Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

biseyler olmuyosa bu olmicak anlamina gelir...
hemde velenince dhada kotu..

katılıyorum canım
nadia herşeyin hayırlısını dile canım belkide senin için iyi olan budurki Allah önüne hep çıkarıyor değilmi bide bu açıdan bak

oturmaktan belım koptu kemıklerım bana batıyo artık tutuldum ıyıce uzanmaya gdıyorum kendınıze ıı bakın
incımnaz abla bn yarın sabahtan baslarım basını agrıttmaya :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

doktorun yaninda guluyo herhade
hatta kurdun kirmizibaslikli kiza baktigi gibide bakti dede tam olsun...
dr un yanında gülüyo tabi biliyo bizim ilk veletteki maceraları aklına geldi tabi fesat fesat gülüyo deli...dr da anladı bence :KK1:

katılıyorum canım
nadia herşeyin hayırlısını dile canım belkide senin için iyi olan budurki Allah önüne hep çıkarıyor değilmi bide bu açıdan bak

evet ıste bu yuzden bu sefer kararımın arkasında durucammm

haci ya seninde temizlik bitmedi gitti beya
obsesfimisin nesin degisit su avatari....
deme kız öle ben bi gün kendimi temizliyom diğer gün ortalığı:KK1:sıkıldınmı len avatarımdan:KK20::KK20:laf yok benim avatarıma:KK20:

Öylemi gerçekten bilmiyordum yoksa eklemezdim dur bakayım silebilirsem sileyim ban yemeyelim
silme kız bişey olamaz bilmiyodun nsl olsa...

deme kız öle ben bi gün kendimi temizliyom diğer gün ortalığı:KK1:sıkıldınmı len avatarımdan:KK20::KK20:laf yok benim avatarıma:KK20:

silme kız bişey olamaz bilmiyodun nsl olsa...

denedim ama silemedim aman ban yemiyimde sonra burası bağımlık yaptı çok sıkılırım sonra
herkes gitmiş neyse yarın görüşürüz nadia çok geçmiş olsun canım

Son düzenleme:
X