мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

bekarım. mutluyum ve huzurluyum. istetigm ve sevdigm kişi olmazşa bekarim.

şeker kızlar selam. 6 ay olmadı daha. bakarsn hepimız nişanlanırw:)

Boyle olacaksin. Gelmiyorsa beklemeyeceksin iste, o yolu biliyor istese gelir .

Sizi bilmem de ben yildirim nikahi yapicam 6 ay icinde. Lucky dediydi dersiniz.

kucuk mu 28 :) gecen turk kahvesi tarifi verdiler sutlu onu yaptim su yerine sut koyuyosun guzel oldu dene.. gym basladin?

Yok yahu tadini bozar. Zaten latte iciyorum genelde ama Turk kahvesi de ayri. Gyme para verdim ama baslayamadim. Bu hafta insallah. Evdeki fare beni yavaslatti biraz.

63 e duseyim de bir kebap yiyelim melo.

Turk kahvesi acaip enerji veriyor bana da. Afiyet olsun.

en son kardesimi goturdum oraya bi beyendi kerata :) gideriz orasi guzel o kahve fali bakacak cocuk vardiya herhaldeki he got promoted sef olmus galiba :) ucuz bi falci ayarlar belki next time da gideriz lollll

Anladım canım, totem yapıyorsun! Hayırlısı olsun.
Yok kiz totem degil beni tanimiyor musun. Evlenicem dersem evlenirim yani.
en son kardesimi goturdum oraya bi beyendi kerata :) gideriz orasi guzel o kahve fali bakacak cocuk vardiya herhaldeki he got promoted sef olmus galiba :) ucuz bi falci ayarlar belki next time da gideriz lollll

Bende butun aileyi, arkadaslari oraya goturuyorum mekani hos diye ama zamlanmis, kalitesi de bozulmus biraz. Gordum bizimkini , selam verip duruyor , kustum ben onunla .

Yok kiz totem degil beni tanimiyor musun. Evlenicem dersem evlenirim yani.

Bende butun aileyi, arkadaslari oraya goturuyorum mekani hos diye ama zamlanmis, kalitesi de bozulmus biraz. Gordum bizimkini , selam verip duruyor , kustum ben onunla .

niye kustun kizz? ben pek farketmedim kalitesini bozmusmu onume getiriyolar beyenirsem yerim beyenmezsem saol derim :) ben anteplileri sewiyorum ama yerini hic beyenmiyorum o yuzden gokyuzune gidiyorum birde posh duruyor yuzden loll :)

eksik dilek bu. eksik dilek dileme...
Yarın bir gün birisine çok aşık olursun o senin yüzüne bakmaz , kötü olur.

Aşık ol tabii ama karşılıklı olsun. Hayırlı bir adamla olsun.
haklisin aslinda yas ilerledikce reddedilme ihtimalide artiyor maalesef. ne diyelim hayirlisi olsun (bisey olacagi yokya) :)

niye kustun kizz? ben pek farketmedim kalitesini bozmusmu onume getiriyolar beyenirsem yerim beyenmezsem saol derim :) ben anteplileri sewiyorum ama yerini hic beyenmiyorum o yuzden gokyuzune gidiyorum birde posh duruyor yuzden loll :)

Resmen biliyordu fal bakmayi ama bize bakmadi. Yok birine gondericem sizi. Yurusun gitsin uyuz.

eksik dilek bu. eksik dilek dileme...
Yarın bir gün birisine çok aşık olursun o senin yüzüne bakmaz , kötü olur.

Aşık ol tabii ama karşılıklı olsun. Hayırlı bir adamla olsun.

Eksik dileme diliyorsan tam dile.

Yok canim dogru diyorsun. Mesela Brad Pitt, Matt Damon , Gerard Butler karisimi bir sey istiyorum ben. Yanlis mi diyorum filo.
Acımı deşme. Gerard'ın sevgilisi varmış.
Ben olmalıydım.

Aha da topiğimi buldum

Merhabalar herkese
Merhaba hoş geldiniz. Müzmin bekar mısınız? Bunu bize kanıtlayın. Ayrıca bir vesikalık fotoğraf lazım son altı ay içinde çekilmiş olan, bir de ikametgah! Sol bankoda Lucky Hanım var. Ona onaylatın. Getirin bana, daha sonra heyet karar verecek. Ondan sonra sayfamıza yazmaya başlayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…