- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
- Konu Sahibi nisandains
Arzum o gunler bir an once gelsin istiyorum zaman gecmiyo sankiiii
Gelir gelir merak etme gelir de geçer, iyileşip bikini giyeceğin zamanları beklersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arzum o gunler bir an once gelsin istiyorum zaman gecmiyo sankiiii
gecen sene amelıyatım ıptal oldugunda uzulmustum ama sonra kendımı hep "napalım allah benı boyle yaratmıs dogum yapınca bıraz buyur" dıye telkın etmeye baslamıstım... tamamen vazgecmıstım amelıyattan ama farkettımkı ben bunu hep ıstıyomusum... ıstemedıgım gunlerde bıle kafamın bır ucunda varmıs bu
gecen sene amelıyatım ıptal oldugunda uzulmustum ama sonra kendımı hep "napalım allah benı boyle yaratmıs dogum yapınca bıraz buyur" dıye telkın etmeye baslamıstım... tamamen vazgecmıstım amelıyattan ama farkettımkı ben bunu hep ıstıyomusum... ıstemedıgım gunlerde bıle kafamın bır ucunda varmıs bu
göğüs kafesinde olması seni çok daha mutlu edecek.
o zaman kafanda "yaşasıııın göğüslerim var ! " düşüncesi de olacak. anlatılamaz bir duygu. yaşamak gerek :112:
Ben de yine bir muhabbette duymuştum arkadaş anlatıyor yengesinin göğüsleri çok küçükmüş evlenemeden önce evlendikten sonra büyümüş, cinsel ilişki göğsü büyütüyor diye anlatmıştı. Ben de o zamanlar kendi kendime düşünüyorum aa o zaman gerek yokmuş diye. Sonra iyice araştırdıktan sonra gördüm ki evlendikten sonra göğsün büyüdüğü falan yokmuş sadece hamilelik döneminde ve emzirme döneminde büyüyormuş göğüs.. Bundan sonra çok güzel göğüslerin olacak inşallah canım eski hallerini hiç düşünmeyeceksin bile
ayın 15inde 3D çalışmasına gidicem... önden bi bilgi alabilirmiyim. nasıl oluyor bu uygulama. doktor fotoyu çektikten hemen sonra boyutuna karar verebilcez mi yoksa önce doktor onu hazrırlıcak başka bi gün tekrar gelmemi isticek_? uygulatanlardan biraz bilgi alabilirmiyim acaba
canım kararın hayırlı olsun,ben 2009 da naci beye kas zarı altı ameliyatı oldum ve sıfır gögüs dokusuna sahiptim ve protezi hissetmiyorum,kas zarı olması için kesinlikle gögüs dokusu olması gerekli diye bir şart yokarzum detaylı cevabın için teşekkür ederimmm... cok aklayıcı oldu benım ıcın. nısan ayında amelıyat olmam lazım baslıklı konuyu 1.5 sene once acmıstım...sımdı yenı amelıyat surecım ıcın bunu actım o yuzden oyle karısıklık oldu gıbı gozukuyo :)))
aynı soruları farklı tarzla yazıyorsun farklı sayfalara. nedennnn?
canım kararın hayırlı olsun,ben 2009 da naci beye kas zarı altı ameliyatı oldum ve sıfır gögüs dokusuna sahiptim ve protezi hissetmiyorum,kas zarı olması için kesinlikle gögüs dokusu olması gerekli diye bir şart yok
aynı soruları farklı tarzla yazıyorsun farklı sayfalara. nedennnn?
cnm o sayfada görmediyseniz diye başka bi sayfada tekrarladım...bide 2 konum var. karışıyo biraz cavaplar yazılanlar.
selam damakcım....benim de kas zarı altı...asla silikonu hissetmiyorum....
cnm senşn boyun ve kilon kaç. bedenlerimiz aynı gibi duruyo.
slm cnm , 160 cm boy, 52 kg ....
Buarada Özlem hanımla 24 Eylül tarihini kesinleştirdik... son 12 gün kızlaaarrrrr...