мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

belki bir gun bakar arkadasligini gelistirmeye bak.

Bence sen arkadasligini gelistir. Senin yas grubuna daha uygun canim. Hem yesil gozlu de hic fena degil.
:cool:
Acımı deşme. Gerard'ın sevgilisi varmış.
Ben olmalıydım. :KK48:

Merhaba hoş geldiniz. Müzmin bekar mısınız? Bunu bize kanıtlayın. Ayrıca bir vesikalık fotoğraf lazım son altı ay içinde çekilmiş olan, bir de ikametgah! Sol bankoda Lucky Hanım var. Ona onaylatın. Getirin bana, daha sonra heyet karar verecek. Ondan sonra sayfamıza yazmaya başlayabilirsiniz. :KK53::-)

Aynen. Bundan sonra daha siki guvenlik uygulayalim filo. :KK59:

Sen aradan cik. O benim bikerem. Soyle bir Iskocya ya uzanayim diyorum. Hani bana daha yakin da ondan. :cool:

Bence sen arkadasligini gelistir. Senin yas grubuna daha uygun canim. Hem yesil gozlu de hic fena degil. :cool:

Aynen. Bundan sonra daha siki guvenlik uygulayalim filo. :KK59:

Sen aradan cik. O benim bikerem. Soyle bir Iskocya ya uzanayim diyorum. Hani bana daha yakin da ondan. :cool:
Sıradaki parça bana gelsin.
BEN SEVDİM ELLER ALDI. :KK53:
Sonraki şarkı da sana: ARKADAŞIMIN AŞKISIN :KK62:

Aşkımı almaktan çekinmiyorsun Lucky! :mad:

Bu arada yeni sistemin kara listesi de cok iyi calisiyor. Kara listeye ekledigin kisinin ne mesajlarini gorebiliyorsun ne de actigi konularini. Supermis. :cool:

Arkadasim olanlar arkadaslar. :cool:Bugun apar topar hastahaneye gittim. Ben bir sure galiba yokum. Bosverin her seyi keyfinize bakin. :KK14:

Acımı deşme. Gerard'ın sevgilisi varmış.
Ben olmalıydım. :KK48:

Merhaba hoş geldiniz. Müzmin bekar mısınız? Bunu bize kanıtlayın. Ayrıca bir vesikalık fotoğraf lazım son altı ay içinde çekilmiş olan, bir de ikametgah! Sol bankoda Lucky Hanım var. Ona onaylatın. Getirin bana, daha sonra heyet karar verecek. Ondan sonra sayfamıza yazmaya başlayabilirsiniz. :KK53::-)

Aslinda bekar olmakli bunalimli olmak konusunda mi muzminim henuz emin degilim. Ama geyik iyidir kafa dagitir yoksa hayat cekilmez oluyor herseyi kafaya tak nereye kadar? Bir basak burcu olmanin dayanilmaz agirligini tasirken hem de :D

Arkadasim olanlar arkadaslar. :cool:Bugun apar topar hastahaneye gittim. Ben bir sure galiba yokum. Bosverin her seyi keyfinize bakin. :KK14:
Neyin var Lucky, anlaaaaaaaaaattt! :KK61:

Aslinda bekar olmakli bunalimli olmak konusunda mi muzminim henuz emin degilim. Ama geyik iyidir kafa dagitir yoksa hayat cekilmez oluyor herseyi kafaya tak nereye kadar? Bir basak burcu olmanin dayanilmaz agirligini tasirken hem de :D
Hoş geldin TİTİZ başak, mükemmelliyetçi TERAZİ'den selam olsun sana. :(

Good morning,

Cumayi cok severim. Yolunda yolunda. :KK66:Sey yapalim ya , surekli takilan guvenilir birini topik basi alalim topige. Bos kalmasin buralar. :cool:
Bu konunun başı da sonu da biziz Lucky. :KK50: Baş başa takılıyoruz farkındaysan.
Bir ara ÇEŞMİ_NAZ'ındı o görev ama o da gelmiyor artık nedense. o_O

Bu konunun başı da sonu da biziz Lucky. :KK50: Baş başa takılıyoruz farkındaysan.
Bir ara ÇEŞMİ_NAZ'ındı o görev ama o da gelmiyor artık nedense. o_O

Tuttum bunu. Filo dan ozlu sozler. :KK71: 5 - 10 gun sonra rahatliycam. :cool:
O pozisyon bosaldi, yeni bir yuz ariyoruz. Gazeteye ilan vericem yol parasi , SSK dahil . :KK70:

Son düzenleme:
Topige muzmin olan, topikte takilabilecek , gelen uyeleri hos tutacak topik basi araniyor. Yol parasi + SSK + senede iki adet ikramiye. Ben olsam kacirmazdim. :KK66:

Son düzenleme:
Back
X