Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

İngiliz tuzu mu? O nasıl bir şey canım, ilk kez duyuyorum.
tadı iğrenç.. böyle görünüşü aynı limon tuzu bir bardak suya bi çay kaşığı koyup içyorum.. gün içinde de dışarı çok çıkmıyoum valla ne zaman etki edeceği belli olmuyor sabah aç karnına.. internette te zayıflama için banyo küvetine dökün diyorlar ama ben de küvet yok :) aktardan aabilirsin canım..

diyet nası gidiyor ben hala 72 lerde sürünüyorum biraz fazla kaçırdım hafta sonu bu hafta sporu günde 2 kez yapmayı planlıyrum

tadı iğrenç.. böyle görünüşü aynı limon tuzu bir bardak suya bi çay kaşığı koyup içyorum.. gün içinde de dışarı çok çıkmıyoum valla ne zaman etki edeceği belli olmuyor sabah aç karnına.. internette te zayıflama için banyo küvetine dökün diyorlar ama ben de küvet yok :) aktardan aabilirsin canım..

diyet nası gidiyor ben hala 72 lerde sürünüyorum biraz fazla kaçırdım hafta sonu bu hafta sporu günde 2 kez yapmayı planlıyrum
Ay sorma ya al benden de o kadar. Hafta sonu herşeyi batırdım. Bakalım bu hafta baştan başladım. Ara öğün ekledim listeye, çok acıkıyorum ve deli gibi herşeye saldırmak istiyorum öbür türlü. Bende 72,6 idim bu sabah. Neyse 1 aylık 73,5 kabusumdan kurtuldum hiç değilse. Cuma günü anlarız iyi mi yaptım kötü mü :halay:
Sende durumlar nasıl?

Ay sorma ya al benden de o kadar. Hafta sonu herşeyi batırdım. Bakalım bu hafta baştan başladım. Ara öğün ekledim listeye, çok acıkıyorum ve deli gibi herşeye saldırmak istiyorum öbür türlü. Bende 72,6 idim bu sabah. Neyse 1 aylık 73,5 kabusumdan kurtuldum hiç değilse. Cuma günü anlarız iyi mi yaptım kötü mü :halay:
Sende durumlar nasıl?
ben tartılmak için cumayı bekleyemiyorum ya hergün kontrol ediyorum şuan 71 leri geziyorum ama 72 ler hayal oldu kaçamak yapmazsam :):) aynen 73 görmeyeceğimizi garantiledik bu bile harika :)

Kesinlikleeee, bu sabah 71,8 çıktım :halay::halay: bir haltlar karıştırmazsam cumaya sabit gelebilirim herhalde.
aeerin sana :) aynen devam :) ben endüşü 71.6 gördüm dün yemeği fazla yedim midem falan ağrıdı hatta bugünde oruç tutayım dedim relg oldum :sinirli: ama yine akşama kadar bir şey yeeyeceğim.. bu sabah 71.9 çıktımaz yemek yiyeyim fazlahemen çıkıyor yaa

Bugün ben de başlıyorum.boyum 162 kilom 60 yaşım 36.Deneyenler ve kilo verenler tecrübelerini paylaşırlarsa benimle memnun olurum.Ben de gün gün kilomu yazmaya çalışacağım yeni başlamal isteyenler için

Yarın başlıyorum birlikte başlayabiliriz aslında birbirimizi motive ederiz ben 5 kg versem yeter yani vermem gereken kg 15 kg ama şimdilik 5 vereyim de
Aynen canm bende toplamda 13 - 15 arası vermek istiyorum evet şuan ne versek kâr gőzűyle bakıyorum 2haftada 3 bile varsem yeter yani yeter ki vereyim

X