Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

ne yani parası çok adamın diye aldatılmaya göz mü yumuyo
ay şaştım
parası olmasa aldatsa boşanacak
parası var
bende yerim oda yesin mi diyor
diyer hatun için :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

gerçek bir konu değildi sanırım benim profilden konuya yaptığım özetten görebilirsiniz

benım konuya yaptıgım yorumu okudunuzmu:KK9:

Maşallah çok tatlı gerçekten benim bile burdan kanım kaynadı maşallah :nazar:

:nazar: nazar degmesın kızımıza canım cok seker ama bızım oglanda cok tatlı ya masmabvı gozlerı var sarısın bıde tombışşş

:nazar: nazar degmesın kızımıza canım cok seker ama bızım oglanda cok tatlı ya masmabvı gozlerı var sarısın bıde tombışşş

Oyy yerim ben onları ya :nazar::nazar:bende bebek istiyorum kızlar benim 2.yi yapma vaktim geldi sanırım nerde bebek görsem mıncırasım var
nadia aldatma konusundaki yorumuna çok güldüm :KK1: millet para var diye katlanıyor sen körkütük aşık ne kadar temiz kalplisin :KK52:

Oyy yerim ben onları ya :nazar::nazar:bende bebek istiyorum kızlar benim 2.yi yapma vaktim geldi sanırım nerde bebek görsem mıncırasım var
nadia aldatma konusundaki yorumuna çok güldüm :KK1: millet para var diye katlanıyor sen körkütük aşık ne kadar temiz kalplisin :KK52:

evet ya bıse soylıyımm ama kızma bana :KK17:

ablacım ya 2. yı yap tabı bende sevmeye gelebılırım degılmı :emir_bebek:

eee soyledıklerım ıcın ne dıyorsun ???
soylıyımmı

asıl ben senı yakaladım :KK1:
baktım cvp yazmıyosun asagıdada yoksun bı baktımkı kıza akıl verıyon ama mantıklıydı yazdıgın

Canım önceden yorum yazmıştım forumlardada senin topice bakarken gördüm hemen atladım
kızma ama bişe diycem demişsin neden kızayım söyle merak ettim

Canım önceden yorum yazmıştım forumlardada senin topice bakarken gördüm hemen atladım
kızma ama bişe diycem demişsin neden kızayım söyle merak ettim

ben galıba ufugu ozledım :KK50:
dun sms ım bıttı bılerek yapmadım bgn aradı benı soguk konustum ama ıcım gıdıyo valla
ben gercekten safım galıba

ayrılmak ıstıyorum aslında o kadına mesaj atmayacaktı ya:KK14:

canım ayrılıncada özleyeceksin bir süre sonra üzüntünde özlemende bitecek
off bu erkekler neden böyleler anlayan varsa anlatsın

X