- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi theuglygoddess
- #1.601
Bu diyette kahvaltı her gű standart sanırım dimi akşam ve őğle yemekleri farklı sadece galibaTamam o zaman gün için haberleşiriz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu diyette kahvaltı her gű standart sanırım dimi akşam ve őğle yemekleri farklı sadece galibaTamam o zaman gün için haberleşiriz
Aynen bende şu 15 gunde ne versem kardır.hamilelik düşünüyorum eğer hamile isem buda 2 hafta sonra belli olur tam diyeti bitirmiş oluyorum sonrasında diyetisyen desteği ile 9 ayı geçirmeyi düşünüyorum insAynen canm bende toplamda 13 - 15 arası vermek istiyorum evet şuan ne versek kâr gőzűyle bakıyorum 2haftada 3 bile varsem yeter yani yeter ki vereyim
Yaaaa peki kaç gűnde kaç kilo gitti canm ? Birde kahvaltı standart mı her gűn peynir ekmek galiba dimi ?Yapiyorum cok etkili cidden ama haftasonu bocaladim, yarin kaldigim yerden devam![]()
Evet kahvalti her gün aynı. Zorlanmadim ben haftasonu dışında.Yaaaa peki kaç gűnde kaç kilo gitti canm ? Birde kahvaltı standart mı her gűn peynir ekmek galiba dimi ?
inslh canm evt hamileysen diyetisyen ile devam etmen doğru olur bencedeAynen bende şu 15 gunde ne versem kardır.hamilelik düşünüyorum eğer hamile isem buda 2 hafta sonra belli olur tam diyeti bitirmiş oluyorum sonrasında diyetisyen desteği ile 9 ayı geçirmeyi düşünüyorum ins
İnşallah. Hepimiz kopmadan gun gun yazarsak ben inanıyorum 5 kilo giderSüper o zaman 3 kişi olduk 15 gun sonra en az 5 kg vermiş olalım ins
Wwoooowww harikaymış yaaEvet kahvalti her gün aynı. Zorlanmadim ben haftasonu dışında.
3 gunde 1600 verdim.
İnşallah. Hepimiz kopmadan gun gun yazarsak ben inanıyorum 5 kilo gider![]()
Ben yarın 6. Gunden devam ederim. Ben 2 hafta daha uygulamayi düşünüyorum.Wwoooowww harikaymış yaainslh bende de aynı olur sabah kesin başlyrm madem sende yarn tekrar yapıcaksın beraber yapalım burda
bu arada spor da yapıyormusun yoksa sporsuz mu verdin? Kaçamak yaptın mı yada listede gűn veya őğűn değişikliği cilan yaptn mı? Birebir aynını mı uyguladın ?
Aynen canim ins hepimiz zayıflarız ben eski halimi çok özlüyorum 2 yıldır kiloluyum ictigim kortizon ilaçları ile 1 ayda 10 kg aldığımı biliyorum verdim kg ları ama sadece 3 ay zayıf kaldık tekrar ilaca başladım bu sefer 14 kg aldım şimdi bebel düşünüyorum çalışıyoruz da bakalım rabbim nr zaman nasip eder bilemem o zamana kadar verdiğim kadar kgyu vereceminslh canm evt hamileysen diyetisyen ile devam etmen doğru olur bencedeiki hafta beraber yapalım bakalım bende 3-4 kilo filan bunla atarsam geriye kalan 10kiloyu da yaza kadar kalori hesabıyla ve sporla filan halletmeyi planlıyorum
![]()
Bende inanıyorum yapabiliriz ve yapacazİnşallah. Hepimiz kopmadan gun gun yazarsak ben inanıyorum 5 kilo gider![]()
Allah en kısa zaman da hayırlısıyla,sağlıkla nasip eder insallh canm benimde 5 yaşına yaklaşan bir kızım var bende hala çokcukdan őnceki halime donemedim hamilelikde 20 kilo aldm emzirme donemi sporla 10 kilosunu geri verdim emzirmeyi biraktgimizdan sonrada kalan 10 kilo bidaha gitmedi 2-3 kilo bir ileri bir geri hep oynadi şuan 71im ve inslh bu sefer yaza kadar 58 olurumAynen canim ins hepimiz zayıflarız ben eski halimi çok özlüyorum 2 yıldır kiloluyum ictigim kortizon ilaçları ile 1 ayda 10 kg aldığımı biliyorum verdim kg ları ama sadece 3 ay zayıf kaldık tekrar ilaca başladım bu sefer 14 kg aldım şimdi bebel düşünüyorum çalışıyoruz da bakalım rabbim nr zaman nasip eder bilemem o zamana kadar verdiğim kadar kgyu verecem
Inş sende verirsin doğum kilolarını canim allah bağışlasın kızını ins benim de sağlıklı hayırlı bir kızım olurAllah en kısa zaman da hayırlısıyla,sağlıkla nasip eder insallh canm benimde 5 yaşına yaklaşan bir kızım var bende hala çokcukdan őnceki halime donemedim hamilelikde 20 kilo aldm emzirme donemi sporla 10 kilosunu geri verdim emzirmeyi biraktgimizdan sonrada kalan 10 kilo bidaha gitmedi 2-3 kilo bir ileri bir geri hep oynadi şuan 71im ve inslh bu sefer yaza kadar 58 olurum
AminInş sende verirsin doğum kilolarını canim allah bağışlasın kızını ins benim de sağlıklı hayırlı bir kızım olur
Amininslh
![]()
Canm ben iki őğűnű birleştirdim yani sabah geç ve iştahsız kalkdım őğlene doğru anca acıktım ondan iki oğűnű bir arada yedim bir şey farketmez umarımarkadaşlar ne yaptınız ilk gün nasıl geçiyor ben kahvaltımda tam uydum öğle yemeğimdede aynen uydum biraz baş ağrısı var alışmışım ara öğün yapmaya ondan herhalde ama genel olarak iyi gidiyor iş yerine maydanoz salatalık getirdim açıktıkça yiyorum :)