Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

ya kuzu biz band üretiyoruz ya bisey bilmek istemis ama benim mail adresime göndermis ki ben muhasebede calisyorum saticilara yönlendirdim maili hala beni ariyor manyak mi ne bu yaaaa biraz sonra müdüre gidicem bide o baksin.

kuzu sen bana türkiyede ablam var dediydin sanki :26:

yok kuzu ya ablam yok benim bir erkek kardesim var sadece.
hemen cik mudure soyle yoksa necdete soylerim:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

dostlar sağolsun kurabiyem :KK34:,aynen saygı ve korku birarada :18:

bazen ben modern anne olucam kizima kisitlamalar yapmicam diyorum
ama boyle seyleri gordukce yok diyorum en iyisi kisitlamak diye dusunuyorum
gelecekte asik olmasina erkek arkadasi olmasina izin vericem de nolucak ya anlasamayip ayrilirsa ve o aciyi omru boyu yasarsa
en iyisi yalnizca esini sevsin

yazdim :KK1: göndercem simdi :KK31:

kuzu bende senin gibi düsünüyorum kisitlamicam diyorum ama bazen olmuyor iste.

sonrada kisitlarsam gizli yapar diye korkuyorum ama acik acik herseyini bana anlatmasini saglicam ben kizima her yaptigi kücük bir seyde kizmicam.

evet kuzu bence de en iyisi bu olur.zamaninda annem beni alip karsisina konusmustu
bak kizim daha cocuksun ama senin de erkek arkadasin olucak o zaman hic bi seyini gidip te bi arkadasina anlatma gel bana anlat o arkadasin da senle ayni yasta oldugundan sana yardimci olamaz .hem bazi arkadas dediklerimiz bizi yanlis islere bile ite bilir demisti.ne kadar hakli oldugunu simdi anliyorum.zaten ben o gun bu gundur her seyimi annemle paylasirim.
okuldayken bi kac kez sinifca tabi ogretmenle gezilere gidiyoduk bana hic bi zaman izin vermediler cok uzuldum tabi ama simdi anliyorum onlari ben de kizima asla izin vermicem izin versem bile aileden biri yaninda olacak

kız abin önce evlencek ya :123:
eeeeee sen de mayısta evlenmiyon mu :123:
ne kadar olcak ki aranızda :KK53:

annnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm 1 ayda 2 düğün mü olcek şimdi:18::18::18::KK52::KK52::KK52:

evet kuzu bence de en iyisi bu olur.zamaninda annem beni alip karsisina konusmustu
bak kizim daha cocuksun ama senin de erkek arkadasin olucak o zaman hic bi seyini gidip te bi arkadasina anlatma gel bana anlat o arkadasin da senle ayni yasta oldugundan sana yardimci olamaz .hem bazi arkadas dediklerimiz bizi yanlis islere bile ite bilir demisti.ne kadar hakli oldugunu simdi anliyorum.zaten ben o gun bu gundur her seyimi annemle paylasirim.
okuldayken bi kac kez sinifca tabi ogretmenle gezilere gidiyoduk bana hic bi zaman izin vermediler cok uzuldum tabi ama simdi anliyorum onlari ben de kizima asla izin vermicem izin versem bile aileden biri yaninda olacak
okul gezilerine annem babám hic karismadilar gönderdiler
afiyet olsun aciktim yine ya:KK56:

bugün ne yemek var kuzu?

X