мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Koc a teraziydin dimi sen. Terazi de yeni ay meydana gelecek. :KK71:Benimde sag tarafim bazen tutuyor ama aldirmamaya calisiyorum. Aldirdikca daha beter oluyor cunku. :KK59:
Evet, yükselenim KOÇ!
Yeni ay meydana gelince ne olacak?
Sen bir kere bana harita göndermiştin ama hiçbir şey anlamadım ben. :( Açıklar mısın? Anlatsana biraz bana. :) İşin yoksa tabii. :KK22:

Aaa! Ben bir KOVA ile evlenmek istiyorum hocam. :mad: Olamaz mı?
İki ay sonra evleniyoruz diye bir şey yok! İki ay sonrasına kadar hayatımıza birisi girecekti. :KK53:

Ben kovayim beni al. :KK70: Yukseleni kova olan bir teraziyle evlen o zaman. Evlenmemiz zaten buyuk ikramiyeydi ama amorti olarak en azindan biri olacakti hayatimizda. Sence amorti tutar mi. :KK45:

Ben kovayim beni al. :KK70: Yukseleni kova olan bir teraziyle evlen o zaman. Evlenmemiz zaten buyuk ikramiyeydi ama amorti olarak en azindan biri olacakti hayatimizda. Sence amorti tutar mi. :KK45:
:KK48: Bence de! Bazen diyorum ki: Benim evlenmem değişik bir şey! Hani böyle SIK rastlanmayan olaylar vardır ya onun gibi... Gerçekten!:KK53:

Son düzenleme:
:KK48: Bence de! Bazen diyorum ki: Ben evlenmem değişik bir şey! Hani böyle SIK rastlanmayan olaylar vardır ya onun gibi... Gerçekten!:KK53:

Bir degisiklik yapalim filo . evlenmeyelim. Aslina bakarsan biz muzminler olarak evlenmemiz de degisik olur. :cool:Evlenmeye merakli degilim gercekten de su cocuk meselesi canimi sikiyor, acaba pisman olur muyum diye. Onun disinda mutluyum. :KK69:

Bir degisiklik yapalim filo . evlenmeyelim. Aslina bakarsan biz muzminler olarak evlenmemiz de degisik olur. :cool:Evlenmeye merakli degilim gercekten de su cocuk meselesi canimi sikiyor, acaba pisman olur muyum diye. Onun disinda mutluyum. :KK69:
Benim evlenemem de değişik bir şey olur demek istemiştim bir üstteki mesajda! Düşünsene meteor düşmesi gibi :P

Al benden de o kadar Lucky, inan o gün gene diyorum. "Kızım iyi böyle, sorumluluk şu bu offffffff"
...ve fakat o anne olmak arzusu, o hormonların baskısı yok mu? :KK61:

Benim evlenemem de değişik bir şey olur demek istemiştim bir üstteki mesajda! Düşünsene meteor düşmesi gibi :p

Al benden de o kadar Lucky, inan o gün gene diyorum. "Kızım iyi böyle, sorumluluk şu bu offffffff"
...ve fakat o anne olmak arzusu, o hormonların baskısı yok mu? :KK61:

Aaa evet ben degisik okumusum. Virgul koysaydin. :KK45:

Sorun virgül koymamış olmam değil.
Sorun BENİM yerine BEN yazmış olmam. O mesaja dön oku, ne demek istediğimi anlayacaksın. :KK66:
Anladim yaf ama ben okurken ac olmanin da etkisiyle baska anladim . Virgulle alakasi yok. :KK48:

neyse hepinizi eleyip 1. siraya yukselirim zamanla. napim bbcde guzel bi documentary var onu izliyorum loll sen napan ?

Aramizda en kucuk sensin zaten. En son sen evlen. :KK70:
Turk kahvesi iciyorum. Kilo veriyorum da. :cool:

Anladim yaf ama ben okurken ac olmanin da etkisiyle baska anladim . Virgulle alakasi yok. :KK48:

Turk kahvesi iciyorum. Kilo veriyorum da.
:cool:

kucuk mu 28 :) gecen turk kahvesi tarifi verdiler sutlu onu yaptim su yerine sut koyuyosun guzel oldu dene.. gym basladin?

Turk kahvesi iciyorum. Kilo veriyorum da.
:cool:
Başım ağrıyordu ya bol kahveli bir Türk kahvesi içtim. Ardından normal bir Türk kahvesi içtim. Daha iyiyim. :D

bekarım. mutluyum ve huzurluyum. istetigm ve sevdigm kişi olmazşa bekarim.

şeker kızlar selam. 6 ay olmadı daha. bakarsn hepimız nişanlanırw:)
Mavilim, aynen biz de. Bekarız mutluyuz ama mutlu olacağımız şekilde evlenirsek hayır demeyiz! Hatta anne olursak oooo kaymaklı kadayıf olur yani! :D

Back
X