мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Iyi pazarlar sevgili muzminler ve muzmin gecinenler;

Gununuz guzel ve saglikli gecsin. Soyle guzel bir kahvalti yapin once. Sonra sevdiginiz kim varsa kucaklayin. Yapabiliyorsaniz deniz kenarina gidin. Butun negatifliklerden kurtulun.

Laf aramizda (ve 400 bin uye arasinda) saglikla ilgili sorunumdan dolayi bir kac gundur bir tuhaf hissediyordum. Takma ya bosver dedigim halde benimde bu bir kac gun taktigim ve normalde yapmadigim bazi seyler oldu ama neyse ki bugun kendimdeyim. Gereksiz seyleri takmayin ve gereksiz seylere kafanizi yormayin. Bazi seyleri dusunmeye bile degmez. Sagliginizdan olursunuz. Evettt haftanin da mesajini verdikten sonra gidebilirim.

Sorumuz hala gecerli: Muzmin olmanizdaki en buyuk etken nedir?

Topige muzmin olan, topikte takilabilecek , gelen uyeleri hos tutacak topik basi araniyor. Yol parasi + SSK + senede iki adet ikramiye. Ben olsam kacirmazdim.
Bence buraya kazandıracağı her üye için de prim vermeliyiz.

Topik sorusu: Muzmin olmanizdaki en buyuk etken nedir? Konusalim tartisalim.
Karakterim.

O zamanlar daha guzeldi bence. Su internet bile sinir bozucu. Teknolojiyi b*kt*n seyler icin kullaniyoruz. Koyun klonlamak ne ya. Elimizde olsa olume care bulucaz.

Yalniz nickimi yanlis yazmissin. Doverim seni.
Evet, teknoloji iyi olduğu kadar kötü de, sosyal hesaplar mesela uyuşturuyor beynimizi.

Nickini doğru yazayım diye baktım bir de!
Fakat bugün kafam yerinde değil. İdare et!

Evet, teknoloji iyi olduğu kadar kötü de, sosyal hesaplar mesela uyuşturuyor beynimizi.

Nickini doğru yazayım diye baktım bir de!
Fakat bugün kafam yerinde değil. İdare et!

Hayrola anlat !

Benimde yerinde degil, fena uykusuzum gideyim bir Turk kahvesi yapayim. Aksama da pizza soylerim. Evde hic bir sey yok ya.

Hayrola anlat !

Benimde yerinde degil, fena uykusuzum gideyim bir Turk kahvesi yapayim. Aksama da pizza soylerim. Evde hic bir sey yok ya.
Uykusuzum, başım sağdan uyuşuk.
Keyifsizim.
Türk Kahvesi içtim. Daha öğlen yemeği yemedim. Şimdi yiyeceğim inşallah.
Sen de pizza yeme, hani kilo veriyordun?
Gerçi sen tatlı yemeyi bırakmıştın değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…