- 15 Şubat 2015
- 13.342
- 47.034
- 798
Boniva boş boş konuşuyor başka bir olayı yok olayları çarpıtmak kendi istediği yerlere getirmek gibi bir huyu var ve dikkate almıyorum. Sizin de fikriniz gerçekten umurumda değil
Üzüldüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boniva boş boş konuşuyor başka bir olayı yok olayları çarpıtmak kendi istediği yerlere getirmek gibi bir huyu var ve dikkate almıyorum. Sizin de fikriniz gerçekten umurumda değil
Çocuğum niye okulundan edeyim siz iyi misiniz? Lohusasın diye birşey demiyim diyorum ama benim çocuğuma niye getiriyorsunuz konuyu?Çocuktan vurmanın ne olduğunu anlamamışsınız kendi yazdığınız buna güzel bir örnek.
Evet ben avukatıma söyledim açtığını sandım para göndermeye başlayınca. Bunda ne var? Ve niye eski konulardaki yazılarımı kopyalayıp yeni konularıma yapıştırıyorsunuz?
buna istinaden adliyeye gidip kendim açtım icrayı, gitmişken nafaka arttırım davası da açtım.
Cidden mı?Üzüldüm
Hanımefendi adama kafayı taktınız kolejini baba ödüyor. Sizin yüzünüzden yarın bir gün okulu da ödemeyi kesecek! Çocukla vurmak ne alaka ?Çocuğum niye okulundan edeyim siz iyi misiniz? Lohusasın diye birşey demiyim diyorum ama benim çocuğuma niye getiriyorsunuz konuyu?
Neye yardım ediyor ya konularımdaki yazıları ısıtıp ısıtıp alakasız konularıma etirerek yardım mı ediyorlar? Ben yardım edeni görmedim saçma sapan başladılar yine eski yorumlRı buraya yapıştırmaya siz de dahil???Çünkü insanlar size yardım etmeye çalışıyor ve sürekli bir şeyler değişiyor. Neyse olay uzamasın yine, iyi akşamlar.
Cidden mı?
Senin anlamamakta ki ısrarın? Kolejini sadece bu sene ödedi! Bundan önce çocuğumun tüm masrafları benim üzerimdeydi. Bu sene de okulu ödedi diye nafakayı kesti. Çocuğun okulunu ödemeyi kesti zaten çocukla alakası yok adamın neyini savunuyorsunuz? Ayrıca çocuğun okulunu ödemicek diye çocuğumu niye okulundan edeyim? Hiç mantıklı konuştuğun bir kelime var mı? Bir önceki yorumumda da başka birşey söyledim 100 bin al dedin ne alakası var? Ben bunu talep etmediğimi zaten konuda belirttim?Hanımefendi adama kafayı taktınız kolejini baba ödüyor. Sizin yüzünüzden yarın bir gün okulu da ödemeyi kesecek! Çocukla vurmak ne alaka ?
Canım lohusalığını yaşa bulaşma bana ya bak her seferinde düzgün cevap vermeme rağmen üstüme gelmekten vazgeçmiyorsunuzKonu benim lohusalığıma geldi şükür kadın düsmanı ilan edilmedim lohusalık forever![]()
Gidiyor musun engelleyeyim mı?
Hemen engelliyorum konu ile ilgili birşey demeyeceksen?Şimdi beni konudan da engeller yazamazsam bilin ki engellemiş abssjslslsjsks
Bu laf değiştirme olaylarından önce size gayet yapıcı yorumlar yaptım, hatta özelden dükkan isminizi bile istedim takı almak için. Benim gibi de birçok kişi vardı, eski konulara bakın lütfen. İcraya verin, davaya gerek yok diye de kendilerini yırttı üyeler. Şimdiki durumun mimarı sizsiniz. Güven bir kez sarsıldı mı yerine gelmiyor. Dediğim gibi uzatmaya gerek yok, hakkınızda hayırlısı olsun.Neye yardım ediyor ya konularımdaki yazıları ısıtıp ısıtıp alakasız konularıma etirerek yardım mı ediyorlar? Ben yardım edeni görmedim saçma sapan başladılar yine eski yorumlRı buraya yapıştırmaya siz de dahil???
Şuan eski eşimle ilgili bir konu açmadım chek canın sıkılıyor galibaDedi milyon kez eski eşle ilgili konu açan Jameya![]()
Çocuğu okuldan edeceksin koleje ben veremem demedin mi? Bu çocuğu okulundan etmek değil midir? Türkçeyi tam mı bilmiyorsun anlamadım?Senin anlamamakta ki ısrarın? Kolejini sadece bu sene ödedi! Bundan önce çocuğumun tüm masrafları benim üzerimdeydi. Bu sene de okulu ödedi diye nafakayı kesti. Çocuğun okulunu ödemeyi kesti zaten çocukla alakası yok adamın neyini savunuyorsunuz? Ayrıca çocuğun okulunu ödemicek diye çocuğumu niye okulundan edeyim? Hiç mantıklı konuştuğun bir kelime var mı? Bir önceki yorumumda da başka birşey söyledim 100 bin al dedin ne alakası var? Ben bunu talep etmediğimi zaten konuda belirttim?
Boniva benim için boş boş konuşmaktan başka birşey yapmıyor ve sizden çok sıkıldım. Hepiniz biri ne diyosa onu diyorsunuz. Ben bu zamana kadar hepinize düzgün cevaplar verdim ama sıktınız konuyu niye dağıtıp baika yere çekiyorsunuz ısrarla?
Gidiyor musun engelleyeyim mı?