• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Naci CELIKe 24 eylulde amelıyat inşallah

Uff dusundukce heyecan basiyor zaten bu yazo kadar moralim bozuktuki...hicbir bikini olmuyor garip duruyor...sureklı kapalı seyler giymek.. aman gogsumun kucuklugu bellı olmasın demek...bır dugune bıle gıderken ıstedıgım gece kıyafetını alamamak... straplez kıyafetler hıc gıyememek.... kotu bı duygu yaa...

gecen sene amelıyatım ıptal oldugunda uzulmustum ama sonra kendımı hep "napalım allah benı boyle yaratmıs dogum yapınca bıraz buyur" dıye telkın etmeye baslamıstım... tamamen vazgecmıstım amelıyattan ama farkettımkı ben bunu hep ıstıyomusum... ıstemedıgım gunlerde bıle kafamın bır ucunda varmıs bu

gecen sene amelıyatım ıptal oldugunda uzulmustum ama sonra kendımı hep "napalım allah benı boyle yaratmıs dogum yapınca bıraz buyur" dıye telkın etmeye baslamıstım... tamamen vazgecmıstım amelıyattan ama farkettımkı ben bunu hep ıstıyomusum... ıstemedıgım gunlerde bıle kafamın bır ucunda varmıs bu

göğüs kafesinde olması seni çok daha mutlu edecek.
o zaman kafanda "yaşasıııın göğüslerim var !:52: " düşüncesi de olacak. anlatılamaz bir duygu. yaşamak gerek :112:

Son düzenleme:
Ben de yine bir muhabbette duymuştum arkadaş anlatıyor yengesinin göğüsleri çok küçükmüş evlenemeden önce evlendikten sonra büyümüş, cinsel ilişki göğsü büyütüyor diye anlatmıştı. Ben de o zamanlar kendi kendime düşünüyorum aa o zaman gerek yokmuş diye. Sonra iyice araştırdıktan sonra gördüm ki evlendikten sonra göğsün büyüdüğü falan yokmuş sadece hamilelik döneminde ve emzirme döneminde büyüyormuş göğüs.. Bundan sonra çok güzel göğüslerin olacak inşallah canım eski hallerini hiç düşünmeyeceksin bile ;)

göğüs kafesinde olması seni çok daha mutlu edecek.
o zaman kafanda "yaşasıııın göğüslerim var !:52: " düşüncesi de olacak. anlatılamaz bir duygu. yaşamak gerek :112:

evet cnm ysayanların yzılarını okuyorum cok guzel ıfade edıyo herkes.

Ben de yine bir muhabbette duymuştum arkadaş anlatıyor yengesinin göğüsleri çok küçükmüş evlenemeden önce evlendikten sonra büyümüş, cinsel ilişki göğsü büyütüyor diye anlatmıştı. Ben de o zamanlar kendi kendime düşünüyorum aa o zaman gerek yokmuş diye. Sonra iyice araştırdıktan sonra gördüm ki evlendikten sonra göğsün büyüdüğü falan yokmuş sadece hamilelik döneminde ve emzirme döneminde büyüyormuş göğüs.. Bundan sonra çok güzel göğüslerin olacak inşallah canım eski hallerini hiç düşünmeyeceksin bile ;)

walla 2 senelık evlıyım 1 cm bıle buyumedı :))))

ayın 15inde 3D çalışmasına gidicem... önden bi bilgi alabilirmiyim. nasıl oluyor bu uygulama. doktor fotoyu çektikten hemen sonra boyutuna karar verebilcez mi yoksa önce doktor onu hazrırlıcak başka bi gün tekrar gelmemi isticek_? uygulatanlardan biraz bilgi alabilirmiyim acaba

ayın 15inde 3D çalışmasına gidicem... önden bi bilgi alabilirmiyim. nasıl oluyor bu uygulama. doktor fotoyu çektikten hemen sonra boyutuna karar verebilcez mi yoksa önce doktor onu hazrırlıcak başka bi gün tekrar gelmemi isticek_? uygulatanlardan biraz bilgi alabilirmiyim acaba

aynı soruları farklı tarzla yazıyorsun farklı sayfalara. nedennnn?

arzum detaylı cevabın için teşekkür ederimmm... cok aklayıcı oldu benım ıcın. nısan ayında amelıyat olmam lazım baslıklı konuyu 1.5 sene once acmıstım...sımdı yenı amelıyat surecım ıcın bunu actım o yuzden oyle karısıklık oldu gıbı gozukuyo :)))
canım kararın hayırlı olsun,ben 2009 da naci beye kas zarı altı ameliyatı oldum ve sıfır gögüs dokusuna sahiptim ve protezi hissetmiyorum,kas zarı olması için kesinlikle gögüs dokusu olması gerekli diye bir şart yok

canım kararın hayırlı olsun,ben 2009 da naci beye kas zarı altı ameliyatı oldum ve sıfır gögüs dokusuna sahiptim ve protezi hissetmiyorum,kas zarı olması için kesinlikle gögüs dokusu olması gerekli diye bir şart yok

teşekkür ederim kalemcim..senin baya olmus... artık iyice alışmıssındır :) benim de kas zarı altı ve damla olcak...sadece boyutuna karar vericez 3D çalışmada

aynı soruları farklı tarzla yazıyorsun farklı sayfalara. nedennnn?

cnm o sayfada görmediyseniz diye başka bi sayfada tekrarladım...bide 2 konum var. karışıyo biraz cavaplar yazılanlar.

Canım gerçektende bir oraya bak,bir buraya..Bir ona cevap yaz bir buna....:44: Bence tek bir konudan devam et..En son açtıgın konu olabilir bence.Çünkü hem kirlilik yapıyor hemde hangisine cevap yazıp takip edecegimizi karıştırıyoruz..
Sonuçta senin,sana ait bir konun var.Buradan sorularını,sorunlarını yazarsan sana yardımcı olacak bütün arkadaşlar cevap verecektir,bizler seni takip ediyoruz seni senin konuda görmemiz daha kolay olacak emin ol:34: Umarım yanlış anlamazsın bizi,bak gerçekten karışıyor yani o yüzden :29:

Buarada Özlem hanımla 24 Eylül tarihini kesinleştirdik... son 12 gün kızlaaarrrrr...:9:

Back