- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #6.301
belki bir gun bakar arkadasligini gelistirmeye bak.
Acımı deşme. Gerard'ın sevgilisi varmış.
Ben olmalıydım.
Merhaba hoş geldiniz. Müzmin bekar mısınız? Bunu bize kanıtlayın. Ayrıca bir vesikalık fotoğraf lazım son altı ay içinde çekilmiş olan, bir de ikametgah! Sol bankoda Lucky Hanım var. Ona onaylatın. Getirin bana, daha sonra heyet karar verecek. Ondan sonra sayfamıza yazmaya başlayabilirsiniz.
Sıradaki parça bana gelsin.Bence sen arkadasligini gelistir. Senin yas grubuna daha uygun canim. Hem yesil gozlu de hic fena degil.
Aynen. Bundan sonra daha siki guvenlik uygulayalim filo.
Sen aradan cik. O benim bikerem. Soyle bir Iskocya ya uzanayim diyorum. Hani bana daha yakin da ondan.
aynı şeyleri yazmışız.beyinler bir çalışıyor.
Bu da sana gelsin. Izledin ama bir kere daha izle.Sıradaki parça bana gelsin.
BEN SEVDİM ELLER ALDI.
Sonraki şarkı da sana: ARKADAŞIMIN AŞKISIN
Aşkımı almaktan çekinmiyorsun Lucky!
Yapma Lucky, dilime pelesenk oldu zaten; martılar s...versin o şaşkın yüzüneAklin yolu 1.
Bu da sana gelsin. Izledin ama bir kere daha izle.
Yapma Lucky, dilime pelesenk oldu zaten; martılar s...versin o şaşkın yüzüne
öyle mi? hiç bilmiyorum.Bu arada yeni sistemin kara listesi de cok iyi calisiyor. Kara listeye ekledigin kisinin ne mesajlarini gorebiliyorsun ne de actigi konularini. Supermis.
öyle mi? hiç bilmiyorum.
bu arada toparlanıyorum ben! İyi akşamlar.
Acımı deşme. Gerard'ın sevgilisi varmış.
Ben olmalıydım.
Merhaba hoş geldiniz. Müzmin bekar mısınız? Bunu bize kanıtlayın. Ayrıca bir vesikalık fotoğraf lazım son altı ay içinde çekilmiş olan, bir de ikametgah! Sol bankoda Lucky Hanım var. Ona onaylatın. Getirin bana, daha sonra heyet karar verecek. Ondan sonra sayfamıza yazmaya başlayabilirsiniz.
Neyin var Lucky, anlaaaaaaaaaattt!Arkadasim olanlar arkadaslar.Bugun apar topar hastahaneye gittim. Ben bir sure galiba yokum. Bosverin her seyi keyfinize bakin.
Hoş geldin TİTİZ başak, mükemmelliyetçi TERAZİ'den selam olsun sana.Aslinda bekar olmakli bunalimli olmak konusunda mi muzminim henuz emin degilim. Ama geyik iyidir kafa dagitir yoksa hayat cekilmez oluyor herseyi kafaya tak nereye kadar? Bir basak burcu olmanin dayanilmaz agirligini tasirken hem de
Neyin var Lucky, anlaaaaaaaaaattt!
Hoş geldin TİTİZ başak, mükemmelliyetçi TERAZİ'den selam olsun sana.
Bir seyim yok merak etme. Topik sana kalacak diye sevinme.
İlahi!
Bilmece gibisin Lucky, bir şeyi diyorsun devamı gelmiyor.
Neyse iyi olmana sevindim.
Günaydın Müzmin Bekar Konu Sakinleri. :)
Kutsal cuma gününden merhaba.
Nasılsınız bakalım? Her şey yolunda mı?
Bu konunun başı da sonu da biziz Lucky.Good morning,
Cumayi cok severim. Yolunda yolunda.Sey yapalim ya , surekli takilan guvenilir birini topik basi alalim topige. Bos kalmasin buralar.
Bu konunun başı da sonu da biziz Lucky.Baş başa takılıyoruz farkındaysan.
Bir ara ÇEŞMİ_NAZ'ındı o görev ama o da gelmiyor artık nedense.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?