- 17 Şubat 2009
- 4.173
- 74
- 43
ayrılamıyoruz da lanet olsun boyle aska
himmmm
o zaman cok dikkkatli olmak lazim
cunku erkeler kolay kolay degismez cunku her zaman fedakar olan kadindir...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayrılamıyoruz da lanet olsun boyle aska
biseyler olmuyosa bu olmicak anlamina gelir...
hemde velenince dhada kotu..
abooooww bacı link veme direk ekle videoyu görmesinler link verdiğini yersin banı sonramBLUEmoon2009 senin aşk şarkına ben nadiacığıma alternatif olarak bunu gönderiyorum
Katy Perry - The One That Got Away - YouTube
abooooww bacı link veme direk ekle videoyu görmesinler link verdiğini yersin banı sonram
dr un yanında gülüyo tabi biliyo bizim ilk veletteki maceraları aklına geldi tabi fesat fesat gülüyo deli...dr da anladı bencedoktorun yaninda guluyo herhade
hatta kurdun kirmizibaslikli kiza baktigi gibide bakti dede tam olsun...
abooooww bacı link veme direk ekle videoyu görmesinler link verdiğini yersin banı sonram
katılıyorum canım
nadia herşeyin hayırlısını dile canım belkide senin için iyi olan budurki Allah önüne hep çıkarıyor değilmi bide bu açıdan bak
ben bilmiyom onu yafff
link vermek daha kolay geliyo....
nasil yapildigini bilsem ole yaparim
deme kız öle ben bi gün kendimi temizliyom diğer gün ortalığısıkıldınmı len avatarımdanlaf yok benim avatarımahaci ya seninde temizlik bitmedi gitti beya
obsesfimisin nesin degisit su avatari....
silme kız bişey olamaz bilmiyodun nsl olsa...Öylemi gerçekten bilmiyordum yoksa eklemezdim dur bakayım silebilirsem sileyim ban yemeyelim
deme kız öle ben bi gün kendimi temizliyom diğer gün ortalığısıkıldınmı len avatarımdanlaf yok benim avatarıma
silme kız bişey olamaz bilmiyodun nsl olsa...
iyiyim, yorgunum biraz ama olsun iyiyim ben, sen nasilsinn