aramiza hosgeldin filiz
ne yaslanmasi cnm bana bak sen bu sene temmuzda 23 e gircemasil ben yaslandim
okuyormusun cnm ne okuyorsun yoksa calisiyormusun?
sevgilin var mi
kiz hemen hemen hepimiz ayni yastayiz ben de Zuleyha 21 yasindayim yarismaya Azerbaycandan katiliyorum
ahh sevgili diyipde kanayan yarama tuz basmayin.. cok dertliyim bu konuda..
calisiyorum bitirdim meslegimi, turizim sektöründe calisiyorum..
sende durumlar nedir..
masallah canim cok erken yasta anne olmussun ozaman
özür dilerim bilmiyordum yoksa sormazdim cnm :26:
bende calisiyorum cnm meslek yapiyorum insallah seneye biticem
evet 20 yasimda.ben de okuyorum bu arada
evet 20 yasimda.ben de okuyorum bu arada
yalanmamis ask miyok canim o kadarda fena diil ama neysee.. onunda aski yalanmis yalanmisben yalanmamis ask istiyorum ama istemekle kaliyorum yani D
sen ne olacaksin yani meslegin nedir?büyüyünce ne olacaksin gibi oldu bu biraz ahahah
masallah yaa ne güzel genc anne olmussn..
ben evlenicemde..cocuk yapicamda ohooo benim yasim 25-30u bulur belkide hic olamam bile anne
yok canim o kadarda fena diil ama neysee.. onunda aski yalanmis yalanmisben yalanmamis ask istiyorum ama istemekle kaliyorum yani D
sen ne olacaksin yani meslegin nedir?büyüyünce ne olacaksin gibi oldu bu biraz ahahah
kuzum bi önceki sayfada sana bisey sordum görmedin heralde
benim istedigimi kabul etmedinmi yoksa?
sen kac yasinda evlendin cnm
masallah yaa ne güzel genc anne olmussn..
ben evlenicemde..cocuk yapicamda ohooo benim yasim 25-30u bulur belkide hic olamam bile anne
bana mi diyosun kiz sen onu ben de filize soyluyosun sandim.ettim tabi etmez miyim
18 yasimda nisanlandim 19 yasimda evlendim 20 yasimda anne oldum
oyle olduyok bea sana dedim
o masallah pes pese olmus hepsi :) ufakligin adi ne?
insallah cikarda acikcasi pek umudum yok...
yasitlarimin hepsinin ya yillardir süren beraberlikleri var, ya nisanlilar yada anne olmak icin gün sayiyorlar... bende onlarin mutluluklarini seviniyorum kendimce iste..
hayirlisi herseyinn..
sen nerelisin cnm? sIkma canini benimde arkadaslarim evli hepsi bende imreniyorum ama sabrediyorum cnm üzülme sakininsallah cikarda acikcasi pek umudum yok...
yasitlarimin hepsinin ya yillardir süren beraberlikleri var, ya nisanlilar yada anne olmak icin gün sayiyorlar... bende onlarin mutluluklarini seviniyorum kendimce iste..
hayirlisi herseyinn..
oyle oldu
ufakligin ismi Azerin
tesekkurler canim ALLAH sana da nasip etsinsen nerelisin cnm? sIkma canini benimde arkadaslarim evli hepsi bende imreniyorum ama sabrediyorum cnm üzülme sakin
masallah anali babali büyüsün insallah
tesekkurler canim ALLAH sana da nasip etsin