Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

öylemi hadi tmm kızmadım tabiki yani takılmaz böyle şeylere güven olduğu için 13 yıl dimi dile kolay

yanı o yuzden dedım yanlıs anlama 13 senede bunları asmıssınızdır zaten guven vardır arada

azerın bence 1. renk guzel ama elbıse cok kısa degılmı kocan bısey dmezmı

Neyse kızlar ben kaçtım size doyum olmaz ama adam bişiler soruyo komşum başında ayıpmı oldu ne gideyim bari sankim onun evi bıraktım kadıncağzı Kocaman öptüm bayyyyyyyyyyyyyyyyy:79:

kafami karistirdiniz simdi ben de aslinda 2.beyenmistim
o kiz cok uzun tatlim o yuzden kisa durmustur benim boyum 160 bana kisa durmaz heralde:44:

yanı o yuzden dedım yanlıs anlama 13 senede bunları asmıssınızdır zaten guven vardır arada

tmm güzelim doğru sölüosun cnm çoktan aştık zaten sevgi saygı var olduğu için gerisi çorap söküğü gibi geliyor güven şart

bnce benm fikrm 2. rengi kendni dha bi belli edio dha güzel duruo diye düsünüyorummm :):)

sitede henüz yeniyimm sizleri tanımam flan ama bronz,esmerseniz 1. ten rengniz dha acıksa 2. elbise diyorum ben

kizlar ben 36 bedenim boyum 160 o elbise bana o kadar kisa durmaz dimi????:44:

Son düzenleme:
evet evet 2. si ozamn , bi de o kızın boyu uzun oldgu kdar bacakları da cok uzun kısa olmus elbise boyun 1.60 sa cok kısa durmaz sana ve dha tatlı durur:130: saol bu arada hosbuldumm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…