- 20 Ağustos 2019
- 3.126
- 7.305
- 39
Ben de bu gün başlayınca sabah kahvaltı yaptım öğlen salata ayran yedim canım çok tatlı şeyler istedi ama iradeli olacagimAa cok guzel olur canim kalori hesabi bilmiyorum bakarim ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de bu gün başlayınca sabah kahvaltı yaptım öğlen salata ayran yedim canım çok tatlı şeyler istedi ama iradeli olacagimAa cok guzel olur canim kalori hesabi bilmiyorum bakarim ya
Ya çikolata biraz sert onun dışında bir farkı yok gibiUmut_2019 canim bimden yulaf ve sekersiz cikolatayi aldim sutle beraber ara ogun yaptim simdi tadi güzelmis cok sağol canım
Aynen canim canin cok tatli isterse minik bi meyve at agzina nefsini korlersinBen de bu gün başlayınca sabah kahvaltı yaptım öğlen salata ayran yedim canım çok tatlı şeyler istedi ama iradeli olacagim
Cesit olarak guzel zaten minik bi parca aldim tadi da ayni yani anlaşılmıyorYa çikolata biraz sert onun dışında bir farkı yok gibi
Ya dikkatli ol canım spor aletine dezenfektan siktiktan sonda kullan.Simdi namazi kilip hazirlanip spora gidecegim insallah
Ogretmenevi var eve yakin orda acmislar sakin kimse yok biraz eliptik biraz yuruyus biseler yapip geleyim aksam da ispanak var menümde onu yerim yogurtla insallah
Aynen canim sterilize ediyorum binmedenYa dikkatli ol canım spor aletine dezenfektan siktiktan sonda kullan.
Cok sagol kuzumYolun açık olsun bebeğim
Helvada şeker var ama tahin faydalı bir ürün ama salam sucuk pastırma yeme bence kalorisi yüksek sindirimi zor. Onun dışında çok güzel hatta bu kadar spora az bile aldığın kalori.Kendi menümü de elestiriyim
Sabah helva yemesem olurdu ama validecim geldiginde almistik kalmasin diye tadina baktim.
Pastirma da onerilmiyor ama cok severim
Aksam normalde tek cesit yerdim ama fasulye bitsin diye onu yedim ispanagin da tadina baktim.
Genel olarak idare eder bir menü
evet canım tahin faydalı güzel de tok tuttu uzun zamandır yemiyordum :))Helvada şeker var ama tahin faydalı bir ürün ama salam sucuk pastırma yeme bence kalorisi yüksek sindirimi zor. Onun dışında çok güzel hatta bu kadar spora az bile aldığın kalori.
Sabah kahvaltı yaptım 1 yumurta salata peynir ve yarim parca Maraş çöreği. Arada bir büyük ayran. Öğlen yağsız bol salatalı kısır turşu ve patlican salatası akşam da çorba ve 2 kasik kısır yerim. Ha bir de hünnap yedim çiğ kabak cekirdegi yedim bir deevet canım tahin faydalı güzel de tok tuttu uzun zamandır yemiyordum :))
salam sucuk pastırma cok almam zaten canım eve ama pastırma almıştım bitince bir süre almam 1-2 ay
evet canım sporda güzel terledim
sen neler yedin canım bugün?
gayet güzel canım hepsi sağlıklı afiyet olsun maşallahSabah kahvaltı yaptım 1 yumurta salata peynir ve yarim parca Maraş çöreği. Arada bir büyük ayran. Öğlen yağsız bol salatalı kısır turşu ve patlican salatası akşam da çorba ve 2 kasik kısır yerim. Ha bir de hünnap yedim çiğ kabak cekirdegi yedim bir de
Sağol canım iş yerinde yemek yiyor musun yoksa evden mi götürüyorsungayet güzel canım hepsi sağlıklı afiyet olsun maşallah
Canim isle ev yakin oglen eve geliyorum evde yiyorumSağol canım iş yerinde yemek yiyor musun yoksa evden mi götürüyorsun
Amin canim benim Allah razi olsun ne guzel bir temenni bu iyi ki varsınız ❤Allah razı olsun canım benim inşallah Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı ömürler nasib etsin.Çok duygulandım mesajını okuyunca imtihan dünyasındayız sonumuz akıbetimiz güzel olsun inşallah
Evet canım dua gruplarımızda hep beraber dua ettik ne mücadeleler verdin biliyorum Rabbim sana da daimi sıhhat ve hayırlı istediğin işi tez zamanda nasib etsin canım benim.
Sen de iyi ki varsin canim benim Rabbim yolumuzu bahtimizi hayırlara acsin insallahAmin canim benim Allah razi olsun ne guzel bir temenni bu iyi ki varsınız ❤