Namaria Günlükleri

Simdi namazi kilip hazirlanip spora gidecegim insallah 💞
Ogretmenevi var eve yakin orda acmislar sakin kimse yok biraz eliptik biraz yuruyus biseler yapip geleyim aksam da ispanak var menümde onu yerim yogurtla insallah 🥰

Simdi namazi kilip hazirlanip spora gidecegim insallah 💞
Ogretmenevi var eve yakin orda acmislar sakin kimse yok biraz eliptik biraz yuruyus biseler yapip geleyim aksam da ispanak var menümde onu yerim yogurtla insallah 🥰
Ya dikkatli ol canım spor aletine dezenfektan siktiktan sonda kullan.

Spordan geldim dusumu aldim yemegimi yedim bugünün egzersiz tablosu 😇👍🦸 Screenshot_2020-10-11-19-40-14-504_com.xiaomi.hm.health.jpg

11 Ekim menüm

10.00
2 dilim beyaz peynir
1 salatalik
5 zeytin
2 dilim pastirma
1 dilim tam buğday ekmeği
2 catal tahin helvasi

14.50
5 köfte ( 100 gr civari)
Bol salata yagsiz
1 dilim tam buğday ekmeği

16.30
1 bardak sut
2 parca sekersiz cikolata

19.30
6 yk yesil fasulye
2 yk ispanak
1 kase yoğurt

Su 2 lt olmadi daha
Spor 1 saat yuruyus bandi, eliptik, normal bisiklet vs.

Kendi menümü de elestiriyim 😂
Sabah helva yemesem olurdu ama validecim geldiginde almistik kalmasin diye tadina baktim.
Pastirma da onerilmiyor ama cok severim 🤷
Aksam normalde tek cesit yerdim ama fasulye bitsin diye onu yedim ispanagin da tadina baktim.

Genel olarak idare eder bir menü

Kendi menümü de elestiriyim 😂
Sabah helva yemesem olurdu ama validecim geldiginde almistik kalmasin diye tadina baktim.
Pastirma da onerilmiyor ama cok severim 🤷
Aksam normalde tek cesit yerdim ama fasulye bitsin diye onu yedim ispanagin da tadina baktim.

Genel olarak idare eder bir menü
Helvada şeker var ama tahin faydalı bir ürün ama salam sucuk pastırma yeme bence kalorisi yüksek sindirimi zor. Onun dışında çok güzel hatta bu kadar spora az bile aldığın kalori.

Helvada şeker var ama tahin faydalı bir ürün ama salam sucuk pastırma yeme bence kalorisi yüksek sindirimi zor. Onun dışında çok güzel hatta bu kadar spora az bile aldığın kalori.
evet canım tahin faydalı güzel de tok tuttu uzun zamandır yemiyordum :))
salam sucuk pastırma cok almam zaten canım eve ama pastırma almıştım bitince bir süre almam 1-2 ay
evet canım sporda güzel terledim :KK200:
sen neler yedin canım bugün?

evet canım tahin faydalı güzel de tok tuttu uzun zamandır yemiyordum :))
salam sucuk pastırma cok almam zaten canım eve ama pastırma almıştım bitince bir süre almam 1-2 ay
evet canım sporda güzel terledim :KK200:
sen neler yedin canım bugün?
Sabah kahvaltı yaptım 1 yumurta salata peynir ve yarim parca Maraş çöreği. Arada bir büyük ayran. Öğlen yağsız bol salatalı kısır turşu ve patlican salatası akşam da çorba ve 2 kasik kısır yerim. Ha bir de hünnap yedim çiğ kabak cekirdegi yedim bir de

Sabah kahvaltı yaptım 1 yumurta salata peynir ve yarim parca Maraş çöreği. Arada bir büyük ayran. Öğlen yağsız bol salatalı kısır turşu ve patlican salatası akşam da çorba ve 2 kasik kısır yerim. Ha bir de hünnap yedim çiğ kabak cekirdegi yedim bir de
gayet güzel canım hepsi sağlıklı afiyet olsun maşallah :KK19:

Allah razı olsun canım benim inşallah Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı ömürler nasib etsin.Çok duygulandım mesajını okuyunca imtihan dünyasındayız sonumuz akıbetimiz güzel olsun inşallah :KK200:
Evet canım dua gruplarımızda hep beraber dua ettik ne mücadeleler verdin biliyorum Rabbim sana da daimi sıhhat ve hayırlı istediğin işi tez zamanda nasib etsin canım benim. :KK19:
Amin canim benim Allah razi olsun ne guzel bir temenni bu iyi ki varsınız 😘

X