Niye özelde okuması şart mı çocuğun? Devlet okulunda okuyan çocuk okumamış mı oluyor? Niye okulundan etmiş olayım adam zaten ödemeyecek. Geçen ödemesini de bana küfür ede ede ödedi zaten. Ve evet türkçeyi sonradan öğrendim saldırmaktan vazgeçmediğiniz laf sokmaktan vaxgeçmediğiniz için cevabınızı alıyorsunuz cevap alınca da şaşırıyosunuzÇocuğu okuldan edeceksin koleje ben veremem demedin mi? Bu çocuğu okulundan etmek değil midir? Türkçeyi tam mı bilmiyorsun anlamadım?
Ben daha önce nafaka davası açtım demedim gerçekten sıktınız artık. İcraya verdim dedim avukatıma söyledim,ben yapmıyorum ya işlemleri? Avukatıma da son sorduğumda aklımdan çıkmış halledeyim dedi bende gerek yok kalsın dedim gittim kendim hallettim. Bunun neresi yalan?Daha önce dava açtım demiştin demek ki yalanmış bak söyleyince de kızıyosun. Çocukları da yatırdım suyumu içiyorum bi gireyim bu kkda ne olmuş seçim de var tabi heyecanlı. E baktım yine yalan yalan. Dostum biz seni tanımıyoruz. Bize yalan söylemene gerek yok. Daha önce nafaka davası açmadıysan açmadın niye açtım demiştin? Avukat tutmadım param yok ben de kendim gidip açtım diyebilirsin. Niye avukat unutmuş diyosun? Yani insani şeyler için seni mi eleştireceğiz sanki? Bunlara gerek yok. İnsanız biz, relaks ol
Tamam önemsizse niye ısrarla yazıyorsun? Kaldı ki ben senin tepkine de anlam veremiyorum gayet düzgün bir şekilde konuştuğum iletişim kurduğum bir üyeydin,başkalarının yazdıklarına dayanarak tepki değiştirdin acayipsiniz gerçektenEngellersen engelle. Sanki dunyanin en onemli konusundan ayri kalcam
Niye özelde okuması şart mı çocuğun? Devlet okulunda okuyan çocuk okumamış mı oluyor? Niye okulundan etmiş olayım adam zaten ödemeyecek. Geçen ödemesini de bana küfür ede ede ödedi zaten. Ve evet türkçeyi sonradan öğrendim saldırmaktan vazgeçmediğiniz laf sokmaktan vaxgeçmediğiniz için cevabınızı alıyorsunuz cevap alınca da şaşırıyosunuz
Ne sözü değiştirdim hanımefendi? Olanı yazdım konumda laf filan değiştirmiyorum avukatıma söyledim bilgilerini verdim,o süreçte eski eşim parça parça para gönderdi bende heralde halloldu diyip üstünde durmadım. Sonrasında bahsettim durumu sordum açıldı mı diye aklımdan çıkmış dedi avukat bende gidip kendim hallettim. Neyin kafını çarpıtıyorum anlamadım? Burada birkaç saçma sapan insan birşey yazıyor diye hurra gidip onların lafıyla tepki veriyorsunuz. İnanmıyorsanız konularıma yazmayın diye de defalarca söyledim.Bu laf değiştirme olaylarından önce size gayet yapıcı yorumlar yaptım, hatta özelden dükkan isminizi bile istedim takı almak için. Benim gibi de birçok kişi vardı, eski konulara bakın lütfen. İcraya verin, davaya gerek yok diye de kendilerini yırttı üyeler. Şimdiki durumun mimarı sizsiniz. Güven bir kez sarsıldı mı yerine gelmiyor. Dediğim gibi uzatmaya gerek yok, hakkınızda hayırlısı olsun.
Geldi yine takıltılı! Ben müşteri temsilcisi olarak çalışmadım stalk yaparak edindiğin bilgileri burda yazıp durma konuyla ilgili bilgin yoksa başka konulara sıçrayabilirsin.11 yılı aşkın süredir müşteri temsilcisi olarak çalışabilecek kadar Türkçe biliyorsunuz
Hakaret mı? Peki tehtid edilebiliyor mu rahat rahat sigrid? Benim yazımda bir hakaret yok.zaten işine gelmeyen her yorumda yorumu yapan birey, ya kadın düşmanı, ya troll ya da ırkçı oluyor. tıpkı şu örnekteki gibi:
bu kadar rahat rahat insanlara forumda hakaret edilemeyeceğini sanıyordum ya da kurallar bazı kullanıcılar için geçerli değil belli ki.
Jameya sende de hata var. Madem sıktıklarını düşünüyorsun engelle konudan. Hem böyle yazıp hem engellemeyince senin de işine geliyor gibi görünüyor burdanBoniva benim için boş boş konuşmaktan başka birşey yapmıyor ve sizden çok sıkıldım. Hepiniz biri ne diyosa onu diyorsunuz. Ben bu zamana kadar hepinize düzgün cevaplar verdim ama sıktınız konuyu niye dağıtıp baika yere çekiyorsunuz ısrarla?
Geldi yine takıltılı! Ben müşteri temsilcisi olarak çalışmadım stalk yaparak edindiğin bilgileri burda yazıp durma konuyla ilgili bilgin yoksa başka konulara sıçrayabilirsin.
her türlü icraya dair durumu icra daireleri yürütmektedir. nafaka ödemediği takdirde icralık olursa artık bu "hukuki" bir süreç olmadığı için muhatabın icra dairesidir.
ama siz icra takibi, adliyeden dava açarak mı yaptınız?
Seni bu yorumu yaptın diye kadın düşmanı ilan etmedim senin yaptığın diğer üyelerle birlikte baika yorumlarından dolayı kadın düşmanı ilan ettim.Aynı yorumu başka konusunda yaptım diye beni kadın düşmanı ilan etmişti :)
İşime gelmiyor da hangi birini engelleyeyim sevgili patates? Sürüyle geliyorlar isimleri bile hatırlamıyorum işime filan geldiği yok ama yaptıkları yorumlara da cevap veriyorum. Engellicem hepsini sıktılarJameya sende de hata var. Madem sıktıklarını düşünüyorsun engelle konudan. Hem böyle yazıp hem engellemeyince senin de işine geliyor gibi görünüyor burdan
Şuan eski eşimle ilgili bir konu açmadım chek canın sıkılıyor galiba
İcrayı icra biriminden açtım.öncelikle haddinizi bilmenizi rica ediyorum. moderatörler bana kızdı diye siz arzu ettiğiniz kelimeleri bana ya da bir başkasına özensizce kullanabilirsiniz demek olmuyor.
konuyla ilgili bilgimi de önceki sayfalarda yazmıştım. cevap vermediniz.
buyrun. yardımım budur. cevabınızı bekliyoruz.
Seni bu yorumu yaptın diye kadın düşmanı ilan etmedim senin yaptığın diğer üyelerle birlikte baika yorumlarından dolayı kadın düşmanı ilan ettim.
Hayır kaçak filan birşey dediğim yok seni de engelliyorum şimdi. Siz istediğinizi yapabilirsiniz yazabilirsiniz ben yazınca niye gürlüyorsunuz ya? Ne güreşi burası güreş yeri mı adam akıllı bir soru sordum konuyla alakasız saçma sapan şeyler yazıyorsunuz her konumda. Sıkılmadınız mı yahu?Konundan birini engelleyip arkasından sallayamazsın bunu hep yapıyorsun bana da yaptın, yazacaklarına cevap verememekten mi korkuyorsun ?
Madem arkasından konuşacaksın yüreğin yetiyorsa aç engeli yüzüne yüzüne söyle. Ama sen hep böyle kaçak güreşiyorsun
İsimlerini mi hatırlamıyorsun?İşime gelmiyor da hangi birini engelleyeyim sevgili patates? Sürüyle geliyorlar isimleri bile hatırlamıyorum işime filan geldiği yok ama yaptıkları yorumlara da cevap veriyorum. Engellicem hepsini sıktılar
Eski eşinden icra yoluyla talep etmeyi düşünüyorum tedavi masrafımı:)Lenacım adliyeden açtım davayı avukatla açmadım. Avukat fiş istemişti direk adliyede istemiyorlar birşey bir dilekçe yetiyor yine döktün önüme alakasız alakasız konuları. Ne kadar takıntılıymışsın gidip bi tedavi filan mı olsan?
Bonivayı ayrıca engelledimJameya sende de hata var. Madem sıktıklarını düşünüyorsun engelle konudan. Hem böyle yazıp hem engellemeyince senin de işine geliyor gibi görünüyor burdan
Hayır kaçak filan birşey dediğim yok seni de engelliyorum şimdi. Siz istediğinizi yapabilirsiniz yazabilirsiniz ben yazınca niye gürlüyorsunuz ya? Ne güreşi burası güreş yeri mı adam akıllı bir soru sordum konuyla alakasız saçma sapan şeyler yazıyorsunuz her konumda. Sıkılmadınız mı yahu?
E ben sana faturaları harcamaları ekledin mi diyorum konuyla alakalı bana da git tedavi ol diyorsunHayır kaçak filan birşey dediğim yok seni de engelliyorum şimdi. Siz istediğinizi yapabilirsiniz yazabilirsiniz ben yazınca niye gürlüyorsunuz ya? Ne güreşi burası güreş yeri mı adam akıllı bir soru sordum konuyla alakasız saçma sapan şeyler yazıyorsunuz her konumda. Sıkılmadınız mı yahu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?