Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

bende az degılım de benım sınırlerımı zıplatıyolar hergun komıklık kalmıyo valla
bılıosun ısyerındede ıı degılım fazla ondan
ay tabıkı sen su kocayı ıyılestr gerısını dusunme gorusuruk
sen ufugu anlat bn sınırlenıyım baslarım ona kufur etmeye ölürsün gülmektennn:KK9:

kız kocayı bir iyileştirsem kurban keseceğiz zaten
ben Ufuktan bahsederim sen saydırırsın sen benim kayınvalideden bahset ben saydırayım

ya demi ama
azerin benim oğlumda var bende talibim o tatlı kızına :nazar:

ablacık senın oglan buyuk bak sımdı azerını benım ufak kuzene alıyorum 2.5 yasında
sanada 3 tane kız var ıstedgnı verelım ıkısı 9 yasında bırı 7 nasılım ama cöpcatan oldum ıkı dk da

:84: yaaa nereye kayboldun abla sen bosver oradakı aldatılan kızı benımle ılgılen

ben kacar kızlar ıs cıkısı saatım geldı kendınıze ıyı bakın
:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

:84: yaaa nereye kayboldun abla sen bosver oradakı aldatılan kızı benımle ılgılen

canım valla o aldatma konusuna şöyle bir takılmıştım arkadaş zengin adam bulmuşta aldatılmış parasıda çok ne yapayım bi dahada böyle paralı bulamam diyordu ona takıldım kız hemen yakalamışsın :KK17::KK37:sonrada oğlanı almaya gittim anca geldim ama sen yoksun :KK43: artık yarın devam ederiz

canım valla o aldatma konusuna şöyle bir takılmıştım arkadaş zengin adam bulmuşta aldatılmış parasıda çok ne yapayım bi dahada böyle paralı bulamam diyordu ona takıldım kız hemen yakalamışsın :KK17::KK37:sonrada oğlanı almaya gittim anca geldim ama sen yoksun :KK43: artık yarın devam ederiz

burdayımmmmmmmmmmmmmmmm:KK3:

ne yani parası çok adamın diye aldatılmaya göz mü yumuyo
ay şaştım
parası olmasa aldatsa boşanacak
parası var
bende yerim oda yesin mi diyor
diyer hatun için :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

X