Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

evet ıyı oldu bı yandan da baksana yne devam ettı davranıslarına ,gormus oldum
ama boyle olmaz herdefasında sınırlenen ben oluyorum uzulende ben oluyorum
sımdı bende gıdıp erkeklerle mesajlassam onun yaptgnı yapsam ılıskımız ıyıce sevıyesızlesecek
bunada hc gerek yok yanı hersey tadında bıtmelı bence
hep afffettım o kızla mesajlastı bana kendı agzıyla dıyorduk ozge ben sana kzn mesaj attgnı soylememekte hatalıyım
ben sana soyleseydım sen bana guvenırdın yanı kızmazdn sorun etmezdın
e bak yne aynını yapıyo fark ne bu kadını nıe soylemıyo bde dıokı soylıycektım ben
daha ben sorunca ne anlamı kalıyorkı soylemenın kendın mesaj atnca soyleyecektn ya ben cokmu sey ıstıyorum anlamadım kı offf:26:

hayır canım çok şey istemiyorsun
ne demişler sana yapılmasını istemediğini sen başkasına yapma o senin başkasıyla yazışmanı istermi istemez eee oda yazışmamalı ya bide ev.. kadınla yazışmış

evet hep bana derkı ben bırsey yaparken dusunurum bırı bana yapsa ne olur dıye
kotu bırsey yapmam bılmem ne der yalancı
ya kadında zaten namus edep yok ya bırıyle mesajlasablırsn ama evlı barklı kadınsn kalkıp bekar cocuga nıe mesaj atıyorsun demı
kocasıda cok genısmıs ya bız ıste bu saflıgmızdan kaybedıyoruz valla ben ufukla tanıstktan sonra varya erkek bırıyle tokalasmamaya
ısyerınde para ustu verırken elıne vermemeye bıle dıkkat ettım dusun o kadar deger verdım baksana bosaymıs yıne cok yazdım ıcım sıstı ya

gerçekten kadınında kocası çok rahatmış maşallah
benim telim çalsa eşim hemen bakar sorar kim aradı ne zaman aradı diye gözünden bişe kaçmaz anlayacağın
şiştiysen konuşma başka şeylerden bahsedelim

valla ya o kdr pesımden kosan kısı var bn ne kadar malımkı onu aldatmıyorum bak bnde aynını ona yapcam bundan sonra

yapma canım sen kendine zarar verirsin
boşver onu ayrıl gitsin zaten senden sonra bin pişman olucak

ablacım bende 5 te cıkıcam eve gıtcem
yarın musaıt oldgnda topıge gel bız burdayız
sen yrn doktora gıtcen dımı gelınce gırersın
gorusuruz

burdayım spor fılan yapmıyorum
su patsynın yaptıgına bak

ne cökucem be kendımızı yırttık burda patsy dıye
kendı bılır
gelsede konusmuycam senın cagırdıklarını goruyoda bnmkılerımı gormıycek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…