• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Naci CELIKe 24 eylulde amelıyat inşallah

şunun surasında 2 haftalık bir süre kalmış göz açıp kapayıncaya geçer. umarım başarılı bir ameliyat geçirirsin en iyi doktorlardan birini seçmişsin pişman olacağını hiç sanmıyorum.

Buarada Özlem hanımla 24 Eylül tarihini kesinleştirdik... son 12 gün kızlaaarrrrr...:9:

özellikle ameliyattan sonra zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksın. :10: 2013 yazında biçimli göğüslerinle yaşama başlarsın artık.
son hazırlıklarını yaptın umarım? :112:

Ne güzel,çok az zamanın kalmış.
Merakla bekliyorum gelişmelerini.
Kas zarı altı olacaktı değil mi? Hadi hayırlısı...Çok güzel olsun sonucun inşallah...

şunun surasında 2 haftalık bir süre kalmış göz açıp kapayıncaya geçer. umarım başarılı bir ameliyat geçirirsin en iyi doktorlardan birini seçmişsin pişman olacağını hiç sanmıyorum.

teşekkür ederim cnmm... umarım herşey hepimizin gönlüne göre olur... :3:

özellikle ameliyattan sonra zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksın. :10: 2013 yazında biçimli göğüslerinle yaşama başlarsın artık.
son hazırlıklarını yaptın umarım? :112:

daha hiç hazırlık yapmadım biliyomusun yaprakcım... sanırım son 5 günde fln yapıcam herşeyi... yine bi aksilik olur da iptal olmasından korkuyorum... o yüzden biraz son günlere bırakıcam... bi tane bol kolsuz pijama alıcam zaten. sporcu sutyeni hastanedeyken bana giydirilcek sanırsam...

Son düzenleme:
Ne güzel,çok az zamanın kalmış.
Merakla bekliyorum gelişmelerini.
Kas zarı altı olacaktı değil mi? Hadi hayırlısı...Çok güzel olsun sonucun inşallah...

15inde 3 boyutlu çalışmada herşey netleşcek cnm ama doktor bana bıraktığı için yöntemini ben kas zarı altını isticem... daha çabuk iyileşildiği için... bir de kas zarı altı yaptıran arkadaşlarımın fotolarını da gördüm gayet güzel ve doğal gözüküyolar. o yüzden kararımı verdim sanırım :))))

daha hiç hazırlık yapmadım biliyomusun yaprakcım... sanırım son 5 günde fln yapıcam herşeyi... yine bi aksilik olur da iptal olmasından korkuyorum... o yüzden biraz son günlere bırakıcam... bi tane bol kolsuz pijama alıcam zaten. sporcu sutyeni hastanedeyken bana giydirilcek sanırsam...

ameliyat sonrası sütyenin giydirilecek tabi canım. seni öyle göndermezler boş boş. :1:
ilk kontrolden sonra ameliyat sonrası sporcu sütyeni alacaksın. naci bey söyler nereden alacağını. mağazadaki görevli bayanlar da ölçünü alırlar. verdikleri sütyeni deneyerek satın al mutlaka. göğsü sarmayan ya da pot duran bir sütyense başka denersin.
kolsuz ve düğmeli bir kaç giysin de olsun. kollarını zorlamayacaksın çünkü.

selam kızlarr.. uzun zamandır yazamadım iş temposundan :) ayın 15inde 3 boyutlu çalışmayı yaptık Naci Beyle... heyecanla gittim o gün... acaba nasıl bi çalışma olcak acaba neye karar vericez vs...öncelikle damla ve yuvarlak silikonda nasıl durduğuna baktık ben
m damla daha çok hoşuma gitti... önce bi ona karar verdik...sonra kaç cc olacağına bi kaç örnek göstererek karar verdik 320 cc Arion marka protezde karar kıldık... çok az zaman kaldı kızlar... heyecanlanıyorum...:36: :46: son 6 gün

selam kızlarr.. uzun zamandır yazamadım iş temposundan :) ayın 15inde 3 boyutlu çalışmayı yaptık Naci Beyle... heyecanla gittim o gün... acaba nasıl bi çalışma olcak acaba neye karar vericez vs...öncelikle damla ve yuvarlak silikonda nasıl durduğuna baktık ben
m damla daha çok hoşuma gitti... önce bi ona karar verdik...sonra kaç cc olacağına bi kaç örnek göstererek karar verdik 320 cc Arion marka protezde karar kıldık... çok az zaman kaldı kızlar... heyecanlanıyorum...:36: :46: son 6 gün

gözün aydın canım. :16: umarım ameliyattan sonra da böyle cıvıl cıvıl olursun. :nazar::nazar:
heyecan yoksa yaşamanın ne anlamı var ki! :52:

Hayırlı uğurlu olsun,darısı da başıma olsun :)

hayırlı uğurlu olsun, çok çok mutlu olacağın sonucu yaşa inşallah

wuhuuu :) çok heyecanlı, sabırsızlıkla bekliyorumm tecrübelerini :)

teşekkür ederim hepinize... allah hepimizin gönlüne göre versin :)))) ameliyattan sonra görüşmek üzere....:34::36:

ameliyatın yarın :52: çok heyecanlısındır...
yarın güzel bir uykuya dalacaksın. uyandığında üzüntülerin de son bulacak. ameliyatından sonra, her geçen gün, sana heyecan ve merak dolu dakikalar sunacak. bir kaç gün sonra (ya da bir hafta) ayakların yere basmayacak, özgürce giyinebilmenin hayalini kuracaksın. gözlerini sütyenlerden, cici bici giysilerden ayıramayacaksın. :31::31::31: :52:
beklemesi bile çok güzel değil mi ? :112:
her şey gönlünce olsun canım :16:

Back