- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #6.281
bekarım. mutluyum ve huzurluyum. istetigm ve sevdigm kişi olmazşa bekarim.
şeker kızlar selam. 6 ay olmadı daha. bakarsn hepimız nişanlanırw:)
kucuk mu 28 :) gecen turk kahvesi tarifi verdiler sutlu onu yaptim su yerine sut koyuyosun guzel oldu dene.. gym basladin?
Başım ağrıyordu ya bol kahveli bir Türk kahvesi içtim. Ardından normal bir Türk kahvesi içtim. Daha iyiyim.
Mavilim, aynen biz de. Bekarız mutluyuz ama mutlu olacağımız şekilde evlenirsek hayır demeyiz! Hatta anne olursak oooo kaymaklı kadayıf olur yani!
Lucky7, bir şeyler mi var yoksa?Boyle olacaksin. Gelmiyorsa beklemeyeceksin iste, o yolu biliyor istese gelir .
Sizi bilmem de ben yildirim nikahi yapicam 6 ay icinde. Lucky dediydi dersiniz.
...
Lucky7, bir şeyler mi var yoksa?
Anladım canım, totem yapıyorsun!Henuz yok ama birini kacirip kopru altinda evlenmeyi dusunuyorum. Ahh planlarim aciga cikti.
en son kardesimi goturdum oraya bi beyendi kerata :) gideriz orasi guzel o kahve fali bakacak cocuk vardiya herhaldeki he got promoted sef olmus galiba :) ucuz bi falci ayarlar belki next time da gideriz lollllBoyle olacaksin. Gelmiyorsa beklemeyeceksin iste, o yolu biliyor istese gelir .
Sizi bilmem de ben yildirim nikahi yapicam 6 ay icinde. Lucky dediydi dersiniz.
Yok yahu tadini bozar. Zaten latte iciyorum genelde ama Turk kahvesi de ayri. Gyme para verdim ama baslayamadim. Bu hafta insallah. Evdeki fare beni yavaslatti biraz.
63 e duseyim de bir kebap yiyelim melo.
Turk kahvesi acaip enerji veriyor bana da. Afiyet olsun.
ama ben hic asik olamadim daha inan banada yazik. :) birini seweyim yeter o sewmesede olur.Laydmelo, bize göre küçüksün!Sıranı bekle.
Bir de @NeverOne vardı. Hatta adı AND lı bir şeydi de değiştirdi mi ne
Yok kiz totem degil beni tanimiyor musun. Evlenicem dersem evlenirim yani.Anladım canım, totem yapıyorsun!Hayırlısı olsun.
en son kardesimi goturdum oraya bi beyendi kerata :) gideriz orasi guzel o kahve fali bakacak cocuk vardiya herhaldeki he got promoted sef olmus galiba :) ucuz bi falci ayarlar belki next time da gideriz lollll
Yok kiz totem degil beni tanimiyor musun. Evlenicem dersem evlenirim yani.
Bende butun aileyi, arkadaslari oraya goturuyorum mekani hos diye ama zamlanmis, kalitesi de bozulmus biraz. Gordum bizimkini , selam verip duruyor , kustum ben onunla .
eksik dilek bu. eksik dilek dileme...ama ben hic asik olamadim daha inan banada yazik. :) birini seweyim yeter o sewmesede olur.
haklisin aslinda yas ilerledikce reddedilme ihtimalide artiyor maalesef. ne diyelim hayirlisi olsun (bisey olacagi yokya) :)eksik dilek bu. eksik dilek dileme...
Yarın bir gün birisine çok aşık olursun o senin yüzüne bakmaz , kötü olur.
Aşık ol tabii ama karşılıklı olsun. Hayırlı bir adamla olsun.
Öyle deme. Olur inşallah. Hayırlısı olsun yeter ki! Mutlu ol yeter ki!haklisin aslinda yas ilerledikce reddedilme ihtimalide artiyor maalesef. ne diyelim hayirlisi olsun (bisey olacagi yokya) :)
niye kustun kizz? ben pek farketmedim kalitesini bozmusmu onume getiriyolar beyenirsem yerim beyenmezsem saol derim :) ben anteplileri sewiyorum ama yerini hic beyenmiyorum o yuzden gokyuzune gidiyorum birde posh duruyor yuzden loll :)
eksik dilek bu. eksik dilek dileme...
Yarın bir gün birisine çok aşık olursun o senin yüzüne bakmaz , kötü olur.
Aşık ol tabii ama karşılıklı olsun. Hayırlı bir adamla olsun.
Yanlış mı diyorum Lucky? :)...
Eksik dileme diliyorsan tam dile.
Yanlış mı diyorum Lucky? :)
Resmen biliyordu fal bakmayi ama bize bakmadi. Yok birine gondericem sizi. Yurusun gitsin uyuz.
Eksik dileme diliyorsan tam dile.
belki bir gun bakar arkadasligini gelistirmeye bak.
Öyle deme. Olur inşallah. Hayırlısı olsun yeter ki! Mutlu ol yeter ki!
Aha da topiğimi buldum
Merhabalar herkese
Acımı deşme. Gerard'ın sevgilisi varmış.Yok canim dogru diyorsun. Mesela Brad Pitt, Matt Damon , Gerard Butler karisimi bir sey istiyorum ben. Yanlis mi diyorum filo.
Merhaba hoş geldiniz. Müzmin bekar mısınız? Bunu bize kanıtlayın. Ayrıca bir vesikalık fotoğraf lazım son altı ay içinde çekilmiş olan, bir de ikametgah! Sol bankoda Lucky Hanım var. Ona onaylatın. Getirin bana, daha sonra heyet karar verecek. Ondan sonra sayfamıza yazmaya başlayabilirsiniz.Aha da topiğimi buldum
Merhabalar herkese
aynı şeyleri yazmışız.Hosgeldin. Sen topigi buldun da, topige artik comezleri almiyoruz bir sure sorun yaratiyorlar.Nufus cuzdaninizi, sabika kaydinizi ve 4 adet vesikalik fotografinizi alalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?