- 27 Kasım 2010
- 14.169
- 599
-
- Konu Sahibi MakaraKukara
Gümbür gümbür müziklerden hoşlandığım çok nadirdir.
Çoğu zaman orta ayarda ve slow pop dinlerim.
Bilmiyorum hareketli bir yapım olmadığından mı ne, bir tane bile yabancı hareketli müzik sevmem.
Denk geldiğim an kapatırım.
İşte böyle güzel edim, var mı bana göre duygusal bir parçan
Evde Müzik Açıp Oynayan Kaç Kişiyiz ?
Kimler Kapı Gıcırtısına Oynar ?
canım ayrıca topiğin hayırlı olsun ... güzel ve evrensel bir konu seçmişsin her zaman ki gibi tebrikler arkadaşım.. bu arada hepinize iyi akşamlar
Müslüm Baba Benden Uzak Dursun Diyorsun..Gıdasıdır evet :) ama bence saatine göre müzik dinlerim, mesela sabahları asla slow şarkılar dinlemem ya da gün içinde.. sabah sabah içimi karartmanın alemi yok, hareketli şeyler dinlerimki güne fıkır fıkır keyifli başlıyayım :) genelde pop dinlerim, nostaljiye bayılırım.. tek sevmediğim arabesk!! beni hayata küstürür :)hiç katlanamam.
Olmaz mı ?
Rafet'in Yani Çıkan Şarkısı Nasıl ?
Dinler misin ?
Ben Çok Başarılı Buldum..
Teşekkür Ederim Canımm..
Akşam Akşam Otururken Aklıma Geldi..
Ani Bir Karar Yani..
Güzel de Oldu..
İyi ki Açmışım..
Ayy Çok Ukalayım.. Sustum..
bebeğim topiğin hayırlı olsun öncelikle...
evet müzik ruhun gıdasıdır.hemde kilo aldırmayan gıdalardan en güzelide bu olsa gerek:)
canım çok sıkkın olduğunda yada çok neşeli olduğumda herkez gibi bende müziğe sarılanlardanım:)
sıkıcı müzikler benim tarzım değildir. mesela bana türkü çok sıkıcı gelir hiç sevmiorum nedense ruhum daralıo valla
ama diğerlerini çok severim bir şarkıda sözlerinden önce müzik beni etkiler sonra sözler devreye girer:)