• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nafaka arttırım davası

Evet ben avukatıma söyledim açtığını sandım para göndermeye başlayınca. Bunda ne var? Ve niye eski konulardaki yazılarımı kopyalayıp yeni konularıma yapıştırıyorsunuz?
buna istinaden adliyeye gidip kendim açtım icrayı, gitmişken nafaka arttırım davası da açtım.

Çünkü insanlar size yardım etmeye çalışıyor ve sürekli bir şeyler değişiyor. Neyse olay uzamasın yine, iyi akşamlar.

Çocuğum niye okulundan edeyim siz iyi misiniz? Lohusasın diye birşey demiyim diyorum ama benim çocuğuma niye getiriyorsunuz konuyu?
Hanımefendi adama kafayı taktınız kolejini baba ödüyor. Sizin yüzünüzden yarın bir gün okulu da ödemeyi kesecek! Çocukla vurmak ne alaka ?

Çünkü insanlar size yardım etmeye çalışıyor ve sürekli bir şeyler değişiyor. Neyse olay uzamasın yine, iyi akşamlar.
Neye yardım ediyor ya konularımdaki yazıları ısıtıp ısıtıp alakasız konularıma etirerek yardım mı ediyorlar? Ben yardım edeni görmedim saçma sapan başladılar yine eski yorumlRı buraya yapıştırmaya siz de dahil???

Hanımefendi adama kafayı taktınız kolejini baba ödüyor. Sizin yüzünüzden yarın bir gün okulu da ödemeyi kesecek! Çocukla vurmak ne alaka ?
Senin anlamamakta ki ısrarın? Kolejini sadece bu sene ödedi! Bundan önce çocuğumun tüm masrafları benim üzerimdeydi. Bu sene de okulu ödedi diye nafakayı kesti. Çocuğun okulunu ödemeyi kesti zaten çocukla alakası yok adamın neyini savunuyorsunuz? Ayrıca çocuğun okulunu ödemicek diye çocuğumu niye okulundan edeyim? Hiç mantıklı konuştuğun bir kelime var mı? Bir önceki yorumumda da başka birşey söyledim 100 bin al dedin ne alakası var? Ben bunu talep etmediğimi zaten konuda belirttim?

Canım lohusalığını yaşa bulaşma bana ya bak her seferinde düzgün cevap vermeme rağmen üstüme gelmekten vazgeçmiyorsunuz
B Boniva cım her cümlesinde o kadar haklıymış ki… Bazı şeyleri bazı sıfatları az bile söylemiş. Daha fenası da hak ediliyor da anlayan anladı.

Neye yardım ediyor ya konularımdaki yazıları ısıtıp ısıtıp alakasız konularıma etirerek yardım mı ediyorlar? Ben yardım edeni görmedim saçma sapan başladılar yine eski yorumlRı buraya yapıştırmaya siz de dahil???
Bu laf değiştirme olaylarından önce size gayet yapıcı yorumlar yaptım, hatta özelden dükkan isminizi bile istedim takı almak için. Benim gibi de birçok kişi vardı, eski konulara bakın lütfen. İcraya verin, davaya gerek yok diye de kendilerini yırttı üyeler. Şimdiki durumun mimarı sizsiniz. Güven bir kez sarsıldı mı yerine gelmiyor. Dediğim gibi uzatmaya gerek yok, hakkınızda hayırlısı olsun.

Senin anlamamakta ki ısrarın? Kolejini sadece bu sene ödedi! Bundan önce çocuğumun tüm masrafları benim üzerimdeydi. Bu sene de okulu ödedi diye nafakayı kesti. Çocuğun okulunu ödemeyi kesti zaten çocukla alakası yok adamın neyini savunuyorsunuz? Ayrıca çocuğun okulunu ödemicek diye çocuğumu niye okulundan edeyim? Hiç mantıklı konuştuğun bir kelime var mı? Bir önceki yorumumda da başka birşey söyledim 100 bin al dedin ne alakası var? Ben bunu talep etmediğimi zaten konuda belirttim?
Çocuğu okuldan edeceksin koleje ben veremem demedin mi? Bu çocuğu okulundan etmek değil midir? Türkçeyi tam mı bilmiyorsun anlamadım?

B Boniva cım her cümlesinde o kadar haklıymış ki… Bazı şeyleri bazı sıfatları az bile söylemiş. Daha fenası da hak ediliyor da anlayan anladı.
Boniva benim için boş boş konuşmaktan başka birşey yapmıyor ve sizden çok sıkıldım. Hepiniz biri ne diyosa onu diyorsunuz. Ben bu zamana kadar hepinize düzgün cevaplar verdim ama sıktınız konuyu niye dağıtıp baika yere çekiyorsunuz ısrarla?

Daha önce dava açtım demiştin demek ki yalanmış bak söyleyince de kızıyosun. Çocukları da yatırdım suyumu içiyorum bi gireyim bu kkda ne olmuş seçim de var tabi heyecanlı. E baktım yine yalan yalan. Dostum biz seni tanımıyoruz. Bize yalan söylemene gerek yok. Daha önce nafaka davası açmadıysan açmadın niye açtım demiştin? Avukat tutmadım param yok ben de kendim gidip açtım diyebilirsin. Niye avukat unutmuş diyosun? Yani insani şeyler için seni mi eleştireceğiz sanki? Bunlara gerek yok. İnsanız biz, relaks ol

Back