- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #6.241
Hayırlı olsun evin.
Kilo vermen de çok güzel. Ben de verdim 2 - 3 kg. üstelik özel bir çabam da yok.
ben kendi çapımda takılıyorum. kimse gelmiyor artık buralara. :'(
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yaratıcı-tabak-süslemeleri-ile-kahvaltı-masaları.749963/#post-36707027
Yarışmamız başlamıştır bekliyoruz hanımlar
tatlı, dondurma vs ile işim yok ya o yüzden biraz dikkat etsem kilo verebiliyorum.Caba harcamadan verilen kilo kilo degildir.
Aman bosver ben su isi bir halledeyim gelirim. Ben gelince dolar buralar.
Su aralar kendi yemegini bile yapmaktan aciz olan, ac kalan ben icin cok beklersiniz.Oy vermeye isik hiziyla gelicem efsercim.
....... ama katilan olursa topikten onlarin onunu acalim.
tatlı, dondurma vs ile işim yok ya o yüzden biraz dikkat etsem kilo verebiliyorum.
imza: gıcık filozof
boy 164 kilo 64Inanir misin bende tatliyi kestim. Gunde uc tane profiterol, ustune dondurma , ustune baska tatli yiyen ben.
2 senelik savasin galibi olup bu kez 60 kiloya inicem biliyorum.
Senin kilon cok degildi zaten yanlis hatirlamiyorsam.
boy 164 kilo 64
görenler daha az gösterdiğimi söylüyor ama olsun 58 olsam iyi bence.fakat yüzümden kilo veriyorum.
Bence de! 58 olmalıyım.Benim boyum senden daha uzun ama 65 i begenmiyorum ben.Sana da 58 iyidir.
Bence de! 58 olmalıyım.
Öyle tabii,Kiloyu birak, insanin karakteri zayif olmasin.
Neyse ben cikiyorum islerim var. Hadin gorusuruz.
Gunaydin gunaydinnn sevgili arkadasim...Öyle tabii,
Herkese günaydın!
Yüksek Lisans başvurun mu?Gunaydin gunaydinnn sevgili arkadasim...
Basvurum kabul olmus filo. Ispanyolca kursuna da devam edicem arada pilates dusunuyorum. Bu sene de boyle gececek iste sonra ver elini Turkiye.
Yüksek Lisans başvurun mu?
Hayırlısı olsun.:)
Sagol filo. Kabul etmeselerdi yakardim okulu.
Bir sene mi sürüyor? Burada iki senede bitirdi arkadaşlar.
Benimki iki sene sürer, bir de yabancı dil sorunum var.Yapacagim bolum bir sene. Daha once yaptigim icin tezliye gerek gormuyorum . Sende baslasan da beraber bitirsek.
Benimki iki sene sürer, bir de yabancı dil sorunum var.Kendimden nefret ediyorum. İhmalkârım bu konuda. Hem çok istiyorum hem de ihmalkârım.
Evet, çalışıyor olmam da başka bir etken!Calisiyorsan o yuzden zor olabilir. Bence yap ama yine de sen bilirsin.
Evet, çalışıyor olmam da başka bir etken!
Yapmayı çok istiyorum. Önünde sonunda yapacağım inşallah.
Haklısın.Insallah canim.Istedikten sonra yapilmayacak sey yok hayatta.
Migren de başka bir etken.Calisiyorsan o yuzden zor olabilir. Bence yap ama yine de sen bilirsin.
Migren de başka bir etken.
Bak şu anda kafamın sol tarafı uyuşuk. İş yerinde işlerimi yapmaya mecalim yok. Hep halsiz hep isteksiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?