- 26 Temmuz 2012
- 207
- 2
- 318
- 39
- Konu Sahibi nisandains
şunun surasında 2 haftalık bir süre kalmış göz açıp kapayıncaya geçer. umarım başarılı bir ameliyat geçirirsin en iyi doktorlardan birini seçmişsin pişman olacağını hiç sanmıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buarada Özlem hanımla 24 Eylül tarihini kesinleştirdik... son 12 gün kızlaaarrrrr...
Buarada Özlem hanımla 24 Eylül tarihini kesinleştirdik... son 12 gün kızlaaarrrrr...
Hadi hayırlısı olsun bakalım..Ayın 15 inde 3 boyutlu çalışma vardı degilmi?
şunun surasında 2 haftalık bir süre kalmış göz açıp kapayıncaya geçer. umarım başarılı bir ameliyat geçirirsin en iyi doktorlardan birini seçmişsin pişman olacağını hiç sanmıyorum.
özellikle ameliyattan sonra zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksın. 2013 yazında biçimli göğüslerinle yaşama başlarsın artık.
son hazırlıklarını yaptın umarım? :112:
Ne güzel,çok az zamanın kalmış.
Merakla bekliyorum gelişmelerini.
Kas zarı altı olacaktı değil mi? Hadi hayırlısı...Çok güzel olsun sonucun inşallah...
ayyyy birşey kalmamış son 12 desene
Canım umarım hersey istediğin gibi olur, hayırlısıyla kavuşursun memişlerine:))) gelişmelerle birlikte olalım...
daha hiç hazırlık yapmadım biliyomusun yaprakcım... sanırım son 5 günde fln yapıcam herşeyi... yine bi aksilik olur da iptal olmasından korkuyorum... o yüzden biraz son günlere bırakıcam... bi tane bol kolsuz pijama alıcam zaten. sporcu sutyeni hastanedeyken bana giydirilcek sanırsam...
selam kızlarr.. uzun zamandır yazamadım iş temposundan :) ayın 15inde 3 boyutlu çalışmayı yaptık Naci Beyle... heyecanla gittim o gün... acaba nasıl bi çalışma olcak acaba neye karar vericez vs...öncelikle damla ve yuvarlak silikonda nasıl durduğuna baktık ben
m damla daha çok hoşuma gitti... önce bi ona karar verdik...sonra kaç cc olacağına bi kaç örnek göstererek karar verdik 320 cc Arion marka protezde karar kıldık... çok az zaman kaldı kızlar... heyecanlanıyorum... son 6 gün
selam kızlarr.. uzun zamandır yazamadım iş temposundan :) ayın 15inde 3 boyutlu çalışmayı yaptık Naci Beyle... heyecanla gittim o gün... acaba nasıl bi çalışma olcak acaba neye karar vericez vs...öncelikle damla ve yuvarlak silikonda nasıl durduğuna baktık ben
m damla daha çok hoşuma gitti... önce bi ona karar verdik...sonra kaç cc olacağına bi kaç örnek göstererek karar verdik 320 cc Arion marka protezde karar kıldık... çok az zaman kaldı kızlar... heyecanlanıyorum... son 6 gün
teşekkür ederim hepinize... allah hepimizin gönlüne göre versin :)))) ameliyattan sonra görüşmek üzere....