K kiloluliseli Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2016 12 1 25 31 Temmuz 2016 Konu Sahibi dmrimr #21 Bende yarın başlıyorum ve her hafta yazıcam inşallah.
K kiloluliseli Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2016 12 1 25 1 Ağustos 2016 Konu Sahibi dmrimr #22 mavvmavv .!.: bu diyeti bu hafta uygulamaya karar verdim, ama bu sıraya göre gitmicem o gün neye ulaşmam kolaysa o şekilde yapıcam bakalım işe yarıcak mı? Genişletmek için tıkla... Beraber başlayalım mı¿
mavvmavv .!.: bu diyeti bu hafta uygulamaya karar verdim, ama bu sıraya göre gitmicem o gün neye ulaşmam kolaysa o şekilde yapıcam bakalım işe yarıcak mı? Genişletmek için tıkla... Beraber başlayalım mı¿
mavvmavv umudum var... Kayıtlı Üye 5 Şubat 2008 653 436 39 1 Ağustos 2016 Konu Sahibi dmrimr #23 kiloluliseli .!.: Beraber başlayalım mı¿ Genişletmek için tıkla... merhaba canım, ben bugün başladım ama arada kahve falan içiyorum küçük parça çikolata yiyorum falan %100 uymuyorum canım ama bi çaba var tabi
kiloluliseli .!.: Beraber başlayalım mı¿ Genişletmek için tıkla... merhaba canım, ben bugün başladım ama arada kahve falan içiyorum küçük parça çikolata yiyorum falan %100 uymuyorum canım ama bi çaba var tabi
K kiloluliseli Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2016 12 1 25 1 Ağustos 2016 Konu Sahibi dmrimr #24 Bende başladım bugün sadece bir dilim ekmek yedim o kadar kaçamak yok yani
venusangelic Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Nisan 2017 1 0 25 2 Nisan 2017 Konu Sahibi dmrimr #25 nur35nur .!.: Canım ben de bu diyeti yapmıştım iki haftada 8 kilo vermistim Genişletmek için tıkla... Ben bugün başladım bu diyete , yaza kadar vermem gereken bir 8-9 kg var , sizce bu diyetlr bu kiloyu vermem mümkün mü? :/
nur35nur .!.: Canım ben de bu diyeti yapmıştım iki haftada 8 kilo vermistim Genişletmek için tıkla... Ben bugün başladım bu diyete , yaza kadar vermem gereken bir 8-9 kg var , sizce bu diyetlr bu kiloyu vermem mümkün mü? :/