- 8 Mart 2020
- 5.293
- 26.256
Masallah canim benim minik kusu öpüyorumBen de çok özledim sizleri canım ❤ Kızımdan fırsat bulup yazamıyorum çok
İyiyim çok şükür keyfim de yerinde, kilomu korumaya çalışıyorum elimden geldiğince
Cok teşekkür ediyorum canim insallah hepimiz saglikla istediğimiz kilolara erisirizHayırlı olsun canım benim sayfan hedeflerine ulaşırsın inş ❤❤
Ben de aciyi arttirdim canim metabolizmayi hizlandiriyor cok guzelDiyet yaparken hatayin yeşil biberini almıştım acıydı ama öyle bir lezzetli oluyordu anlatamam yemeklere çok büyük lezzet veriyor
Amin canım benimCok sevindim senin Adına canım, arada gelirim muhabbete ve tabiki neler yapmıssın diye bakmaya :) inşAllah sağlıkla verirsin kiloları
zeytin yaprağının bir çok şeye faydası da var üstüne zayıflamaya da yardımcı , kullanıp faydası oldu diyen örneğimiz sen de varsın bu çayı yapıp içmek lazımmmm:)Canım akşam yemeginden 1 saat sonra içmek iyi oluyor. Ben diyet yaparken içtiğim çayları değiştiriyordum onun çok faydası oluyor bir müddet yeşil çay bir müddet beyaz çay bir müddet de kiraz sapı çayı içerdim
Amin canım inşallahAmin canım benim
Her zaman beklerim hep beraber saglikli kilolara inecegiz insallah sevgili spor bakanim naif arkadasim
aa insan kardeşine destek olmayıp kime olacak tabi ki elimden geldiğince yanındayım başarı hikayeni yazdığın da bu defa ilk ben yorum yapıcammm, ve ilk cümlem başaracağını ben zaten ilk baştan biliyordum olacakAllah razı olsun ablacim
Dedigin gibi baslamak ve inanmak Allahin izniyle sonucu getirecek.
İnsallah basari hikayemi de yazacagim gunler gelir destegin ve guzel kalbin icin ben tesekkur ederim canim ablam
Ayy insallah abla ya cok heveslendim nsu anaa insan kardeşine destek olmayıp kime olacak tabi ki elimden geldiğince yanındayım başarı hikayeni yazdığın da bu defa ilk ben yorum yapıcammm, ve ilk cümlem başaracağını ben zaten ilk baştan biliyordum olacak
Senin yerine öperim canımMasallah canim benim minik kusu öpüyorum
Kilo korumak en onemli nokta canim onu basarirsan zaten olmuşsundur
Korursun canim gayet guzel yapacagina inaniyorum benSenin yerine öperim canım
İnşallah koruyabilirim bakalım
Ablama da diyetisyeni ananas vermis canim sabahlari yiyor. Ben nerden bulcam biliyorumAnanas kilo verdiren tek meyve kabuklarıyla da çay yap o da çok güzel oluyor
Cok sevindim canim gelismeleri de yazarsin burda istersen birbirimizi de motive ederizBana da ilham oldu sayfan ben de yeniden başlıyorum sağlıklı yaşamaya. Şekeri tamamen cikartiyirum bu günden itibaren.
Yok canim doktor dedi ki kilo vermez saglikli beslenmezsen tip 2 ye dogru gidiyor dedi ama teshis konmadiNamaria canım bir şey soracaktım insulin direncin var ya peki diyabet teşhisi konmadi degil mi
Canim zaten cayima kahveme atmam ben arada bir yiyorum yani tatlı falan onları cıkartıcam meyveye çok düşkün değilim arada bir hünnap yiyorum. O çok iyi geliyor diyabete. Hünnap bulabilirsin aslında şimdi tam zamanı kurutulmuş olarak aktarlarda varCok sevindim canim gelismeleri de yazarsin burda istersen birbirimizi de motive ederiz
Tamamen cikartirsan bir sure sonra yoksunluga girebilir vucuudn canim minimuma indirmek ya da meyve lerden ya da bitter cikolatadan vs almak daha iyi olmaz mi