мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Hayırlı olsun evin.
Kilo vermen de çok güzel. Ben de verdim 2 - 3 kg. üstelik özel bir çabam da yok.
ben kendi çapımda takılıyorum. kimse gelmiyor artık buralara. :'(

Caba harcamadan verilen kilo kilo degildir.
Aman bosver ben su isi bir halledeyim gelirim. Ben gelince dolar buralar.

Su aralar kendi yemegini bile yapmaktan aciz olan, ac kalan ben icin cok beklersiniz. Oy vermeye isik hiziyla gelicem efsercim.

....... ama katilan olursa topikten onlarin onunu acalim.

tatlı, dondurma vs ile işim yok ya o yüzden biraz dikkat etsem kilo verebiliyorum.
imza: gıcık filozof

tatlı, dondurma vs ile işim yok ya o yüzden biraz dikkat etsem kilo verebiliyorum.
imza: gıcık filozof

Inanir misin bende tatliyi kestim. Gunde uc tane profiterol, ustune dondurma , ustune baska tatli yiyen ben.

2 senelik savasin galibi olup bu kez 60 kiloya inicem biliyorum.

Senin kilon cok degildi zaten yanlis hatirlamiyorsam.

Inanir misin bende tatliyi kestim. Gunde uc tane profiterol, ustune dondurma , ustune baska tatli yiyen ben.

2 senelik savasin galibi olup bu kez 60 kiloya inicem biliyorum.

Senin kilon cok degildi zaten yanlis hatirlamiyorsam.
boy 164 kilo 64
görenler daha az gösterdiğimi söylüyor ama olsun 58 olsam iyi bence. fakat yüzümden kilo veriyorum.

Yapacagim bolum bir sene. Daha once yaptigim icin tezliye gerek gormuyorum . Sende baslasan da beraber bitirsek.
Benimki iki sene sürer, bir de yabancı dil sorunum var. Kendimden nefret ediyorum. İhmalkârım bu konuda. Hem çok istiyorum hem de ihmalkârım.

Migren de başka bir etken.
Bak şu anda kafamın sol tarafı uyuşuk. İş yerinde işlerimi yapmaya mecalim yok. Hep halsiz hep isteksiz.

Koc a teraziydin dimi sen. Terazi de yeni ay meydana gelecek. Benimde sag tarafim bazen tutuyor ama aldirmamaya calisiyorum. Aldirdikca daha beter oluyor cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…