Bu arada göz ardı edip konundan beni engelleyebilrsin sana bunusen bana yazmazsan iyi edersin
belki kendin durursun diye kendimi yormak istemedim ama engellicem seni sıktın artık sen. içtiğim şaraba kadar da laf sokacak kadar mı stalklıyorsun? kafayı benimle bozmuşsun.Bu arada göz ardı edip konundan beni engelleyebilrsin sana bunuMune çok kez söyledi
Adam dese ki ben kolejin ücretini toptan ödedim bir daha koleji ödemiyorum al 2-3 bin nafaka her ay dediğinde çocuğu devlet okuluna mı verirsin peki? Ay ödemesine vurunca aslında az bir para olmuyor koleji Ödemiş hiçbir şey yapmamış gibi de değil bence
Aynı yorumu başka konusunda yaptım diye beni kadın düşmanı ilan etmişti :)
sen bana yazmazsan iyi edersin son ki olayda sana aşırı sinirliyim trol. seni de dikkate alamıyorum trol olduğunu öğrendiğimden beri. hadi bakalım pış pış başka konuya.
sen bana yazmazsan iyi edersin son ki olayda sana aşırı sinirliyim trol. seni de dikkate alamıyorum trol olduğunu öğrendiğimden beri. hadi bakalım pış pış başka konuya.
Avukatınızı değiştirinbilmiyorum daha önce de bir sürü hakarete maruz kalmıştım yine eski eşim tarafından dava açalım dediğimde bundan birşey çıkmaz demişti. halbuki orda fazlasıyla hakaret vardı. uğraşmak istemedi sanırım.
9 Ocak 2023 tarihinde toplamaya başladığın faturaları da "kendin" açtığın nafaka arttırım dosyasına ekledin mi Jameya:))durumu nasıl? o da önemli benim eski eşim ayda 400 bin kazanıyordur şuan. kazancının %25 ini almaya hakkı var diye biliyorum ben.
Boniva boş boş konuşuyor başka bir olayı yok olayları çarpıtmak kendi istediği yerlere getirmek gibi bir huyu var ve dikkate almıyorum. Sizin de fikriniz gerçekten umurumda değilBoniva troll değil ki. Mantikli sorular soruyor
Lenacım adliyeden açtım davayı avukatla açmadım. Avukat fiş istemişti direk adliyede istemiyorlar birşey bir dilekçe yetiyor yine döktün önüme alakasız alakasız konuları. Ne kadar takıntılıymışsın gidip bi tedavi filan mı olsan?9 Ocak 2023 tarihinde toplamaya başladığın faturaları da "kendin" açtığın nafaka arttırım dosyasına ekledin mi Jameya:))
31 Mart 2024 itibariyle baya veri toplamış olman lazım:)
Evet ben avukatıma söyledim açtığını sandım para göndermeye başlayınca. Bunda ne var? Ve niye eski konulardaki yazılarımı kopyalayıp yeni konularıma yapıştırıyorsunuz?
Hanımefendi ne diyorsunuz ya? Beni sürekli çocuğumdan vurmayı vazgeçseniz artık ne dersiniz? Sizde gidin çocuğunuzla ilgilenin kk da takılacağınıza daha küçücük bebek ona bakavağına gelip burda laf kalabalığı yapıyosunuz ne bu yaAdam gerçekten kurtulmuş bu tavırlarınızla çocuğunuzu da okulundan edeceksiniz o olacak
hayır okul filan ödemeyecek. devlete ver dedi sana 4500 veririm ama benden başka talebin olmasın demişti en son geldiğinde.sadece 1 sene için 60 k çok net hatırlamıyorum 55 küsür de olabilir onu ödedi. onun dışında yeni yıl kayıtlarını vs yapmayacak sadece nafaka ödeyeceğini söyledi onu da seneye okul açılınca ödeyeceğini söyledi.
Hem devlete ver ödemem dedi, hem de okulu da ödeyecem nafakayı da dedi? Nasıl oluyo bu karar ver benceben okulu ödicem nafakanı da vericem demişti boşanmadan önce
Çocuktan vurmanın ne olduğunu anlamamışsınız kendi yazdığınız buna güzel bir örnek.Hanımefendi ne diyorsunuz ya? Beni sürekli çocuğumdan vurmayı vazgeçseniz artık ne dersiniz? Sizde gidin çocuğunuzla ilgilenin kk da takılacağınıza daha küçücük bebek ona bakavağına gelip burda laf kalabalığı yapıyosunuz ne bu ya
Özel okula göndermicem ilkokula başladığında. Durumum buna yetmiyor. Devlet okuluna vericem daha doğrusu pilot okulOkul ücretini ödemişse ek olarak nafaka vermemesi normal ama. O nafakaya denk gelmiştir hatta geçmiştir. 3 kuruş nafaka bağlanıyor. Siz nafaka arttırımı isteyin ama özel okul konusunu çok iyi düşünün. Ücretleri çok fazla.
Ben boşanmadan önce söylediğini yazdım. Boşanmadan önce hem nafaka vericem hem okul masraflarını karşılayavağım dedi.Hem devlete ver ödemem dedi, hem de okulu da ödeyecem nafakayı da dedi? Nasıl oluyo bu karar ver bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?