- 10 Ekim 2011
- 8.282
- 6
huyum kurusun suslu seyler olmazsa yapamam
süslü daha güzel cnm istah acar hem :122: bende eve gidince yapiyim bari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
huyum kurusun suslu seyler olmazsa yapamam
kıs kurabiye sepetin de kokoş çok hoş
siir gibi yazmisin estos
kurabiye sepetinde kokos
cok hos
klavyeyinin tuslarini ayagimla basiyom kuzubir elimle kurabiye yapiyorum digeriyle kizin altini aciyorumanacım bu hatun hem bizimle konuşuyo hem kızı idare ediyo hem misafiri gelecek hazırlık yapıyo yaf bu kısın kaç eli var:44::44::44::44::44:
klavyeyinin tuslarini ayagimla basiyom kuzubir elimle kurabiye yapiyorum digeriyle kizin altini aciyorum
siir gibi yazmisin estos
kurabiye sepetinde kokos
cok hos
cnm sen kapagi neye batirdin? pekmeze mi?
yok kuzu kakao ya batirdim
patssyyyy bulmadinmi öpücükler topiginii
kıs yoosamm bugün de içimdeki şair mi çıktı yerinden
taaaa en derinden
patssyyyy bulmadinmi öpücükler topiginii
bide bana diyo yolunu kaybediyon adam uyuya kalır diye
kıs hadi benim herüf uyudu
sen böyle yaparsan herüfçükler hiç gelmez
boşver şiiri o bekarlar için sen şimdi git malum topiğe 3 sayfa erkekler neyi sexi bulur başlığına bak
arkasını ben yine bulup sana takviye yapıcam merak etme
buldum kıs 2. sayfada git bak ama bi tane daha vardı dur onuda bulayım
boşver şiiri o bekarlar için sen şimdi git malum topiğe 3 sayfa erkekler neyi sexi bulur başlığına bak
arkasını ben yine bulup sana takviye yapıcam merak etme
buldum kıs 2. sayfada git bak ama bi tane daha vardı dur onuda bulayım
ha bi de şu var geriye doğru bakıyorum hep ben yazmışım yazmışım da yazmışım kıs Allahtan süreki gelemiyorum bi de sürekli gelsem nolur bu sitenin hali düşünebiliyor musunuz
PATSY SENI COK SEVIYORUZ
[video=youtube;-jZbcAgOzUU]http://www.youtube.com/watch?v=-jZbcAgOzUU&ob=av3e[/video]
hadi kizlar :87::87::87::87::118::118: :118::118::118::118::122::122::122::122::124::124: :124::124::124::129::129::129:
evettt patsy senı sevıyoruz ve senı unutmadık eger kulube gırersen umarım bızı gorursun ve gelırsın senı beklıyoruzzz
Good morning sister lar How are you ?
yaaaaaaaaa kıslar ben bunları görmemiştim biliyor musunuz topiğinizi açtığınız ilk günleri bi okuyayım dedim ay nasıl duygulaaaaaandıııııııııııııııım