• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nafaka arttırım davası

Adam dese ki ben kolejin ücretini toptan ödedim bir daha koleji ödemiyorum al 2-3 bin nafaka her ay dediğinde çocuğu devlet okuluna mı verirsin peki? Ay ödemesine vurunca aslında az bir para olmuyor koleji Ödemiş hiçbir şey yapmamış gibi de değil bence
veririm ayrıca devlet okuluna benim durumum koleje verecek kadar iyi değil.

kolej dediğiniz ücret 55 60k civarıydı. bu çocuğun tek ihtiyacı okul ödemesi mı? barınması, yemesi, ısınması, ve birçok şey daha var çocuğu tek başıma yapmadığıma göre nafakasını ödemeye devam etmek zorunda. ben okulu ödicem nafakanı da vericem demişti boşanmadan önce. bu zamana kadar sadece 1 dönem okul ödemesi yaptı onun dışında her ihtiyacında küfür hakaret etti.
İşte diyorum ya herkes gibi devlet okuluna gitsin al her ay 5-6 k çocuk parası dese kabul edecek misiniz? Kardeşim icraya vermemize rağmen hakim 1500₺ verdi nafakayı.

İşte diyorum ya herkes gibi devlet okuluna gitsin al her ay 5-6 k çocuk parası dese kabul edecek misiniz? Kardeşim icraya vermemize rağmen hakim 1500₺ verdi nafakayı.
durumu nasıl? o da önemli benim eski eşim ayda 400 bin kazanıyordur şuan. kazancının %25 ini almaya hakkı var diye biliyorum ben.

Merhaba kızlar, geçen cuma icra için adliyeye gittim avukatım birşey yapmamış ben sorduğumda aklımdan çıktı dedi bende buna istinaden adliyeye gidip kendim açtım icrayı, gitmişken nafaka arttırım davası da açtım.
benim merak ettiğim bu arttırım davası ne kadar sürer? daha önce açanlar vardır bana bilgi verir misiniz? birde olumlu olur mu acaba çok merak ediyorum ben asgari ücret değerinde talepte bulundum.
ilk duruşmada karara bağlanır mı? tecrübe edenler bana bilgi verebilir mı acaba konu ile ilgili?
sanırım ilk önce babanın durumu araştırılıyor, ona istinaden mı sonuçlanır? benim eski eşimin durumu gayet yerinde, durumu iyiyse onaylar mı acaba hakim istediğim tutarı?
Artırımı bilmem de ex in önceki oğluna açtığı azaltma davası üç yılda sonuçlanmışti.Karsi taraf da karşı dava olarak artırım istemişti

durumu nasıl? o da önemli benim eski eşim ayda 400 bin kazanıyordur şuan. kazancının %25 ini almaya hakkı var diye biliyorum ben.
Babası öğretmen kıdemli olduğu için maaşı iyi aynı zamanda ek gelirleri de var hepsini sunmamıza rağmen 1500 verdi malesef..Siz her ay 100bin bu adamdan nafaka alın lütfen buraya konuyu güncelleyin..

Babası öğretmen kıdemli olduğu için maaşı iyi aynı zamanda ek gelirleri de var hepsini sunmamıza rağmen 1500 verdi malesef..Siz her ay 100bin bu adamdan nafaka alın lütfen buraya konuyu güncelleyin..
anlamadım ne demek istediğinizi neden 100 bin alayım? ironi mı yaptınız?

ben o kadarını istiyorum demedim ki konuda da yazdım zaten ne kadar talep ettim gereksiz bir yorum oldu.
25% talep edebiliyormuşum dedin kristialia da 100 al dedi bende gereksiz yorum yaptım seni insan yerine koyup pardonee şekerim

400 bin belgelenebilir durumda mi

Borsadan kazanıyor coin işleri var al sat yapıyor vs vs bunlari kitabına uydurup asıl gelirini düşük gosterebilir
evet gelirini düşük gösterebilir biliyorum.

25% talep edebiliyormuşum dedin kristialia da 100 al dedi bende gereksiz yorum yaptım seni insan yerine koyup pardonee şekerim
konuyu saptırmakta üstünüze yok. edebiliyormuşum! yazdığımı kanıtla bakalım ben edebiliyormuşum yazmadım

yani böyle bir hak var böyle bir yasa var demek istedim kazancının %25 ini talep edebiliyormuşum yazmadım. B Boniva

konuyu saptırmakta üstünüze yok. edebiliyormuşum! yazdığımı kanıtla bakalım ben edebiliyormuşum yazmadım
Sen üslup konusunda yavaşla istersen

yani böyle bir hak var böyle bir yasa var demek istedim kazancının %25 ini talep edebiliyormuşum yazmadım. B Boniva
Ne halin varsa gör jameya. Eski kocanda o kadar maaş almıyor biraz alçak uç. Yaptığı işte o kadar para var mı ya hım.Gayriresmi kazanıyorsa bilemem tabi vergisini veriyorsa talep edersin ama sen 2000 alamazken 100 bin de hayal etme üzülürsün sonra

Ne halin varsa gör jameya. Eski kocanda o kadar maaş almıyor biraz alçak uç. Yaptığı işte o kadar para var mı ya hım.Gayriresmi kazanıyorsa bilemem tabi vergisini veriyorsa talep edersin ama sen 2000 alamazken 100 bin de hayal etme üzülürsün sonra
var evet işin içindeydim. bir teknik servisten 10k küsür kazandığını biliyorum sayemde 1 günde.

sen bana yazmazsan iyi edersin son ki olayda sana aşırı sinirliyim trol. seni de dikkate alamıyorum trol olduğunu öğrendiğimden beri. hadi bakalım pış pış başka konuya.
Ben mi trol muşum? hım o şarapları belli ki sadece geceleri içmiyorsun

alçak uç dediğin asgari ücret talebinde bulundum? nerede sorun var tam olarak?

Back