мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Koc a teraziydin dimi sen. Terazi de yeni ay meydana gelecek. Benimde sag tarafim bazen tutuyor ama aldirmamaya calisiyorum. Aldirdikca daha beter oluyor cunku.
Evet, yükselenim KOÇ!
Yeni ay meydana gelince ne olacak?
Sen bir kere bana harita göndermiştin ama hiçbir şey anlamadım ben. Açıklar mısın? Anlatsana biraz bana. :) İşin yoksa tabii.

Aaa! Ben bir KOVA ile evlenmek istiyorum hocam. Olamaz mı?
İki ay sonra evleniyoruz diye bir şey yok! İki ay sonrasına kadar hayatımıza birisi girecekti.

Ben kovayim beni al. Yukseleni kova olan bir teraziyle evlen o zaman. Evlenmemiz zaten buyuk ikramiyeydi ama amorti olarak en azindan biri olacakti hayatimizda. Sence amorti tutar mi.

Ben kovayim beni al. Yukseleni kova olan bir teraziyle evlen o zaman. Evlenmemiz zaten buyuk ikramiyeydi ama amorti olarak en azindan biri olacakti hayatimizda. Sence amorti tutar mi.
Bence de! Bazen diyorum ki: Benim evlenmem değişik bir şey! Hani böyle SIK rastlanmayan olaylar vardır ya onun gibi... Gerçekten!

Son düzenleme:
Bence de! Bazen diyorum ki: Ben evlenmem değişik bir şey! Hani böyle SIK rastlanmayan olaylar vardır ya onun gibi... Gerçekten!

Bir degisiklik yapalim filo . evlenmeyelim. Aslina bakarsan biz muzminler olarak evlenmemiz de degisik olur. Evlenmeye merakli degilim gercekten de su cocuk meselesi canimi sikiyor, acaba pisman olur muyum diye. Onun disinda mutluyum.

Bir degisiklik yapalim filo . evlenmeyelim. Aslina bakarsan biz muzminler olarak evlenmemiz de degisik olur. Evlenmeye merakli degilim gercekten de su cocuk meselesi canimi sikiyor, acaba pisman olur muyum diye. Onun disinda mutluyum.
Benim evlenemem de değişik bir şey olur demek istemiştim bir üstteki mesajda! Düşünsene meteor düşmesi gibi

Al benden de o kadar Lucky, inan o gün gene diyorum. "Kızım iyi böyle, sorumluluk şu bu offffffff"
...ve fakat o anne olmak arzusu, o hormonların baskısı yok mu?

Aaa evet ben degisik okumusum. Virgul koysaydin.

Sorun virgül koymamış olmam değil.
Sorun BENİM yerine BEN yazmış olmam. O mesaja dön oku, ne demek istediğimi anlayacaksın.
Anladim yaf ama ben okurken ac olmanin da etkisiyle baska anladim . Virgulle alakasi yok.

neyse hepinizi eleyip 1. siraya yukselirim zamanla. napim bbcde guzel bi documentary var onu izliyorum loll sen napan ?

Aramizda en kucuk sensin zaten. En son sen evlen.
Turk kahvesi iciyorum. Kilo veriyorum da.

Anladim yaf ama ben okurken ac olmanin da etkisiyle baska anladim . Virgulle alakasi yok.

kucuk mu 28 :) gecen turk kahvesi tarifi verdiler sutlu onu yaptim su yerine sut koyuyosun guzel oldu dene.. gym basladin?

Başım ağrıyordu ya bol kahveli bir Türk kahvesi içtim. Ardından normal bir Türk kahvesi içtim. Daha iyiyim.

bekarım. mutluyum ve huzurluyum. istetigm ve sevdigm kişi olmazşa bekarim.

şeker kızlar selam. 6 ay olmadı daha. bakarsn hepimız nişanlanırw:)
Mavilim, aynen biz de. Bekarız mutluyuz ama mutlu olacağımız şekilde evlenirsek hayır demeyiz! Hatta anne olursak oooo kaymaklı kadayıf olur yani!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…