Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

kız abin önce evlencek ya :123:
eeeeee sen de mayısta evlenmiyon mu :123:
ne kadar olcak ki aranızda :KK53:

annnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm 1 ayda 2 düğün mü olcek şimdi:18::18::18::KK52::KK52::KK52:

yok kuşumm nerde damat olandan kim eveleniyorrrr:KK1:

abimin mayısta canım benim öyle bir durumum yok ,daha adayda yok anlıcağın:KK1:

ben bi kez gittim o da kardesimle
aksam yemege ne olucagini hala bilmiyorum kuzu:KK9::KK9::KK9::KK9:

nabzina bakicam yasiyomusun diye:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
bu arada avatarin cok tatli:KK16::KK16::KK16::KK16:
kuzu pc basinda oturmaktan gozlerim agridi ben kacar fax gelirse buraya msj birak:KK9:

heee tamam cnm hafta sonu youm biliyorsunuz belki ugrarim ama belli degil daha en gec pazartesi görüsürüz :KK19:

gelirse fax haber veririrm :KK54:

yaf nerde bu millet iyne herkes bi yerlere serpişip gitmiş iyi mi :44::44::44::44::44:

bi geldiğimizdede şurada birini bulalım yok anacım yani ben yokken sohbet muhabbet ben geldiğimde vıııın anaaaaaaaaam yoksa bunların bana garezi mi var :KK43::KK43:

nabzina bakicam yasiyomusun diye:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
bu arada avatarin cok tatli:KK16::KK16::KK16::KK16:
kuzu pc basinda oturmaktan gozlerim agridi ben kacar fax gelirse buraya msj birak:KK9:

kıs azerin ne faxı bende bekliyem mi :44::44::44: ayrıca bu kısın sabah ki avatarında birileri bööööleeee romantik romantik öpüşüyodu valla onlar daha iyiydi bence :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

kıs azerin söylemeyi unuttum anacım sen her geldiğimde başım ağrıyo diyip gidiyosun :44: kıs ben senin kocan değilim kıs akidişinim ben senin tanımadınmı ben patsy :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

kıs azerin ne faxı bende bekliyem mi :44::44::44: ayrıca bu kısın sabah ki avatarında birileri bööööleeee romantik romantik öpüşüyodu valla onlar daha iyiydi bence :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

tsk ederim cnm :KK1: gittiler valla hepsi

azerin in gözleri agirmis pc ye bakmaktan bende de oluyor bazen :KK1:

sen nerden ki sabahtan beri

kizlar ya okuduguma inanamiyorum bennn tokattaki olayi okudunuzmu??? anne baba kiz cocuk ve erkek cocuk ensest yasiyormuslar :KK53::KK53::KK53::KK53: hemde baba astsubaymis :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

X