Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

Aynen canm bende toplamda 13 - 15 arası vermek istiyorum evet şuan ne versek kâr gőzűyle bakıyorum 2haftada 3 bile varsem yeter yani yeter ki vereyim
Aynen bende şu 15 gunde ne versem kardır.hamilelik düşünüyorum eğer hamile isem buda 2 hafta sonra belli olur tam diyeti bitirmiş oluyorum sonrasında diyetisyen desteği ile 9 ayı geçirmeyi düşünüyorum ins

Arkadaşlar ben 3 gunde 1600 verdim ama haftasonu bocalayinca artı gördüm. Yarin 6. gunum Hep birlikte yapalim. Benim de toplamda 10 kilo vermek istiyorum. Ara tatile kadar 5 kilo verirsem yani iki haftada super olur

Aynen bende şu 15 gunde ne versem kardır.hamilelik düşünüyorum eğer hamile isem buda 2 hafta sonra belli olur tam diyeti bitirmiş oluyorum sonrasında diyetisyen desteği ile 9 ayı geçirmeyi düşünüyorum ins
inslh canm evt hamileysen diyetisyen ile devam etmen doğru olur bencede ;) iki hafta beraber yapalım bakalım bende 3-4 kilo filan bunla atarsam geriye kalan 10kiloyu da yaza kadar kalori hesabıyla ve sporla filan halletmeyi planlıyorum ;)

Evet kahvalti her gün aynı. Zorlanmadim ben haftasonu dışında.
3 gunde 1600 verdim.
Wwoooowww harikaymış yaa :KK57: inslh bende de aynı olur sabah kesin başlyrm madem sende yarn tekrar yapıcaksın beraber yapalım burda:rapci: bu arada spor da yapıyormusun yoksa sporsuz mu verdin? Kaçamak yaptın mı yada listede gűn veya őğűn değişikliği cilan yaptn mı? Birebir aynını mı uyguladın ?

Wwoooowww harikaymış yaa :KK57: inslh bende de aynı olur sabah kesin başlyrm madem sende yarn tekrar yapıcaksın beraber yapalım burda:rapci: bu arada spor da yapıyormusun yoksa sporsuz mu verdin? Kaçamak yaptın mı yada listede gűn veya őğűn değişikliği cilan yaptn mı? Birebir aynını mı uyguladın ?
Ben yarın 6. Gunden devam ederim. Ben 2 hafta daha uygulamayi düşünüyorum.
Kacamak oldu.. kaçamak yaptım cok az. Spor hic yapmadim. Ogün değişikliği degil de gün değişikligi yaptim, etkilemiyor. Ben bununla birlikte bir de yoğurt kuru yapıyorum. Onun da etkisi olmuştur.

inslh canm evt hamileysen diyetisyen ile devam etmen doğru olur bencede :KK66: iki hafta beraber yapalım bakalım bende 3-4 kilo filan bunla atarsam geriye kalan 10kiloyu da yaza kadar kalori hesabıyla ve sporla filan halletmeyi planlıyorum :KK66:
Aynen canim ins hepimiz zayıflarız ben eski halimi çok özlüyorum 2 yıldır kiloluyum ictigim kortizon ilaçları ile 1 ayda 10 kg aldığımı biliyorum verdim kg ları ama sadece 3 ay zayıf kaldık tekrar ilaca başladım bu sefer 14 kg aldım şimdi bebel düşünüyorum çalışıyoruz da bakalım rabbim nr zaman nasip eder bilemem o zamana kadar verdiğim kadar kgyu verecem

Aynen canim ins hepimiz zayıflarız ben eski halimi çok özlüyorum 2 yıldır kiloluyum ictigim kortizon ilaçları ile 1 ayda 10 kg aldığımı biliyorum verdim kg ları ama sadece 3 ay zayıf kaldık tekrar ilaca başladım bu sefer 14 kg aldım şimdi bebel düşünüyorum çalışıyoruz da bakalım rabbim nr zaman nasip eder bilemem o zamana kadar verdiğim kadar kgyu verecem
Allah en kısa zaman da hayırlısıyla,sağlıkla nasip eder insallh canm benimde 5 yaşına yaklaşan bir kızım var bende hala çokcukdan őnceki halime donemedim hamilelikde 20 kilo aldm emzirme donemi sporla 10 kilosunu geri verdim emzirmeyi biraktgimizdan sonrada kalan 10 kilo bidaha gitmedi 2-3 kilo bir ileri bir geri hep oynadi şuan 71im ve inslh bu sefer yaza kadar 58 olurum

Allah en kısa zaman da hayırlısıyla,sağlıkla nasip eder insallh canm benimde 5 yaşına yaklaşan bir kızım var bende hala çokcukdan őnceki halime donemedim hamilelikde 20 kilo aldm emzirme donemi sporla 10 kilosunu geri verdim emzirmeyi biraktgimizdan sonrada kalan 10 kilo bidaha gitmedi 2-3 kilo bir ileri bir geri hep oynadi şuan 71im ve inslh bu sefer yaza kadar 58 olurum
Inş sende verirsin doğum kilolarını canim allah bağışlasın kızını ins benim de sağlıklı hayırlı bir kızım olur

arkadaşlar ne yaptınız ilk gün nasıl geçiyor ben kahvaltımda tam uydum öğle yemeğimdede aynen uydum biraz baş ağrısı var alışmışım ara öğün yapmaya ondan herhalde ama genel olarak iyi gidiyor iş yerine maydanoz salatalık getirdim açıktıkça yiyorum :)

arkadaşlar ne yaptınız ilk gün nasıl geçiyor ben kahvaltımda tam uydum öğle yemeğimdede aynen uydum biraz baş ağrısı var alışmışım ara öğün yapmaya ondan herhalde ama genel olarak iyi gidiyor iş yerine maydanoz salatalık getirdim açıktıkça yiyorum :)
Canm ben iki őğűnű birleştirdim yani sabah geç ve iştahsız kalkdım őğlene doğru anca acıktım ondan iki oğűnű bir arada yedim bir şey farketmez umarım

Saat 12'de = 2yumurta ,peynir,yarm dilim tambuğday, çay,2-3 çeri domates yedim

Őğleden sonra acıkınca sadece salatalık yiycem

Akşamada aynen kőfte yesil salata yapicam

Back