bende az degılım de benım sınırlerımı zıplatıyolar hergun komıklık kalmıyo valla
bılıosun ısyerındede ıı degılım fazla ondan
ay tabıkı sen su kocayı ıyılestr gerısını dusunme gorusuruk
sen ufugu anlat bn sınırlenıyım baslarım ona kufur etmeye ölürsün gülmektennn
anam bızım oglanda daha altına yapıyo onemlı degıl ben azerını sevdımm bızım oglanada baylıyorum ıkısı bı araya gelsın degmeyın keyfıme
kız kocayı bir iyileştirsem kurban keseceğiz zaten
ben Ufuktan bahsederim sen saydırırsın sen benim kayınvalideden bahset ben saydırayım
o zaman sen sizin oglanin bezini bana yolla ben de bizim kizin ne olur ne olmaz demi
azerın ne kadar ayıp bırı bızım kakalı bezlerımızı pıyasaya cıkarsa sımdı guzelmı olur
ya demi ama
azerin benim oğlumda var bende talibim o tatlı kızına
:84: yaaa nereye kayboldun abla sen bosver oradakı aldatılan kızı benımle ılgılen
naber taglım hayırlı olsun topiğniz cnm
evet kizlar bunlar ilk misafirlerimiz insallah daha da artar
Eki Görüntüle 354862
askitom
Eki Görüntüle 354863
niluferarda
Eki Görüntüle 354864
incimnaz
thanks canımtopiğinizzzz hayırlıı olsunnnn kızçelerrrrr
ıyıyız canım sen nasılsın bakalımo maşallah
topik güzel ilerlemiş
eee nasılsınız bakalım
:84: yaaa nereye kayboldun abla sen bosver oradakı aldatılan kızı benımle ılgılen
canım valla o aldatma konusuna şöyle bir takılmıştım arkadaş zengin adam bulmuşta aldatılmış parasıda çok ne yapayım bi dahada böyle paralı bulamam diyordu ona takıldım kız hemen yakalamışsınsonrada oğlanı almaya gittim anca geldim ama sen yoksun artık yarın devam ederiz
canım valla o aldatma konusuna şöyle bir takılmıştım arkadaş zengin adam bulmuşta aldatılmış parasıda çok ne yapayım bi dahada böyle paralı bulamam diyordu ona takıldım kız hemen yakalamışsınsonrada oğlanı almaya gittim anca geldim ama sen yoksun artık yarın devam ederiz