yok tatlı hadi diyelim canım çekti tamam seni acıktığım da yemek zamanı yiycem diyorum acıktığımda da önce güzelce yemeğimi yiyorum kan şekeri dengeleniyor tabi tatlı isteği gidiyor ben de yemiyorum :)

Evet canım marketlerde yulaf ezmesi satılıyor. Etinin var doga diye bir markanın var o da çok lezzetli. Bim ve a 101 de kendi markasının çıkarmış. Biminki çok lezzetli
Bime bi gideyim canim zaten almam gerekenler vardi bi dolanirim yulaf da alirim insallah 💞😇

Bime bi gideyim canim zaten almam gerekenler vardi bi dolanirim yulaf da alirim insallah 💞😇
Ayy tabi her fırsatta yürüyüş yapmak en güzel kilo verme yöntemi bir de binde şekersiz çikolata satılıyor stevia var içind e ondan da al istersen arada 1 dilim yersin

X