Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

valla ben bugun aramadım hıc o kalkınca mesaj atmıs bnde attım ama tabı oyle askımlı mesaj atmıyorum zaten o olaydan sonra
bna dedı napıyosun fılan ıyı dedım bna dedkı alısamadım bende dedım alısırsın merak etme

ya ben varya cok ıyı nıyetlıyım hepte bu yuzden kaybedıyorum ,
ona o kadar toleranslı davrandım o kalkıp ne yapıyo

Erkek değilmi hepsi aynı kadının sevdiğini hissedince kendilerini bişe zannediyorlar aslında takmamak gerek ama ne yapalım kadınlar duygusal yaratıklarız

valla ben bugun aramadım hıc o kalkınca mesaj atmıs bnde attım ama tabı oyle askımlı mesaj atmıyorum zaten o olaydan sonra
bna dedı napıyosun fılan ıyı dedım bna dedkı alısamadım bende dedım alısırsın merak etme

Canım bence o olaydan sonra Ufuk artık sınırı aştı sanırım senle konuştuğumuz gibi yap şimdiden bu yaptığı affedilir değil :KK45:

Son düzenleme:
Erkek değilmi hepsi aynı kadının sevdiğini hissedince kendilerini bişe zannediyorlar aslında takmamak gerek ama ne yapalım kadınlar duygusal yaratıklarız

aynen dayanamıyoruz ıste salak gb ınanıyoruz her defasında
bak ben ona son sans vermıstım yne kalktı ne yaptı demekkı duzelmeyecek yeterınce denemıs olduk
bu saatten sonrada kımseyı cekemem cok pısman olacak cokkkkk

Canım bence o olaydan sonra Ufuk artık sınırı açtı sanırım senle konuştuğumuz gibi yap şimdiden bu yaptığı affedilir değil :KK45:
evet yanlıs yaptı , kendı kendını bıtırdı
benım ıstemedıgımı bıle bıle kralı olsa konusmayacak kardesım
ben kımseyle konusmuyorsam oda konusmayacak
ama ona gore cok normal yaptıgı sey
valla yuzugunu yutturcam defol dıycem ona bu sefer
ah su bekledgm sey bı gelse

evet yanlıs yaptı , kendı kendını bıtırdı
benım ıstemedıgımı bıle bıle kralı olsa konusmayacak kardesım
ben kımseyle konusmuyorsam oda konusmayacak
ama ona gore cok normal yaptıgı sey
valla yuzugunu yutturcam defol dıycem ona bu sefer
ah su bekledgm sey bı gelse

Canım inş istediğin gibi olurda yüzüğü yutturursun kız nasıl yutturduğunu seyretmeye bendemi gelsem tüm kadınların intikamını almış olursun :KK52:

Canım inş istediğin gibi olurda yüzüğü yutturursun kız nasıl yutturduğunu seyretmeye bendemi gelsem tüm kadınların intikamını almış olursun :KK52:

ya bence bırsey olmaz ıctım cunkı duzenlı ama bılmıyorum ,
yınede bı ıhtımal ııste ben vercem elıne yuzugunu belkıde hıc gorusmem bıle arayıp sormam
sonra onun pacaları tutusur zaten arar neden bole yapıosun demeye baslar

ya bence bırsey olmaz ıctım cunkı duzenlı ama bılmıyorum ,
yınede bı ıhtımal ııste ben vercem elıne yuzugunu belkıde hıc gorusmem bıle arayıp sormam
sonra onun pacaları tutusur zaten arar neden bole yapıosun demeye baslar

Orası kesin paşam şimdi havalarda havasını indirince ne yapcak bakalım?
nadia bu arada benim avatar resimlerim neden seninki gibi oynamıyorki banane bende hareketli resim istiyorum

Orası kesin paşam şimdi havalarda havasını indirince ne yapcak bakalım?
nadia bu arada benim avatar resimlerim neden seninki gibi oynamıyorki banane bende hareketli resim istiyorum

ben kulıta nın topıgınden buldum bunu
begendıysen sen bunu yap ben baska yaparım

o sımdı gıttı oralarda kendını bı garıp hıssettı sıgamadı oralara ,
baksana ne yapacagnı sasırmıs yne o kadına mesaj atmıs Allahın belası
ama bılıyormusun ıcım ınanılmaz rahat o cok yemın edıyordu bende Allaha havale ettım onu belasını bulacak umarım

ben kulıta nın topıgınden buldum bunu
begendıysen sen bunu yap ben baska yaparım

o sımdı gıttı oralarda kendını bı garıp hıssettı sıgamadı oralara ,
baksana ne yapacagnı sasırmıs yne o kadına mesaj atmıs Allahın belası
ama bılıyormusun ıcım ınanılmaz rahat o cok yemın edıyordu bende Allaha havale ettım onu belasını bulacak umarım

Yok canım senin avatarın senin gibi alımlı çekici bana gitmez
ben onu demedim bende denedim internetten hareketli resim avatarıma koydum ama burda sadece resim olarak durdu aman neyse önemli değil sadece nasıl olduğunu anlayamadım
ufuk'un uzakta olması senin için çok iyi oldu canım
yanında olunca gördükçe hemen affediyordun gözden uzakta olan gönüldende uzak olur

görüşürüz ben senin yerine burdayım gitmeye niyetim yok :KK1:bu nasıl misafir demi

ya abla oyle deme lutfen
bız sabah 8 de bulusuyoruz burda azerınle gercı bu topıgı bugun actık dıer topıkte bulusuyorduk
aksam bu saatlere kdr konusuyorduk ıste
bende ısten fırsat bulunca yazıyorum ıı oluyo senıde hergun beklerız sabahın korunde hemde :)

ya abla oyle deme lutfen
bız sabah 8 de bulusuyoruz burda azerınle gercı bu topıgı bugun actık dıer topıkte bulusuyorduk
aksam bu saatlere kdr konusuyorduk ıste
bende ısten fırsat bulunca yazıyorum ıı oluyo senıde hergun beklerız sabahın korunde hemde :)

canım siz istemesenizde ben burdayım

X