- 17 Şubat 2009
- 4.173
- 74
- 43
sağol canım...
allahtan görücü usulüylen gelin olmuşum
len daha sabah çıktık idmandan akşamı boş geçicem vallahem ben küstüm koçişe
kiss kusken daha iyi olur bence...hemide atesli...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım...
hadi len bak sen nilnona...pankart vardı değiştirdi dimekkiçayın altını söndür ben geliyom[video=youtube;eEOrsawN1V8]http://www.youtube.com/watch?v=eEOrsawN1V8[/video]madem aşk acısı konu alın size şarkı..........ivet
ama sen nilonunkini gorcen
hapsirinca karinin memeleri patliyo....
hosbulduk nasilsin..
topigin hayirli olsun bolsohbetli...
incinaz selam..
blueeecim aksama mac yok galiba...
hosbulduk nasilsin..
topigin hayirli olsun bolsohbetli...
incinaz selam..
blueeecim aksama mac yok galiba...
bak sen şu nilonaulen nilüyle takıla takıla bizede bulaştı sapuhluknilonun diğer avatarda güzeldiivet
ama sen nilonunkini gorcen
hapsirinca karinin memeleri patliyo....
sağol canım...
hadi len bak sen nilnona...pankart vardı değiştirdi dimekkiçayın altını söndür ben geliyom[video=youtube;eEOrsawN1V8]http://www.youtube.com/watch?v=eEOrsawN1V8[/video]madem aşk acısı konu alın size şarkı..........
nadiacim hakkinda hayirlisi olsun cok zor ama bekle bakalim
bak sen şu nilonaulen nilüyle takıla takıla bizede bulaştı sapuhluknilonun diğer avatarda güzeldi
çayın altını söndür ben geliyom
hee tam benlik demi......dün dr a gittik yaa dr diyo dokuzuncu aya kadar aşna fişne serbest bizimki gülüyo len biz ne güzel küsmüştük herüfle bu velet gene barıştırdı bizikiss kusken daha iyi olur bence...hemide atesli...
hep bekledım heppp halada beklıyorum ama yoruldum artıkkk
biseyler olmuyosa bu olmicak anlamina gelir...
hemde velenince dhada kotu..
yangına ne güzel körüklen gidiyom demi ben
anam ben senin kadan olamam zati ....bu sabah gün doğar ken gel aman geç kalma erken geeeeeeeel..hadiya....
benim hormonlarimda var bisey bence...
hee tam benlik demi......dün dr a gittik yaa dr diyo dokuzuncu aya kadar aşna fişne serbest bizimki gülüyo len biz ne güzel küsmüştük herüfle bu velet gene barıştırdı bizi
BLUEmoon2009 senin aşk şarkına ben nadiacığıma alternatif olarak bunu gönderiyorum
Katy Perry - The One That Got Away - YouTube
yangına ne güzel körüklen gidiyom demi ben
anam ben senin kadan olamam zati ....bu sabah gün doğar ken gel aman geç kalma erken geeeeeeeel..
sakın geç kalma erken geeeeeeeellll