Nafaka arttırım davası

her türlü icraya dair durumu icra daireleri yürütmektedir. nafaka ödemediği takdirde icralık olursa artık bu "hukuki" bir süreç olmadığı için muhatabın icra dairesidir.
ama siz icra takibi, adliyeden dava açarak mı yaptınız?

Aynı yorumu başka konusunda yaptım diye beni kadın düşmanı ilan etmişti :)

Aynı yorumu başka konusunda yaptım diye beni kadın düşmanı ilan etmişti :)

zaten işine gelmeyen her yorumda yorumu yapan birey, ya kadın düşmanı, ya troll ya da ırkçı oluyor. tıpkı şu örnekteki gibi:
sen bana yazmazsan iyi edersin son ki olayda sana aşırı sinirliyim trol. seni de dikkate alamıyorum trol olduğunu öğrendiğimden beri. hadi bakalım pış pış başka konuya.

bu kadar rahat rahat insanlara forumda hakaret edilemeyeceğini sanıyordum ya da kurallar bazı kullanıcılar için geçerli değil belli ki.

Avukatınızı değiştirin

durumu nasıl? o da önemli benim eski eşim ayda 400 bin kazanıyordur şuan. kazancının %25 ini almaya hakkı var diye biliyorum ben.
9 Ocak 2023 tarihinde toplamaya başladığın faturaları da "kendin" açtığın nafaka arttırım dosyasına ekledin mi Jameya:))
31 Mart 2024 itibariyle baya veri toplamış olman lazım:)

9 Ocak 2023 tarihinde toplamaya başladığın faturaları da "kendin" açtığın nafaka arttırım dosyasına ekledin mi Jameya:))
31 Mart 2024 itibariyle baya veri toplamış olman lazım:)
Lenacım adliyeden açtım davayı avukatla açmadım. Avukat fiş istemişti direk adliyede istemiyorlar birşey bir dilekçe yetiyor yine döktün önüme alakasız alakasız konuları. Ne kadar takıntılıymışsın gidip bi tedavi filan mı olsan?

Adam gerçekten kurtulmuş bu tavırlarınızla çocuğunuzu da okulundan edeceksiniz o olacak

Adam gerçekten kurtulmuş bu tavırlarınızla çocuğunuzu da okulundan edeceksiniz o olacak
Hanımefendi ne diyorsunuz ya? Beni sürekli çocuğumdan vurmayı vazgeçseniz artık ne dersiniz? Sizde gidin çocuğunuzla ilgilenin kk da takılacağınıza daha küçücük bebek ona bakavağına gelip burda laf kalabalığı yapıyosunuz ne bu ya

ben okulu ödicem nafakanı da vericem demişti boşanmadan önce
Hem devlete ver ödemem dedi, hem de okulu da ödeyecem nafakayı da dedi? Nasıl oluyo bu karar ver bence

Çocuktan vurmanın ne olduğunu anlamamışsınız kendi yazdığınız buna güzel bir örnek.

Özel okula göndermicem ilkokula başladığında. Durumum buna yetmiyor. Devlet okuluna vericem daha doğrusu pilot okul

Hem devlete ver ödemem dedi, hem de okulu da ödeyecem nafakayı da dedi? Nasıl oluyo bu karar ver bence
Ben boşanmadan önce söylediğini yazdım. Boşanmadan önce hem nafaka vericem hem okul masraflarını karşılayavağım dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…