Nafaka arttırım davası

Çocuğu okuldan edeceksin koleje ben veremem demedin mi? Bu çocuğu okulundan etmek değil midir? Türkçeyi tam mı bilmiyorsun anlamadım?
Niye özelde okuması şart mı çocuğun? Devlet okulunda okuyan çocuk okumamış mı oluyor? Niye okulundan etmiş olayım adam zaten ödemeyecek. Geçen ödemesini de bana küfür ede ede ödedi zaten. Ve evet türkçeyi sonradan öğrendim saldırmaktan vazgeçmediğiniz laf sokmaktan vaxgeçmediğiniz için cevabınızı alıyorsunuz cevap alınca da şaşırıyosunuz

Ben daha önce nafaka davası açtım demedim gerçekten sıktınız artık. İcraya verdim dedim avukatıma söyledim,ben yapmıyorum ya işlemleri? Avukatıma da son sorduğumda aklımdan çıkmış halledeyim dedi bende gerek yok kalsın dedim gittim kendim hallettim. Bunun neresi yalan?

Engellersen engelle. Sanki dunyanin en onemli konusundan ayri kalcam
Tamam önemsizse niye ısrarla yazıyorsun? Kaldı ki ben senin tepkine de anlam veremiyorum gayet düzgün bir şekilde konuştuğum iletişim kurduğum bir üyeydin,başkalarının yazdıklarına dayanarak tepki değiştirdin acayipsiniz gerçekten

11 yılı aşkın süredir müşteri temsilcisi olarak çalışabilecek kadar Türkçe biliyorsunuz

Ne sözü değiştirdim hanımefendi? Olanı yazdım konumda laf filan değiştirmiyorum avukatıma söyledim bilgilerini verdim,o süreçte eski eşim parça parça para gönderdi bende heralde halloldu diyip üstünde durmadım. Sonrasında bahsettim durumu sordum açıldı mı diye aklımdan çıkmış dedi avukat bende gidip kendim hallettim. Neyin kafını çarpıtıyorum anlamadım? Burada birkaç saçma sapan insan birşey yazıyor diye hurra gidip onların lafıyla tepki veriyorsunuz. İnanmıyorsanız konularıma yazmayın diye de defalarca söyledim.

11 yılı aşkın süredir müşteri temsilcisi olarak çalışabilecek kadar Türkçe biliyorsunuz
Geldi yine takıltılı! Ben müşteri temsilcisi olarak çalışmadım stalk yaparak edindiğin bilgileri burda yazıp durma konuyla ilgili bilgin yoksa başka konulara sıçrayabilirsin.

Hakaret mı? Peki tehtid edilebiliyor mu rahat rahat sigrid? Benim yazımda bir hakaret yok.

Jameya sende de hata var. Madem sıktıklarını düşünüyorsun engelle konudan. Hem böyle yazıp hem engellemeyince senin de işine geliyor gibi görünüyor burdan

Geldi yine takıltılı! Ben müşteri temsilcisi olarak çalışmadım stalk yaparak edindiğin bilgileri burda yazıp durma konuyla ilgili bilgin yoksa başka konulara sıçrayabilirsin.

öncelikle haddinizi bilmenizi rica ediyorum. moderatörler bana kızdı diye siz arzu ettiğiniz kelimeleri bana ya da bir başkasına özensizce kullanabilirsiniz demek olmuyor.
konuyla ilgili bilgimi de önceki sayfalarda yazmıştım. cevap vermediniz.

buyrun. yardımım budur. cevabınızı bekliyoruz.

Aynı yorumu başka konusunda yaptım diye beni kadın düşmanı ilan etmişti :)
Seni bu yorumu yaptın diye kadın düşmanı ilan etmedim senin yaptığın diğer üyelerle birlikte baika yorumlarından dolayı kadın düşmanı ilan ettim.

Jameya sende de hata var. Madem sıktıklarını düşünüyorsun engelle konudan. Hem böyle yazıp hem engellemeyince senin de işine geliyor gibi görünüyor burdan
İşime gelmiyor da hangi birini engelleyeyim sevgili patates? Sürüyle geliyorlar isimleri bile hatırlamıyorum işime filan geldiği yok ama yaptıkları yorumlara da cevap veriyorum. Engellicem hepsini sıktılar

Şuan eski eşimle ilgili bir konu açmadım chek canın sıkılıyor galiba

Konundan birini engelleyip arkasından sallayamazsın bunu hep yapıyorsun bana da yaptın, yazacaklarına cevap verememekten mi korkuyorsun ?

Madem arkasından konuşacaksın yüreğin yetiyorsa aç engeli yüzüne yüzüne söyle. Ama sen hep böyle kaçak güreşiyorsun

İcrayı icra biriminden açtım.
Nafaka arttırma davası da açtım ayrıca yazmışım ama anlamamak sizin tercihiniz

Seni bu yorumu yaptın diye kadın düşmanı ilan etmedim senin yaptığın diğer üyelerle birlikte baika yorumlarından dolayı kadın düşmanı ilan ettim.

Bulacağım o yorumu biraz bekle pleaseee:)

Hayır kaçak filan birşey dediğim yok seni de engelliyorum şimdi. Siz istediğinizi yapabilirsiniz yazabilirsiniz ben yazınca niye gürlüyorsunuz ya? Ne güreşi burası güreş yeri mı adam akıllı bir soru sordum konuyla alakasız saçma sapan şeyler yazıyorsunuz her konumda. Sıkılmadınız mı yahu?

İşime gelmiyor da hangi birini engelleyeyim sevgili patates? Sürüyle geliyorlar isimleri bile hatırlamıyorum işime filan geldiği yok ama yaptıkları yorumlara da cevap veriyorum. Engellicem hepsini sıktılar
İsimlerini mi hatırlamıyorsun?
Kız yazıyor ya açık açık
Konudan engellemeyi biliyorsun değil mi?

Eski eşinden icra yoluyla talep etmeyi düşünüyorum tedavi masrafımı:)

Yok alakasız diye değil, onların istemesine de gerek yok. Senin dava açarken delil niteliğinde koyman gerekiyor ondan dedim:)

İşine gelmedi dimi:)

E ben sana faturaları harcamaları ekledin mi diyorum konuyla alakalı bana da git tedavi ol diyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…